Opinie o Grana Shop

2.6 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
pp.am
link | zgłoś
2019-05-18
*.233.157.*
OSZUŚCI.Czekam już na przesyłkę trzy tygodnie.Nie odbierają telefonów,zero kontaktu.Chyba zgłoszę to na policję,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia
link | zgłoś
2019-05-15
*.237.161.*
No więc paczkę zamówiłam 21.04 a na drugi dzień wpłaciłam pieniądze. Wybrałam przesyłkę pocztex kurier 48h. UWAGA paczka została wysłana dopiero 06.05 a przyszła dopiero dziś czyli 15.05, w dodaktu numer tej paczki to prawdopodobnie przypadkowe cyfry i nie mogłam "śledzić" mojej przesyłki.Nikt nie o [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alla
link | zgłoś
2019-05-09
*.87.192.*
Nie polecam tego sklepu.Fatalny kontakt, nie odbierają telefonu,nie odpisują na maile.Towar otrzymałam po dwóch tygodniach od zamówienia. Na szczęście jakość towaru zgodna z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-03-27
*.0.47.*
Tragedia ! Człowiek nie moze sie doprosić o swoje zamowienie , a o zwrot pieniędzy moze jedynie pomarzyć . Telefon odbierany sporadycznie , Pani tam chyba siedzi za karę a głos ma to jakbym przeszkodziła jej w szybkiej drzemce , a na mail nikt nie odpisuje . Zdecydowanie nie polecam .
Brak
Czas oczekiwania. Słaba obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-03-27
*.205.74.*
Moim zdaniem jak najbardziej polecam tą firmę. Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji. Czytałam różne opinie i miałam obawy ale wszystko przyszło tak jak powinno bez żadnych zastrzeżeń.zamówiłam dwie bluzy w komplecie.
Miękka, kolor idealny tak jak z obrazka, dobry rozmiar
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Renee
link | zgłoś
2019-03-08
*.248.23.*
Jeszcze jeden wpis-niestety...Pani,ktora wyslala mi wreszcie potwierdzenie przelewu moich zaleglych pieniazkow niestety pomylila numery konta i nie do mnie wyslala????a poniewaz Pani szybko mnie zablokowala,nie moge w zaden inny,jak taki sposob poinformować o błędzie.Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renee
link | zgłoś
2019-03-05
*.0.69.*
Juz pisalam wczesniej.Granashop to złodzieje.Jesli ktos chcialby od nich cos zamowic,najpierw niech sie dobrze zastanowi.Idzie drugi miesiac i nie oddali mmi pieniedzy.Sprawa trafila do Rzecznika Praw Konsumenta.Powiadomieni zostali ale poki co cisza.Jesli nie zwroca mi poeniedzy,sprawa pojdzie do S [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-02-13
*.116.237.*
Oszuści i złodzieje czekam 3 tygodnie za przesyłką kontaktu nie ma telefonu nie odbierają ,mój błąd że zapłacim .Nie ma kasy i towaru,zastanawiam się na zgłoszenie sprawy na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renee
link | zgłoś
2019-01-31
*.0.86.*
Zlodzieje jakich malo.Pobrali ode mnie dwa razy oplate za przesylke i nie chca zwrocic.Dodzwonic sie,to cud.Jak juz ktos odbierze wcisksja kity,ze pieniadze dzis wysla...a mija kolejny tydzien.NIE POLECAM!i OSTRZEGAM przed tymi oszustami!!5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olka
link | zgłoś
2019-01-16
*.27.239.*
Brak kontaktu i towaru. trzeba się prosić o zwrot pieniędzy przez miesiąc, ten Pan sprzedaje też na allegro, wpiszcie jego dane(imie i nazwisko) w google macie tutaj https://granashop.pl/pl/i/Kontakt/6 i wyskoczą wam konta na allegro. poczytajcie negatywne opinie. CHIŃSKA porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
NIGDY WIĘCEJ!
link | zgłoś
2018-12-16
*.228.152.*
Kontakt telefoniczny - nie możliwy, nikt nie odpisuje na wiadomosci, towar otrzymałam po około 2 tygodniach !!!
fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pio
link | zgłoś
2018-12-14
*.246.137.*
Typowy polski pośrednik z chińskiego Aliexpress. Naściągał mnóstwo towarów i oferuje je na swojej stronie pisząc 'Made in Poland'. 100% produktów jak i zdjęć na stronie można znaleźć na ALIEXPRESS. Nie polecam.
polska podróbka chin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sara
link | zgłoś
2018-12-13
*.248.84.*
Od 3 godz. usiłuję skontaktować się ze sklepem - odzew żaden. produkt, który dostałam jest brudny i znacząco odbiega jakościowo od tego, pokazanego na zdj. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...