Opinie o Grana Shop

2.9 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
NIGDY WIĘCEJ!
link | zgłoś
2018-12-16
*.228.152.*
Kontakt telefoniczny - nie możliwy, nikt nie odpisuje na wiadomosci, towar otrzymałam po około 2 tygodniach !!!
fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pio
link | zgłoś
2018-12-14
*.246.137.*
Typowy polski pośrednik z chińskiego Aliexpress. Naściągał mnóstwo towarów i oferuje je na swojej stronie pisząc 'Made in Poland'. 100% produktów jak i zdjęć na stronie można znaleźć na ALIEXPRESS. Nie polecam.
polska podróbka chin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sara
link | zgłoś
2018-12-13
*.248.84.*
Od 3 godz. usiłuję skontaktować się ze sklepem - odzew żaden. produkt, który dostałam jest brudny i znacząco odbiega jakościowo od tego, pokazanego na zdj. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hahancia
link | zgłoś
2018-09-24
*.146.99.*
Ubrania są okey ale dobranie rozmairu to porażka. Jednak nie miałam problemu z wymianą
Oryginale napisy
Rozmiarówka trudna do stwierdzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-09-10
*:628e:93bc:*
Firma najgorsza z możliwych. N8e zwraca pieniędzy za zwrócony towar. Maja w głębokim poważaniu klientów. Zdecydowanie nie polecam.dno totalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Emilia
link | zgłoś
2018-08-27
*:72af:636e:*
Zamówienie doszło poprawnie, jednak kolor okazał się nie taki, więc po odesłaniu towaru czekam na zwrot pieniędzy i czekam bo, na zapytanie kiedy będą zwrócone sucha odp. sprzedawcy, że ma na to 14 dni. A wcześniej też słaby kontakt, nie można się doprosić odpowiedzi. Nie polecam wszystkie negatywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-08-09
*.146.228.*
Kontakt z obsługą - zerowy. Czas wysyłki - 3 tygodnie (jeśli nie ma na stanie produktu, należałoby poinformować klienta) Rozmiarówka - zaniżona. Jedyny plus to plecaki - dobry materiał. To był pierwszy a zarazem ostatni zakup w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lusia12
link | zgłoś
2018-07-31
*.11.45.*
mimo o jeden dzień dluższego czekania jestem bardzo zadowolona wszystko doszło jestem bardzo zadowolona w gratisie dostałam worek/plecak i 2 pary skarpetek jedne w ciasteczka oreo a drugie w kwiatki bardzo polecam sklep
dostałam gratisy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-05-21
*.172.86.*
Świetny sklep! Zamawiałem już 3 czapki.Gdy zamawiałem kubek na dzień mamy dostałem skarpetki w gratisie. Szyba wysyłka! Polecam
gratis, tanio, szybka wysyłka,duży wybór
Mało rzeczy dla mężczyzn
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-02-22
*.0.121.*
Nie rozumiem niektórych opinii.. Po wysłaniu zamówienia weszłam poczytać opinie. Zamówiłam koszulki dla siebie i brata. Po 8 rano rozmawialam przez telefon o zmianie rozmawiałam przez telefon o zmianie rozmiaru, następnego dnia przyszła paczka. Tego samego dnia wyslalam zamowienie ,zamowilam różowe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mrs.WerZi
link | zgłoś
2018-02-19
*.157.12.*
Dostałam wiadomość z informacją że paczka została wysłana, czekałam pięć dni (w tym 3 robocze), a paczki nadal nie ma. Zadzwoniłam do DPD i okazało się że paczka nadal jest u nadawcy. Trudno się dodzwonić, a kiedy już się udało to pan mnie odrobinę zlał, na razie czekam na telefon, ale jeżeli nikt s [rozwiń/zwiń]
Trudno się skontaktować, zamówienie przyjęte i ponoć wysłane, a tak na prawdę wciąż znajduje się u nadawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marioka
link | zgłoś
2018-01-24
*.172.238.*
Gdy czytam opinie wszystkich osób wypowiadających się jestem przerażona i rozbawiona. Zamówiłam z tej strony dwie bluzy i poduszke. Dostałam wiadomości na e-mail że paczka została zrealizowana po jednym dniu i w tym samym dniu została do mnie wysłana. Dwa dni później paczka została dostarczona do mn [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa, dobra jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cold
link | zgłoś
2017-12-28
*.34.79.*
Kiedyś często kupowałam w granie, ale niestety zdarzały się wysyłki z towarem uszkodzonym, przysyłali inne rzeczy, niż się zamawiało, a na zwrot pieniędzy rzeczywiście długo się czeka. Lepiej już kupić na allegro... Szkoda, odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...