Opinie o GENERACJA.pl

3.9 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
generacja.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Przemek Z
link | zgłoś
2018-06-12
*.146.216.*
Miałem mega problem z siecią. Przerywało wifi. W końcu zgłosiłem się do ich biura z wypowiedzeniem. Myślałem że to ten ich internet. Pan Tomek w biurze okazał się niezwykle pomocny. Dał router na testy za darmo. Wyszło że to ten śmieć tplink takie numery robi. Piszę bo poproszono mnie jak jestem zad [rozwiń/zwiń]
jak na telekom to odbierają niemal od ręki
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-06-11
*.146.193.*
Bardzo fajna firma. Łatwo się dodzwonić, a udzielana pomoc jest fachowa. Internet okazał się hiper szybki (po wymianie rutera na nowy wszelkie problemy zniknęły).
Łatwy i szybki kontakt. Profesjonalizm.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anton
link | zgłoś
2018-05-28
*.254.245.*
Działa. Mimo wystarczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RomAN
link | zgłoś
2018-05-28
*.146.216.*
Firma, która ma jeden z lepszych serwisów jeżeli chodzi o obsługę klienta. Miałem problemy z internetem. Przerywało samo. Znikało wifi w domu. Dramat. Pan Tomasz z biura pomógł mi z mim routerem. Wypożyczyli mi nowy router i problemy ustały jak ręką odjął. Wyszło na to, że mój stary 10 letni dlink b [rozwiń/zwiń]
serwis i obsługa klienta
cena 50 złotych trochę wysoka ale za taką jakość zuepełnie uzasadniona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Muniek
link | zgłoś
2018-04-29
*.146.169.*
Najlepszy internet jaki kiedykolwiek miałem. Niski ping. Transfery dochodzące do 700 megabitów. Pomoc przy doborze routera. Żaden duży operator nie daje takiej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin wiśniewski
link | zgłoś
2018-03-24
*.158.110.*
sczerze polecam. 5 lat współpracy. Musiałem zrezygnować z powodu zmiany Miejsca zamieszkania. Najbardziej stabilna usługa jaką miałem. Zero zastrzeżeń. Pełny profesjonalizm. Polecam każdemu!
Miła i pomocna obsługą. Stabilna usluga
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wro80
link | zgłoś
2018-02-28
*.146.216.*
Nie narzekam. Demonem prędkości ta taryfa co mam nie jest, ale net działa bez zarzutu. Moim okiem: fakturę da się pobrać online – wygodne. Dodzwonić do firmy się da. Stosunek jakości do ceny - przyzwoity. Strona www – jakaś tragedia, nic tam nie umiem znaleźć. Generacja jest trochę jak taki stary go [rozwiń/zwiń]
bezawaryjność, cena, fv online
prędkość, do niczego nieprzydatna strona www
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nieprzedłużęumowy
link | zgłoś
2017-11-03
*.175.103.*
Strasznie awaryjny internet, nie działa np. gdy pada deszcz. W ulotkach reklamują światłowód, ale nie ma mowy że to łącze radiowe pociągnięte światłowodem do mieszkania, nawet podczas zawierania umowy.
awaryjność; parametry niższe niż deklarowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artosi333
link | zgłoś
2017-10-06
*.30.115.*
Właśnie pozyskałem od nich Internet i telewizje i wszystko przebiegło bez zastrzeżeń, telewizja super jakości z fajnymi pakietami (zwłaszcza sportowe bo na tym się skupiłem :)) internet smiga aż miło, obsługa bardzo miła i kompetentna wiec może co najgorsze już za nimi i warto dać im szanse
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-09-03
*.254.249.*
Generacja w wielu miejscach jest jako monopolista. Wraz z deweloperem umawia się na wyłączność. Przerwy w dostawach i bardzo kiepska infrastruktura. Zdjęcia na http://opinie-generacja.pl/ - ktoś doprowadził ido desperacji że zrobił tą stronę ale niestety to prawda.
Szybki transfer
Beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
dom
link | zgłoś
2017-06-02
*.58.58.*
Fatalnie, support techniczny na najniższym poziomie na jaki trafiłem. Bezczelny, chamski i odmawiający pomocy administrator. Zdecydowanie odradzam. Wykupiłem usługi na rok. Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu.
brak
niski transfer, brak wsparcia technicznego, nieprofesjonalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiek
link | zgłoś
2017-03-13
*.178.61.*
Spośród okolicznych ofert internetowych właśnie ta firma okazała się być najlepszą. Pod każdym względem. Przede wszystkim świetnie parametry, szybko działająca sieć, transfer wręcz idealny. Nie mam żadnych problemów z pracą, niezależnie od pory dnia czy nocy. Zadowala mnie również cena, która jest s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SebastianV
link | zgłoś
2016-11-26
*.156.117.*
Nie wiem czy firma generacja działa poza Wrocławiem. Ja mieszkam we Wrocławiu i Generacja to jedyny dostawca, który świadczy usługi na moim osiedlu. Myślałem, że będzie tragicznie, ale jest naprawdę dobrze. Nawet jak pojawi się inny dostawca, zostanę przy starym. No chyba, że zaproponuje konkurencyj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...