Opinie o GENERACJA.pl

2.4 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
generacja.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Nicola
link | zgłoś
2018-09-28
*.146.216.*
wzielysmy we 3 do meiszkania studenckiego. internet w sam raz na nasza kieszen i potrzeby. i pomogli z konfiguracja rutera. dziekujemy generacjo.
pomocni ludzie, tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystynka66
link | zgłoś
2018-09-06
*.254.243.*
Mam od 3 miesięcy. Narzekałam bardzo przez pierwsze 2 tygodnie, Ale stwierdzili że winę za wolny internet po WiFi ponosi mój ruter. Nie wierzyłam, bo przecież kupiłam nowego tp-linka 841n prędkości 300 megabajtow. Przywieźli swój ruter, jakiś Asus, zostawili na darmowy test na 2 tygodnie i internet [rozwiń/zwiń]
Otwartość na pomoc dla klienta (diagnoza mojego problemu, ruter na darmowy test), jakość usługi, firma z Wrocławia
Szkoda że nie dają rutera w cenie abonamentu (choćby z większą cena)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-08-29
*.239.88.*
Fatal error na każdym kroku! Po burzy, w czasie deszczu - brak sygnału. A jeśli jest, to ciągle się ścina. Kompa mam tak ustawionego, żeby dało się w razie czego przejść z wifi na kabel. Ale czy na tym polega bezprzewodowość??? Za każdym razem w biurze słyszę, że to z mojej winy, bo u nich sygnał je [rozwiń/zwiń]
0%
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.244.*
Podpisałam umówe internet ruszył zanim wróciłam do domu. Dzieci bardzo zadowolone. Bajki na YouTube działają, więc internet spełnia swoją rolę.
Szybkość uruchomienia, biuro czynne do godziny 20
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcopolo
link | zgłoś
2018-08-27
*.254.241.*
Śmiga jak ta lala. Filmy i gry ściągam w parę minut.
Szyyyyybkosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
aga_fr
link | zgłoś
2018-08-27
*.125.231.*
umowa studencka idealnie dopasowana, cena/jakość właściwa. uruchomienie w 15 minut po podpisaniu umowy
działają bardzo szybko, miłą obsługa, łatwy kontakt, dopasowana oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-08-23
*.146.192.*
Dobry Internet, dobra obsługa, sprawna aktywacja. Uruchomiłem Internet w 5 minut. Wizyta w biurze, umowa i aktywacja. Działa mi 700/700
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SamOLub
link | zgłoś
2018-08-20
*.146.216.*
mam internet i telewizje. od 2 lat. dziala wlasciwie. i to mnie cieszy najbardziej. nei musze dzwonic/zglaszac usterek tak jak to mialo miejsce gdy uzywalem moico.
relacja cena/jakosc; stabilnosc, bezawaryjnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2018-08-15
*.29.208.*
Nie polecam dostawcy, obsługa klienta na żałosnym poziomie, po ostrzejszej wymianie zdań w odwecie INTERNET JEST WYŁĄCZANY przez dostawce. śmiech na sali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Twitch/Arquel
link | zgłoś
2018-08-15
*.182.134.*
NIE MOGE OGLADAC SPOKOJNIE TRANSMISJI BO JAK ZWYKLE ZRYWA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kochanka Krzysia
link | zgłoś
2018-08-15
*.182.134.*
PROSZE O ZMIANE IP I POPRAWIENIE JAKOSCI INTERNETU! NIE POLECAM
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
essa
link | zgłoś
2018-08-15
*.88.115.*
Tragedia internet to dno a ich podejście do klienta to jeszcze większe dno. Usuwają opinie na Google więc jedyne prawdziwe opinie można znaleźć tutaj.
Niema
Ta firma dalej istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ca
link | zgłoś
2018-08-15
*.133.134.*
Dno
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...