Opinie o Geria Medica

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 202
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriamedica.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Justyna
link | zgłoś
2020-06-27
*.31.96.*
GeriaMedica nie świadczy usług w Warszawie od początku roku 2020 pod pozorem epidemii.Absolutny brak jakiegokolwiek kontaktu, listy polecone są zwracane do nadawcy,drzwi siedziby w Warszawie są zamknięte na klucz.Brak kontaktu telefonicznego.Poczta głosowa nadaje komunikat,że z przyczyn techniczny [rozwiń/zwiń]
brak
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-06-03
*.24.34.*
Wyłudzili od starszej osoby 7100 zł. Od października czekamy na zwrot. Sprawa jest w warszawskiej prokuraturze oraz sądzie
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-06
*.49.12.*
Fatalna nieuczciwa firma. Czekam kilka miesięcy na zwrot pieniędzu , miało nbc "w najbliższym czasie, WSZYTKO ZAŁATWIONE".
brak
brak kintaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Chodawska
link | zgłoś
2020-04-06
*.215.193.*
poinni sie nazywac hienny cmentarne wykrzystujac naiwnych seniorow to raz pani koordynator tak zwana to oszustka wlacznie z prezesem tej pseudo firmy wszyscy co zostali oszukani skladaj zawiadomienie do prokuratury o oszustwo w dobie takich chorob oni dalej oszukuja trzeba to naglasnia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
babcia
link | zgłoś
2020-03-30
*.68.150.*
firma oszukuje od pół roku czekam na zwrot środków.absolutny brak kontaktu z kierownictwem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Urszula
link | zgłoś
2020-03-23
*.7.22.*
Od 13.12.2019 czekam na zwrot pieniędzy.Pomimo monitów e-mailem, prób skontaktowania się z koordynatorem pacjenta - nic. Kontakt z kierownictwem firmy niemożliwy. Nie ma numeru telefonu. Nie polecam tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
babcia
link | zgłoś
2020-03-04
*.68.150.*
firma fatalna fatalna fatalna!!!!pomimo zerwanej umowy i zapewnieniu ze zwrot środków nastąpi w ciągu 14 dni mija 5 miesięcy i nic co dalej z tym fantem zrobić.kontakt z dyrekcją niemo zliwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.219.*
Bardzo polecam tą przychodnie. Mam u nich pakiet od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. To jedyna rzetelna prywatna placówka medyczna w kraju.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.161.*
Może i opieka nie najtańsza, ale na pewno najlepsza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.187.*
Bywało u Polsce lepiej, niestety w końcu musiałam się zdecydowac na prywatną opiekę medyczną i dobrze że trafiłam właśnie na nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?