Opinie o Grana Shop

2.9 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Edyta
link | zgłoś
2020-01-23
*.42.189.*
Bardzo długa realizacja zamówienia. Jak już otrzymałam zamówienie to się okazało, że brakuje jednej rzeczy. Kilkukrotnie zgłaszałam to mailowo sklepowi ale nie otrzymałam kompletnie żadnej odpowiedzi... Także nie mam ani produktu ani zwrotu kosztu za niego... Poza tym produkty trochę różnią się od p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-27
*.191.119.*
Tragedia! Zamówienie złożone 2 tygodnie temu, pieniądze przelane i zero jakiejkolwiek informacji o statusie zamówienia. Oszustwo! Nie dajcie się nabrać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pau.linka
link | zgłoś
2019-12-16
*.22.102.*
Jak najbardziej polecam, czekałam tydzień na przesyłkę, zamówienie zgadza się w 100℅ Obawiałam się zakupu na tej stronie przez wiele negatywnych komentarzy, jednak jak się okazało niepotrzebnie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pau.linka
link | zgłoś
2019-12-16
*.22.102.*
Jak najbardziej polecam, czekałam tydzień na przesyłkę, zamówienie zgadza się w 100℅ Obawiałam się zakupu na tej stronie przez wiele negatywnych komentarzy, jednak jak się okazało niepotrzebnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mxon
link | zgłoś
2019-12-04
*:ed4e:1470:*
Zamówiłem bluzę, brak informacji o przesyłce,jest juz opóźniona o tydzień, nie mogę się dodzwonić, oraz nikt nie odpowiada na maila, Nie polecam tego sklepu!!
Brak
Całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magda
link | zgłoś
2019-10-15
*.105.93.*
Zamawiałam z tego sklepu wielokrotnie i nigdy nie było problemów z wysyłką, aż do niedawna. Zamówienie mega opóźnione. Co gorsza, doczekanie się zwrotu środków graniczy z cudem. Ustawowo sklep ma 14 dni na zwrot środków od odebrania zwrotu. Termin znacznie przekroczony. Ma maile odpowiadają wybiórc [rozwiń/zwiń]
Długi czas realizacji, niesłowność, brak odpowiedzi na maile, długi czas zwrotu środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-09-17
*.47.203.*
Towar za niemałą cenę, a przyszedł wybrakowany. Po kontakcie z obsługą stwierdzono że "Taki dostali z produkcji i nie da się z tym nic zrobić". Również brak informacji o przesyłce.
Wygląd
Wykonanie, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia
link | zgłoś
2019-05-15
*.237.161.*
No więc paczkę zamówiłam 21.04 a na drugi dzień wpłaciłam pieniądze. Wybrałam przesyłkę pocztex kurier 48h. UWAGA paczka została wysłana dopiero 06.05 a przyszła dopiero dziś czyli 15.05, w dodaktu numer tej paczki to prawdopodobnie przypadkowe cyfry i nie mogłam "śledzić" mojej przesyłki.Nikt nie o [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alla
link | zgłoś
2019-05-09
*.87.192.*
Nie polecam tego sklepu.Fatalny kontakt, nie odbierają telefonu,nie odpisują na maile.Towar otrzymałam po dwóch tygodniach od zamówienia. Na szczęście jakość towaru zgodna z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-03-27
*.205.74.*
Moim zdaniem jak najbardziej polecam tą firmę. Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji. Czytałam różne opinie i miałam obawy ale wszystko przyszło tak jak powinno bez żadnych zastrzeżeń.zamówiłam dwie bluzy w komplecie.
Miękka, kolor idealny tak jak z obrazka, dobry rozmiar
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Hahancia
link | zgłoś
2018-09-24
*.146.99.*
Ubrania są okey ale dobranie rozmairu to porażka. Jednak nie miałam problemu z wymianą
Oryginale napisy
Rozmiarówka trudna do stwierdzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-08-27
*:72af:636e:*
Zamówienie doszło poprawnie, jednak kolor okazał się nie taki, więc po odesłaniu towaru czekam na zwrot pieniędzy i czekam bo, na zapytanie kiedy będą zwrócone sucha odp. sprzedawcy, że ma na to 14 dni. A wcześniej też słaby kontakt, nie można się doprosić odpowiedzi. Nie polecam wszystkie negatywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-08-09
*.146.228.*
Kontakt z obsługą - zerowy. Czas wysyłki - 3 tygodnie (jeśli nie ma na stanie produktu, należałoby poinformować klienta) Rozmiarówka - zaniżona. Jedyny plus to plecaki - dobry materiał. To był pierwszy a zarazem ostatni zakup w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...