Opinie o GlobKurier

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 445
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
koko
link | zgłoś
2018-07-12
*.22.116.*
Co do samej szybkości wykonania przesyłki nie mam większych zastrzeżeń. Natomiast co do zwrotu pobrania to jakaś kpina. Przy zamówieniu była mowa o okresie oczekiwania na zwrot pobrania do 14 dni roboczych. Dziś na mój e-mail z zapytaniem dlaczego jeszcze nie dostałem zwrotu pobrania odpisali że maj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milosz
link | zgłoś
2018-07-12
*.254.179.*
U mnie zawsze ze zwrotami wszystko ok,rzetelna firma będę polecać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2018-07-10
*.100.87.*
Kurier był mega miły i taki przystojny :) Polecam!
kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grażyna
link | zgłoś
2018-07-08
*:9ee4:70e3:*
U mnie nigdy nie było żadnego problemu ze zwrotem pobrania wszystko na czas, sprawnie, ceny ok , nie wiem skad tyle negatywów
Szybka realizacja zamówienia, ceny
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-07-07
*.254.244.*
trojkatna szyba do Francji dotarla szybko i w calosci! w firmie kurierskiej chcili 3 razy wiecej odemnie niz na globkurier. polecam i bede korzystal.
super stawki i terminowosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Winchester
link | zgłoś
2018-07-06
*.254.228.*
zamawialem paczke geis na globkurier dla Cioci z Rudy do firmy jako zwrot. Paczka doszla, super bo kurier nawet sam mial list przewozowy wiec nie musialem nic drukowac. Cena atrakcyjna jak na kuriera i mailem potwierdzenie odebrania na maila a to bylo mi potrzebne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2018-07-06
*.170.197.*
wspólpracujemy długo. korzystamy z lokalnych kurierów w miastach. dzięki wpsółpracy szybko nadajemy bez problemu dokumenty do drugiego oddziału, sami nie tracąc czasu na korki. wygodne szybkie rozwiązanie. dobre ceny i support
ceny support usługa lokalna na ten sam dzień
strona www nie na tel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2018-07-06
*:0:0:*
Nadaję za granicę regularnie i jestem zadowolona. współpracujemy od kilku lat. świetna obsługa klienta pozdrawiam kochaną Ewę i Patrycję które zawsze pomogą w trudnej sytuacji. Obsługa dostępna w sobotę co dla mnie prowadzącej sklep internetowy jest bardzo ważne.
obsługa dostępna w sobotę
trochę ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2018-07-06
*.100.87.*
Wysyłam za pobraniem i zawsze wszystko na czas. KOrzystam od kilku lat polecam. Dobre ceny!
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-07-06
*.172.160.*
Ciekawi mnie dlaczego negatywne opinie są z 1 adresu IP -,- Czyzby Globkurier mial problemy z konurencja :P
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Damian
link | zgłoś
2018-07-06
*.115.95.*
Nie rozumiem burzy za pobrania... Zawsze dostaję przed temrinem fakt nie jest to 1 czy 2 dzien ale zawsze pieniazki sa, raz doszły pozniej ale ze wzgledu na firme kurierska... Snialo moge polecic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jRenata
link | zgłoś
2018-07-06
*.146.103.*
Nie polecam!!!! Nie chcą oddać pobrania . Obracają nie swoimi pieniędzmi a klienta mają gdzieś.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz
link | zgłoś
2018-07-05
*.254.147.*
Polecam firmę. Wiele spraw załatwiam przez tel i tu wwaga do porównywarki - jest to dość czasochłonne. Niemniej jednak ceny przewyższają wszelki niedogodności. Dbry support.
CENY support
porównywarka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...