Opinie o Grana Shop

2.5 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gosia
link | zgłoś
2019-07-13
*.183.199.*
Otrzymałam w paczce towar niezgodny z zamówieniem. Następnie przez PÓŁTORA miesiąca byłam skazana na liczne telefony oraz maile, które pozostawały w większości bez odzewu. Telefon kontaktowy często był wyłączony lub nikt go nie odbierał. W końcu udało mi się ustalić jak mam zwrócić towar. Cały proce [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna jakość, brak przejrzystości procesu zwrotu/reklamacji, fatalny kontakt z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2019-07-09
*.0.36.*
Niestety muszę wystawić negatywną opinie. Otrzymany towar niezgodny z zamówieniem, a co gorsze niestety sprzedawca z pełną świadomością wysłał błędny kolor, a można było zadzwonić i się dogadać.Teraz na własną rękę mam odesłać plecak i dopiero wtedy otrzymam inny na wymianę, a raczej w kwestii sprze [rozwiń/zwiń]
Brak
Opóźniona wysyłka, brak konkretnego modelu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-06-17
*.30.24.*
Nigdy więcej! Dawno już nie spotkałam się z takim fatalnym traktowaniem klienta. Nie dość ze na wysylke czekałam 2 tyg. to jeszcze dostałam inne przedmioty niż zamawiałam. Zero informacji ze sklepu. Kontakt zerowy. W końcu udało mi się z nimi dogadać i odesłałam towar. Oczywiście upominać się o zwro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-06-17
*.30.24.*
Nigdy więcej! Dawno już nie spotkałam się z takim fatalnym traktowaniem klienta. Nie dość ze na wysylke czekałam 2 tyg. to jeszcze dostałam inne przedmioty niż zamawiałam. Zero informacji ze sklepu. Kontakt zerowy. W końcu udało mi się z nimi dogadać i odesłałam towar. Oczywiście upominać się o zwro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-06-10
*.68.79.*
Jakość fatalna. Zamówiłam 9 worków, które na stronie wyglądały super, a w rzeczywistości.... wszystko w dwóch odcieniach. Jakość materiału też pozostawia wiele do życzenia.
fatalna jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Asia
link | zgłoś
2019-05-28
*.228.133.*
Przesyłka dotarła dopiero po prawie miesiącu !!!!!!!!! Dodzwonić sie graniczy z cudem . Najgorsza firma ever! Wysyłka w 48 h jak piszą na stronie to kłamstwo , piszą tak tylko zeby przyciągnąć klienta nic wiecej . NIGDY WIECEJ !!!
Nie ma żadnych
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka123
link | zgłoś
2019-05-24
*.147.100.*
Uwaga grana shop oszukuje!!! Nie wysłali przesyłki a mi podali nie właściwy kod przesyłki a teraz nie chcą oddać pieniędzy złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pp.am
link | zgłoś
2019-05-18
*.233.157.*
OSZUŚCI.Czekam już na przesyłkę trzy tygodnie.Nie odbierają telefonów,zero kontaktu.Chyba zgłoszę to na policję,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia
link | zgłoś
2019-05-15
*.237.161.*
No więc paczkę zamówiłam 21.04 a na drugi dzień wpłaciłam pieniądze. Wybrałam przesyłkę pocztex kurier 48h. UWAGA paczka została wysłana dopiero 06.05 a przyszła dopiero dziś czyli 15.05, w dodaktu numer tej paczki to prawdopodobnie przypadkowe cyfry i nie mogłam "śledzić" mojej przesyłki.Nikt nie o [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alla
link | zgłoś
2019-05-09
*.87.192.*
Nie polecam tego sklepu.Fatalny kontakt, nie odbierają telefonu,nie odpisują na maile.Towar otrzymałam po dwóch tygodniach od zamówienia. Na szczęście jakość towaru zgodna z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Joanna
link | zgłoś
2019-03-27
*.0.47.*
Tragedia ! Człowiek nie moze sie doprosić o swoje zamowienie , a o zwrot pieniędzy moze jedynie pomarzyć . Telefon odbierany sporadycznie , Pani tam chyba siedzi za karę a głos ma to jakbym przeszkodziła jej w szybkiej drzemce , a na mail nikt nie odpisuje . Zdecydowanie nie polecam .
Brak
Czas oczekiwania. Słaba obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-03-27
*.205.74.*
Moim zdaniem jak najbardziej polecam tą firmę. Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji. Czytałam różne opinie i miałam obawy ale wszystko przyszło tak jak powinno bez żadnych zastrzeżeń.zamówiłam dwie bluzy w komplecie.
Miękka, kolor idealny tak jak z obrazka, dobry rozmiar
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renee
link | zgłoś
2019-03-08
*.248.23.*
Jeszcze jeden wpis-niestety...Pani,ktora wyslala mi wreszcie potwierdzenie przelewu moich zaleglych pieniazkow niestety pomylila numery konta i nie do mnie wyslala????a poniewaz Pani szybko mnie zablokowala,nie moge w zaden inny,jak taki sposob poinformować o błędzie.Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...