Opinie o Grana Shop

3.0 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Paweł
link | zgłoś
2018-05-21
*.172.86.*
Świetny sklep! Zamawiałem już 3 czapki.Gdy zamawiałem kubek na dzień mamy dostałem skarpetki w gratisie. Szyba wysyłka! Polecam
gratis, tanio, szybka wysyłka,duży wybór
Mało rzeczy dla mężczyzn
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgosia14100
link | zgłoś
2018-04-11
*.146.180.*
Worek kupiony za 49,90 zł /cena niebosiężna/ plus 6 zł koszty wysyłki okazał się bublem Po jednym dniu użytkowania rozerwał się po jednej stronie całkowicie- żle zszyty -szwy puściły. Worek do wyrzucenia. Nie polecam. Acha dostawa i sposób kontaktu ze sprzedającym żaden-nie odbierają telefonu, któr [rozwiń/zwiń]
BRAK
SPOSÓB WYKONANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marysiaaa
link | zgłoś
2018-03-30
*:69e0:8f85:*
Nie polecam!! Zamowilam dla siebie i przyjaciółki koszulki, nie maja nic wspólnego ze sobą oprocz napisu. Rozmiar S to rozmiar L !! Wygląda jak bym miała worek na sobie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-02-22
*.0.121.*
Nie rozumiem niektórych opinii.. Po wysłaniu zamówienia weszłam poczytać opinie. Zamówiłam koszulki dla siebie i brata. Po 8 rano rozmawialam przez telefon o zmianie rozmawiałam przez telefon o zmianie rozmiaru, następnego dnia przyszła paczka. Tego samego dnia wyslalam zamowienie ,zamowilam różowe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-02-19
*.27.247.*
Zwrotu pieniędzy za odesłany towar nie ma do dziś. Jeśli chcecie wyrzucić pieniądze w błoto to lepiej to zróbcie na ulicy w kałuży zanim kupicie w tym sklepie, bo pieniędzy i tak spowrotem nie zobaczycie, a jakość towaru pozostawia wiele do życzenia. Zdjęcia t-shirtów z różami są ukradzione z intern [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mrs.WerZi
link | zgłoś
2018-02-19
*.157.12.*
Dostałam wiadomość z informacją że paczka została wysłana, czekałam pięć dni (w tym 3 robocze), a paczki nadal nie ma. Zadzwoniłam do DPD i okazało się że paczka nadal jest u nadawcy. Trudno się dodzwonić, a kiedy już się udało to pan mnie odrobinę zlał, na razie czekam na telefon, ale jeżeli nikt s [rozwiń/zwiń]
Trudno się skontaktować, zamówienie przyjęte i ponoć wysłane, a tak na prawdę wciąż znajduje się u nadawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marioka
link | zgłoś
2018-01-24
*.172.238.*
Gdy czytam opinie wszystkich osób wypowiadających się jestem przerażona i rozbawiona. Zamówiłam z tej strony dwie bluzy i poduszke. Dostałam wiadomości na e-mail że paczka została zrealizowana po jednym dniu i w tym samym dniu została do mnie wysłana. Dwa dni później paczka została dostarczona do mn [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa, dobra jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ona
link | zgłoś
2018-01-12
*.5.218.*
Zastanawiam się czy ta firma już nie zbankrutowała. Zamówiłam biżuterię przed świętami, nie przysłali i nie otrzymałam żadnej informacji. Dopiero gdy po nowym roku zadzwoniłam okazało się, że nie zrealizowali zamówienia, zwrotu pieniędzy do dziś nie otrzymałam, ani żadnej informacji. Telefon wyłączo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cold
link | zgłoś
2017-12-28
*.34.79.*
Kiedyś często kupowałam w granie, ale niestety zdarzały się wysyłki z towarem uszkodzonym, przysyłali inne rzeczy, niż się zamawiało, a na zwrot pieniędzy rzeczywiście długo się czeka. Lepiej już kupić na allegro... Szkoda, odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia652
link | zgłoś
2017-12-20
*.215.105.*
Nie sądziłam, że dostanę z tego sklepu skarpetki, które ewidentnie są brudne. :)
Szybka wysyłka
Brud na skarpetkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sylwia
link | zgłoś
2017-11-21
*.45.125.*
Czekam już 3 tygodnie na zwrot pieniędzy! !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2017-09-19
*.78.70.*
Jestem zadowolona z zakupu (bawełniana torebka) na stronie Granashop. Wybrałam najtańszą przesyłkę, więc liczyłam się z tym że może iść dłużej (przyszła dokładnie po 8 dniach). W międzyczasie dostawałam na e-mail wiadomości informujące mnie o statusie zamówienia. Torebka dotarła do mnie dzisiaj, wię [rozwiń/zwiń]
Niska cena towaru oraz przesyłki, towar zgodny z opisem
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia Szałek
link | zgłoś
2017-09-11
*.135.27.*
Zamówiłam bluzę alien holo. Otóż to nie jest holo.. Kosmita jest po prostu srebrny (pod wpływem światła też się nic nie dzieje. nadal srebrny. To że bluza jest za duża to moja wina w końcu to oversize i mogłam wziąć rozmiar m ale zapłaciłam za to fałszywe holo 80 zł i jestem wściekła. Czaiłam się je [rozwiń/zwiń]
tracking, szywka wysyłka, ładne opakowanie
oszukiwanie w opisie produktu (jak zamawiam holo to chce holo a nie sreberko) niepodanie wybiarów bluzy w rozmiarze l i xl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...