Opinie o Geria Medica

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 191
Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriamedica.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Halina
link | zgłoś
2019-11-21
*.187.168.*
Odradzam korzystania z usług tej firmy. Stosuje nieuczciwe praktyki, niemoralne wręcz bym powiedział.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-21
*.171.152.*
Nie polecam tej firmy. Namawiali mojego dziadka na pakiet, który zupełnie nie był mu potrzeby. Umowę podpisał, teraz co miesiąc jego emerytura zostaje uszczuplona o naprawdę sporą kwotę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-11-20
*.187.168.*
To, co mi się nie podoba to fakt, że firma stosuje naprawdę nie fair sposoby na pozyskanie klientów. Mało tego często za cel obierają sobie namowę starszych, często bardzo chorych osób.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zośka
link | zgłoś
2019-11-19
*:940a:268b:*
Geria Medica wydzwania po kilka – kilkanaście razy w tygodniu i namawia moją babcię na pakiet, którego nie potrzebuje. Mimo odmów, nadal dzwonią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.192.*
Korzystałem z kilku takich "ubezpieczeń" wcześniej były finansowane przez pracodawcę, ale jak skończyłem 50 lat to już był problem z przedłożeniem mojego pakietu. Dlatego zdecydowałem się samemu zabezpieczyć w tej firmie, bo do państwowej opieki to ja na pewno nie wrócę.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zenek
link | zgłoś
2019-11-19
*.254.136.*
Przez moje zaniedbania mogłem źle skończyć, ale trafiłem na ich placówkę i za co prawda nie małe pieniądze wróciłem na właściwe tory. W NFZcie by to było niemożliwe żeby dostać się do tylu specjalistów, wykonać w krótkim czasie tyle badań dlatego dziękuje tej firmie że się mną zajęła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-11-18
*.187.168.*
Wydzwaniają po kilka razy dziennie, namawiając ludzi na pakiety, które są im zupełnie niepotrzebne!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Felicja
link | zgłoś
2019-11-18
*.173.161.*
Duża odskocznia niż to co spotkało mnie w NFZcie. Nie ma kolejek, są normalne terminy i o nic nie muszę prosić lekarza tylko pokazuje co mam w abonamencie i wykorzystuje w ramach potrzeb, a nawet więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-11-18
*.173.185.*
Dużo sprzecznych informacji, ale negatywy dotyczą ich praktyk jeśli chodzi o pozyskanie klienta, a bardzo mało o ich usługach, które są na naprawdę wysokim poziomie. Wystarczy porównać ich ofertę z tym co proponują inne firmy, czy nawet to jak sami chodzimy do specjalistów . W moim przypadku wychodz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryla
link | zgłoś
2019-11-17
*.174.65.*
wielkie rozczarowanie, bo podczas podpisywania umowy naobiecywali a niestety wcale nie jest tak "na wysokim poziomie" jak by się można było spodziewać. pakiet kosztujący kilka tysięcy rzeczywiście powinien oferować wyższą jakość usług, niestety tak nie jest
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2019-11-16
*.9.115.*
Geria Medica, firma która zasłynęła z naciągania starszych ludzi. Jak można namawiać starszych, często również schorowanych ludzi o to, aby godzili się na tak absurdalnie drogie pakiety?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Onyks
link | zgłoś
2019-11-16
*.171.152.*
Wyjątkowo niemoralny sposób na pozyskiwanie klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leokadia
link | zgłoś
2019-11-15
*.254.129.*
Sprawdziłam ich usługi na podstawie podstawowych badań i wizyty i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona. Rozmowa na temat mojego stanu zdrowia, a nie zachwalanie usług i namawianie do dalszego leczenia. Z wyników jasno wychodziło że jestem zdrowa i to samo usłuszałam od lekarza z poleceniem coroczne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...