Opinie o Grana Shop

3.2 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Sylwia Szałek
link | zgłoś
2017-09-11
*.135.27.*
Zamówiłam bluzę alien holo. Otóż to nie jest holo.. Kosmita jest po prostu srebrny (pod wpływem światła też się nic nie dzieje. nadal srebrny. To że bluza jest za duża to moja wina w końcu to oversize i mogłam wziąć rozmiar m ale zapłaciłam za to fałszywe holo 80 zł i jestem wściekła. Czaiłam się je [rozwiń/zwiń]
tracking, szywka wysyłka, ładne opakowanie
oszukiwanie w opisie produktu (jak zamawiam holo to chce holo a nie sreberko) niepodanie wybiarów bluzy w rozmiarze l i xl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2016-12-29
*.252.33.*
Inny towar niz w zamowieniu - badziewny. Zero informacji na temat status reklamacji I pretensjonalne maile w kierunku klienta gdzie to sklep popelnil blad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleksandra20
link | zgłoś
2016-07-06
*.7.178.*
Nie wiem dlaczego są o tym aklepie tak negatywne opinie. Przez nie długo zastanawiałam się nad zakupem w tym sklepie jednak po dłuższym czasie postanowiłam zaryzykować. Wszystko idealnie. Dobra obsługa, dobra jakoś produktów i niska cena. Jedynie do czego można się przyczepić to absurdalnie duże roz [rozwiń/zwiń]
Niska cena, dobra jakość, szybka dostawa, dobry kontakt z klientem
Zła rozmiarówka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lika
link | zgłoś
2016-05-27
*.22.255.*
Ubrania są dobrej jakości jednak S jest jak M lub L ale po mimo to dobrze wykonane :D akcesoria są starannie wykonane ... polecam tylko jeżeli ubrania to mniejszy rozmiar niż nosicie :)
dobra jakość
za duże rozmiary
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2016-04-19
*.184.211.*
Nigdy więcej. Na jeden z zamówionych produktów czekaliśmy prawie miesiąc, a pani ze sklepu zadzwoniła do mnie i nawrzeszczala dosłownie, ze to moja wina po czym rzuciła słuchawka!
Produkt jak z sieciowki, cena podobna
Bluza po pierwszym praniu lekko sie zmechlila, nie była potem używana, wiec nie wiem jak będzie po nastepnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patrycja
link | zgłoś
2015-12-25
*.112.101.*
Zamówiłam 3 zegarki przyszły mi w ciągu 4 dni, zero wad, wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zaodowolona:)
Szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2015-06-18
*.20.67.*
Zamówiłam pare ciuszków, biżuterię i zegarek wszystko w jak najlepszym porządku :)paczkę otrzymałam na drugi dzień!! wszystko solidnie zapakowane, jakościowo też super! chociaż najbardziej bałam się o zegarek to działa bez zarzutów :) gorąco polecam zakupy na tej stronie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nick99
link | zgłoś
2014-11-15
*.248.254.*
Totalna porażka czekam na towar ponad 2 tyg żadnego kontaktu
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia
link | zgłoś
2014-09-09
*.97.253.*
Również polecam ten sklep. Z koleżankami składałyśmy spore zamówienie, otrzymałyśmy rabacik. Miła obsługa. Biżuteria śliczna, super zapakowana bardzo szybka dostawa
szybko, profesjonalnie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pyakaa
link | zgłoś
2014-09-09
*.97.253.*
Polecam ten sklep w 100% Miła pomocna obsługa. Nękałam ich telefonami bo miałam problemy ze złożeniem zamówienia pomogli mi w bardo uprzejmy spsób ;) towar super estetycznie zapakowany jakość ok ceny rwwelacyjne
tanio szybki miło
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
kupująca
link | zgłoś
2014-09-02
*.113.51.*
Totalna porażka. Walka o dostarczenie przesyłki przez ok 4 tygodnie i jeszcze zarzuty, że mam pretensje dotyczące braku przesyłki. Po ok 4 tygodniach w ramach reklamacji piszą, że przesyłki nie dostarczą bo towar wyprzedany. Żenada. Tak się traktuje klienta??? Mało tego chwalą się, że mają doświadcz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwonka19
link | zgłoś
2014-08-22
*.42.219.*
Bardzo fajny sklep, kupiłam w szystko co bylo mi potrzebne, szybko przyszło bardzo dobrze zapakowane jestem bardzo zadowolona i polecam go...:-)
rewelacja!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda Jaworowska
link | zgłoś
2014-07-27
*.42.211.*
Polecam wszystkim sklep grana, poniewaz jeszcze nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do klientów. Jestem milo zaskoczona, zarówno poziomem realizacji zleceń jak i szybka wysyłką. Towar objety jest gwarancja i zawsze mozna wszystko zwrócić w ciągu miesiaca wiec nawet jesli cos nie bedzie [rozwiń/zwiń]
fantastyczny towar, wysoka jakosc produktów, wysyłka szybka i terminowa, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...