Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.6 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2019-07-31
*.117.175.*
https://www.dream-cars.com.pl/ Chwała ma teraz wypożyczalnie samochodów Jebaniec zmienił branżę ludzie pod żadnym pozorem nie róbcie przelewów działa tak samo jak sklep 24
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sklep elektryczny Denis Chwała
link | zgłoś
2019-07-15
*.147.105.*
W sierpniu będą dwa lata od oszustwa na 1890 zł, sprawę zglosilam na policję, później wzywano mnie na sąd że względu odległości 500 km nie pojechałam, prosiłam o przesłuchanie w sądzie tutejszym ,1 lipca z 1890 zł otrzymałam zwrot 50 zł,dodam że przez ten czas pochowalam męża, chciałabym się dodzwon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2019-07-09
*.160.158.*
Za późno przeczytałem opinie - zamówienie złożyłem 25 czerwca i już na drugi dzień miałem telefon, czy potwierdzam zamówienie i czy przelałem pieniądze. Od tamtej pory nie mogę się dodzwonić, nie ma odpowiedzi na moje sms-y, e-maile. Sprawę kieruję do organów ścigania i sądu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2019-06-26
*.248.209.*
Witam czy ktoś wie jak odzyskać od niego pieniądze? Nie dostałam towaru Niestety za późno zorientowałam się że to oszust ???? byłam na policji u mnie w mieście ale nie przyjęli zawiadomienia bo gościu odebrał telefon i powiedział że odda kasę do dziś cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-06-01
*.230.116.*
Chyba sam sobie zrobił wpis na plus .OSZUST ZLODZIEJ
ZŁODZIEJ
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Artur
link | zgłoś
2019-05-31
*:7f87:6625:*
Dziękuję za udaną transakcję towar dotarł zgodnie z zamówieniem ,proszę się nie martwić , nie wiem z dlaczego takie komentaże polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ddd
link | zgłoś
2019-05-24
*.50.136.*
Wczoraj zamówiłem towar, dzisiaj znalazłem opinie. Przez cały dzień próbowałem się dodzwonić, ale nie odbierał. Partnerka z innego nr zadzwoniła - odebrał od razu: Towar na magazynie, dzisiaj wysyłka. Ciekawe... Jeśli macie jakiś sposób na odzyskanie pieniędzy, to warto się podzielić... Dzwońcie do [rozwiń/zwiń]
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-05-21
*.230.116.*
Ja czekam od 20 marca. Dzwoniłam po kilkkilkadziesiąt razy dziennie zanim odebrał i wciąż mówił,źe jutro zrobi przelew zgłosiłam sprawę na policję. Oszukał mnie na ponad 2 tys.
ZLODZIEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johny
link | zgłoś
2019-05-16
*.254.176.*
Witam, wczoraj zamówiłem kable na kwotę 1198zł i dzisiaj przeczytałem te wiadomości poniżej i jestem mega wkur**ony bo wczoraj odbierał telefon i powiedział że dziś wyślę a dzisiaj już cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waszek Tomasz
link | zgłoś
2019-05-08
*.47.4.*
Zamówiłem 55 m kabla za 1166zl , od 16 kwietnia zwodzi i za każdym razem opowiada inna bajeczke
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kolejny oszukany
link | zgłoś
2019-05-05
*.147.39.*
Proszę szczęśliwców którzy otrzymali zamówiony towar lub jego część o adres nadawcy przesyłki. Orżnął mnie na prawie 5stów,nie odpuszczę mu tego nie mam daleko. Wpisujcie adresy nadawców.
Oszust
Złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2019-04-09
*.146.228.*
Odzyskałem pieniądze. Dzwoniłem przez miesiąc czasu praktycznie codziennie i conajmniej po 8-10 razy bo nie odbierał i dzisiaj dostałem przelew..... Omijajcie z daleka gościa...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lento
link | zgłoś
2019-04-05
*.157.12.*
Dostałem paczkę w końcu od tego krętacza. Dzwoniłem codziennie, aż chyba się poddał i wysłał. Co prawda przesyłka na 204zł, ale drogą nie chodzi. Walczcie dalej z tym gościem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...