Opinie o Grana Shop

3.1 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Oleksandra20
link | zgłoś
2016-07-06
*.7.178.*
Nie wiem dlaczego są o tym aklepie tak negatywne opinie. Przez nie długo zastanawiałam się nad zakupem w tym sklepie jednak po dłuższym czasie postanowiłam zaryzykować. Wszystko idealnie. Dobra obsługa, dobra jakoś produktów i niska cena. Jedynie do czego można się przyczepić to absurdalnie duże roz [rozwiń/zwiń]
Niska cena, dobra jakość, szybka dostawa, dobry kontakt z klientem
Zła rozmiarówka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lika
link | zgłoś
2016-05-27
*.22.255.*
Ubrania są dobrej jakości jednak S jest jak M lub L ale po mimo to dobrze wykonane :D akcesoria są starannie wykonane ... polecam tylko jeżeli ubrania to mniejszy rozmiar niż nosicie :)
dobra jakość
za duże rozmiary
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2016-04-19
*.184.211.*
Nigdy więcej. Na jeden z zamówionych produktów czekaliśmy prawie miesiąc, a pani ze sklepu zadzwoniła do mnie i nawrzeszczala dosłownie, ze to moja wina po czym rzuciła słuchawka!
Produkt jak z sieciowki, cena podobna
Bluza po pierwszym praniu lekko sie zmechlila, nie była potem używana, wiec nie wiem jak będzie po nastepnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2015-12-25
*.112.101.*
Zamówiłam 3 zegarki przyszły mi w ciągu 4 dni, zero wad, wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zaodowolona:)
Szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2015-06-18
*.20.67.*
Zamówiłam pare ciuszków, biżuterię i zegarek wszystko w jak najlepszym porządku :)paczkę otrzymałam na drugi dzień!! wszystko solidnie zapakowane, jakościowo też super! chociaż najbardziej bałam się o zegarek to działa bez zarzutów :) gorąco polecam zakupy na tej stronie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nick99
link | zgłoś
2014-11-15
*.248.254.*
Totalna porażka czekam na towar ponad 2 tyg żadnego kontaktu
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia
link | zgłoś
2014-09-09
*.97.253.*
Również polecam ten sklep. Z koleżankami składałyśmy spore zamówienie, otrzymałyśmy rabacik. Miła obsługa. Biżuteria śliczna, super zapakowana bardzo szybka dostawa
szybko, profesjonalnie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pyakaa
link | zgłoś
2014-09-09
*.97.253.*
Polecam ten sklep w 100% Miła pomocna obsługa. Nękałam ich telefonami bo miałam problemy ze złożeniem zamówienia pomogli mi w bardo uprzejmy spsób ;) towar super estetycznie zapakowany jakość ok ceny rwwelacyjne
tanio szybki miło
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupująca
link | zgłoś
2014-09-02
*.113.51.*
Totalna porażka. Walka o dostarczenie przesyłki przez ok 4 tygodnie i jeszcze zarzuty, że mam pretensje dotyczące braku przesyłki. Po ok 4 tygodniach w ramach reklamacji piszą, że przesyłki nie dostarczą bo towar wyprzedany. Żenada. Tak się traktuje klienta??? Mało tego chwalą się, że mają doświadcz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwonka19
link | zgłoś
2014-08-22
*.42.219.*
Bardzo fajny sklep, kupiłam w szystko co bylo mi potrzebne, szybko przyszło bardzo dobrze zapakowane jestem bardzo zadowolona i polecam go...:-)
rewelacja!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Matylda Jaworowska
link | zgłoś
2014-07-27
*.42.211.*
Polecam wszystkim sklep grana, poniewaz jeszcze nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do klientów. Jestem milo zaskoczona, zarówno poziomem realizacji zleceń jak i szybka wysyłką. Towar objety jest gwarancja i zawsze mozna wszystko zwrócić w ciągu miesiaca wiec nawet jesli cos nie bedzie [rozwiń/zwiń]
fantastyczny towar, wysoka jakosc produktów, wysyłka szybka i terminowa, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...