Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

3.0 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oszkany
link | zgłoś
2020-01-03
*.147.32.*
W czerwcu 2009 rok (ponad 10 lat minęło) panu Damianowi Chwała wykonałem usługę na łączną wartość 430 zł brutto. Do dzisiaj na przelew się nie doczekałem, mimo niezliczonej ilości monitów.Podatki od faktur zapłaciłem, a oszust ani myśli o spełnieniu powinności.
Brak
nieskończonie wielkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-12-16
*.188.109.*
Dream-Cars.pl złodzieje i nic więcej, oszukują ludzi i udają niewiniątka. Kaucje skasowali i do dzisiaj nie oddali - nie wypożyczajcie od nich samochodów - banda oszustów. Od 02.09.2019 nie oddali zainkasowanej kaucji 1500 zł - złodzieje
brak
tylko i wyłączenie, złodzieje i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-12-10
*.43.229.*
Zajmujemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt. Tel: 690 198 851
dłużnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-04
*.146.183.*
Ludzie ogarnijcie się Ci dwaj oszuści ojciec i synek oszukują od lat, sama padłam ofiarą kilka lat temu na jakies 800 zł, były sprawy sadowe, komornicy a ja nadal bez kasy. Piszecie,że to konkurencja pisze te negatywy. Kupujcie u niego dalej, powodzenia.Dwa penisy smieją się z nas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-07-31
*.117.175.*
https://www.dream-cars.com.pl/ Chwała ma teraz wypożyczalnie samochodów Jebaniec zmienił branżę ludzie pod żadnym pozorem nie róbcie przelewów działa tak samo jak sklep 24
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Artur
link | zgłoś
2019-05-31
*:7f87:6625:*
Dziękuję za udaną transakcję towar dotarł zgodnie z zamówieniem ,proszę się nie martwić , nie wiem z dlaczego takie komentaże polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lento
link | zgłoś
2019-04-05
*.157.12.*
Dostałem paczkę w końcu od tego krętacza. Dzwoniłem codziennie, aż chyba się poddał i wysłał. Co prawda przesyłka na 204zł, ale drogą nie chodzi. Walczcie dalej z tym gościem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pado
link | zgłoś
2019-02-23
*.147.37.*
Zamowiłem w tym sklepie i po dwóch tygodniach towar doszedł.Oczywiście zamowilem i dopiero po paru dniach przeczytałem opinie i juz sie martwilem ze towaru i kasy nie bede widzial. pierwsza paczka przyszła prosto z hurtowni TIM co mnie zdziwiło, natomiast druga prosto od pana Damiana i tam jakis a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-02-12
*.147.81.*
Pan oszukuje, ponad 2 Mc dzwonię a on nie kojarzy sprawy. Zgłoszone na policję.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Depesz
link | zgłoś
2019-01-31
*.147.33.*
Kupiłem trzy krążki przewodu 3x1,5 4x1,5 3x2,5 Kwota bagatela 500 ponad Gość nie odbiera telefonów pieniądze ma już na koncie... Towar (?) Wysłany (?) Nie wysłany (?) Czekam do jutra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
pasek
link | zgłoś
2019-01-15
*.173.225.*
Gosc nadal sprzedaje poprzez olx, zastanawialem sie nad zakupem kabli ale po przeczytaniu opinii raczej odpuszcze...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2018-10-14
*.146.235.*
czy ktos cos wie lub sie orientuje?moja sprawa zgloszona w czerwcu na policje zostala przekazana do prokuratury do katowic, folaczyla do pozewu zbiorowego, nie moge w to uwierzyc ze on dalej sprzedaje....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pol22rr
link | zgłoś
2018-07-30
*:13fb:b05b:*
Panie i Panowie, wszyscy oszukani, jest nadzieja. Dzisiaj (po ponad miesiącu) otrzymałem zamówiony towar. Oczywiście sprawę zgłosiłem na prokuraturę i otrzymałem wezwanie na przesłuchanie a Pan ze sklepu wezwanie na wyjaśnienia. Po 10 dniach od zgłoszenia towar dotarł więc oznacza to, że "BAT" zadzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...