Opinie o Geria Medica

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriamedica.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
SMB
link | zgłoś
2019-05-18
*.146.163.*
Na rynku jest wiele firm oferujących dodatkową opiekę medyczną dla seniorów, ale tylko ta jedna ma umowę aż na 4 lata i w dodatku - płatne z góry - 7000 zł!!! Nikt inny tego nie praktykuje! Tak firma to jeden wielki przekręt, jak najdalej od niej. Numery KRS wskazują na zupełnie inny podmiot, w do [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PaniNK
link | zgłoś
2019-05-16
*.173.179.*
Moja mama spędzała połowę swojego wolnego czasu w kolejkach u lekarza i za każdym razem jak byłam u niej słyszałam ile to trzeba czekać, a ona tyle lat płaciła. Dlatego postanowiłam razem z moim bratem wykupić abonament mojej mamie, żeby w końcu znalazła czas na coś innego niż lekarza. Po kilku mies [rozwiń/zwiń]
Komfort psychiczny i fizyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazik
link | zgłoś
2019-05-11
*.73.229.*
Geria Medica pod pozorem zaproszenia na darmowe badanie naciągnęła moją żonę na ponad 7 tysięcy. Dwugodzinne pranie mózgu osobom starszym robi swoje. Podpisują umowy nie zdając sobie sprawy z konsekwencji a w dodatku "promocja jest tylko dziś" więc natychmiast musi zapłacić. Sprawę zgłaszam do proku [rozwiń/zwiń]
naciąganie osób starszych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Marianna
link | zgłoś
2019-05-07
*.173.172.*
Zdecydowałam się na czteroletnie rozwiązanie w postaci abonamentu medycznego i to była dobra decyzja. Na wizyty dostaję się bez kolejki i bez skierowania i o nic nie muszę się prosić, bo wszystko mam w abonamencie.
Rozwiązanie kompletne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucek
link | zgłoś
2019-04-24
*.254.132.*
Tak powinna wyglądać służba zdrowia w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klasyk K
link | zgłoś
2019-04-23
*.173.194.*
Korzystałam z kilku specjalistów i każdy z nich zalecił mi szereg dodatkowych badań. Wszystko sprawnie, czas oczekiwania do tygodnia. Polecam, bo warto.
Szybkość działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani J
link | zgłoś
2019-04-18
*.173.196.*
Poszukiwałam odpowiedniego rozwiązania dla mojej mamy. Korzysta z wielu specjalistów, a niestety kolejki na NFZ do najkrótszych nie należą. Dzięki pakietowi w Geria Medice mama ma dostęp do wszystkich lekarzy i szeregu badań. Polecam każdemu!
Brak kolejek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ignacy
link | zgłoś
2019-04-08
*.173.188.*
Ok kilku miesięcy korzystam z jednego z abonamentów i bardzo go sobie chwalę. Polecam każdemu
Brak kolejek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PanBrzoza
link | zgłoś
2019-03-25
*.173.180.*
Przy każdym telefonie profesjonalne zachowanie, terminy czasami na następny dzień (maksymalnie czekałem 5 dni na lekarza). Całość leczenia na ogromny +.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-03-22
*.173.160.*
Nie ukrywam, że ceny abonamentów nie są niskie, jakość obsługi i konsultacji natomiast super, w pakiecie abonamencie Prestige kompletne leczenie, konsultacje plus badania.
wysoki poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zadowolony
link | zgłoś
2019-03-21
*.173.200.*
Punkt przy ul. Przasnyskiej robi ogromne wrażenie, opieka na najwyższym poziomie
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grosik
link | zgłoś
2019-03-20
*.144.86.*
W moim przypadku to była dość pilna i jak się później okazało skomplikowana sprawa. Na szczęście trafiłam na Geria Medice, gdzie całe leczenie poprowadził jeden lekarz i dalej jestem pod jego kontrolą. Serdecznie polecam!
Kompetentni lekarze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ldominik
link | zgłoś
2019-03-20
*.173.202.*
Pilnie potrzebowałem rehabilitacji na lewe kolano, ponieważ miałem dość duży problem z poruszaniem się i pomoc znalazłem u nich, wielkie dzięki i 5 ;)
CZAS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...