Opinie o GlobKurier

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 419
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2018-03-20
*.254.183.*
Wszystko ok. Paczka dotarła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-03-19
*.254.191.*
Wszystko ok. Obsługa trochę niemrawa, ale paczka dotarła cała i na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-03-16
*.254.191.*
Wszystko ok, paczka dotarła terminowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirela
link | zgłoś
2018-03-16
*.14.116.*
Nadałam paczkę DPD, wszystko ok. Kurier przyjechał na czas, paczka dostarczona. Pani z FB bardzo pomocna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joel
link | zgłoś
2018-02-22
*.205.254.*
Nie wysyłajcie za ich pośrednictwem przesyłek pobraniowych. Zwrot Waszych pieniędzy to loteria!!! Pozostałe usługi - zamawianie kuriera są Ok.
wycena paczek
zwrot pobrań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magda
link | zgłoś
2018-02-21
*.14.116.*
Nie rozumiem tych opinii, serio. Mam sklep nadaje nimi od 3 lat i nie wszytko jest ok. A pan Lukasz i Pani Madzia są moimi neizastapionymi doradcami klienta. Fakt kilka razy mieli opoznienie z cod, ale ja po prostu nie oferuje pobrania a stawki maja spoko.
Małe koszty w porównaniu do jakości obsługi
COD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2018-01-30
*.76.47.*
Polecam usługi tej firmy, paczka z prezentem dla wnuka z Niemiec doszła w dwa dni, infolinia pomocna, Pan kurier miły. Jeszcze pewnie z nich skorzystam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2018-01-28
*.254.182.*
zamówiłem w srode rano kuriera, o 13 w ten sam dzien mailem odbior przesylki a doręczenie w czwartek. Kurier co odbierał mial z dpd mail starszy samochód, ale pobranie dostalem na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-01-02
*.52.154.*
Odradzam korzystania z usługi "płatność za pobraniem". Przetrzymywane są pieniądze ponad termin zapisany w regulaminie!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miki
link | zgłoś
2017-09-06
*.14.116.*
Paczka dotarła bez problemów. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasiak
link | zgłoś
2017-09-06
*.14.116.*
Zamówiłam transport na przesyłkę niestandardową w niedzielę a kurier przyjechał w poniedziałek do południa. Pomyliłam się w numerze telefonu odbiorcy przesyłki i też mi sprawnie poprawili. Kurier przyjechała w wyznaczonych godzinach. Firma całkiem spoko.
czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2017-06-30
*.170.162.*
Kurier zamówiony we wtorek. Środa - kurier przyjechał pod zły adres po godzinach pracy biura - nie dodzwonił się. Czwartek - kurier przyjechał pod dobry adres po godzinach pracy biura. Biuro zamknięte - odjechał, chociaż przekazano informację, że ma się stawić pod halą produkcyjną i tam jest zała [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izolda
link | zgłoś
2017-06-01
*.146.128.*
Współpracowałam z tą firmą kurierską od około 4 lat. Zawsze byłam z nich zadowolona - dobre ceny i super obsługa. Do tego roku. Po wystawieniu faktur codziennie znajduję "przypominajki" o zapłacie na mailu. Sami przetrzymują przelewy za pobrania - nawet 3 miesiące - ale o swoje - choćby to było 19 z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...