Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.1 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 67
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klaudia
link | zgłoś
2019-02-18
*.147.42.*
Czy ktoś z Was wygrał z nim sprawę? Przelalismy naprawdę spora kwotę i kiedy zglosiliscie się na policję?
Zadne
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zwirek
link | zgłoś
2019-02-18
*.111.22.*
Chroń nas panie od takich firm i ludzi. Krótko i na temat. Chcesz mieć spokojną głowę nie korzystaj z tej firmy. REGMAX to niestety brak profesjonalizmu. Jedynie co to mogę cię oszukać. Szykuje się do zgłoszenia sprawy na policji. Czekam na opinie adwokata.
Brak zalet jedynie wady
wszystkie złe jakie można sobie wyobrazić w handlu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-15
*.231.188.*
Do TVN z tą sprawą bo nie damy rady inaczej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-02-13
*:631f:b1a9:*
Można zebrać się i wbic na ten wynajmowany dom. I nie opuścić pokoi się oszust nie zjawi, przy okazji TV można. Pozatym każdy z kwitem z policji powinien udać się do banku który prowadzi konto. I zażądać zablokowania pod groźbą w tym momencie świadomego współudziału w przestępczym procederze. Można [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-12
*.231.188.*
Policja nic nie robi w tej sprawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bolesław
link | zgłoś
2019-02-12
*.182.51.*
https://www.youtube.com/watch?v=kDLozIbSJmY Pan Damian Chwała we własnej osobie,w poprzedniej firmie.
zero
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-02-12
*:bb07:fad6:*
Teraz działa pod regmax. Oszukał mnie rok temu. Dopiero teraz była sprawa w sądzie i nic. Popostu się nie wstawił. Przesunieto termin w nadziej8 że się wstawi - chyba liczą na cud. Ostrzegam bo nadal działa i oszukuje.
Oszust
Kłamca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serio?
link | zgłoś
2019-02-12
*.232.160.*
zgloscie typa do TV, lub jakiegos szmatlawca typu FAKT lub Super Express, oni czekaja na takie aferki Cale szczescie ze przeczytalem opinie przed kupnem, ufff a moze sprawdzcie kto placi za miejsce na serwerze gdzie jego strona jest? kto placi z apozycjonowanie w google? zapewne przelewy ida z jak [rozwiń/zwiń]
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-02-12
*.147.81.*
Pan oszukuje, ponad 2 Mc dzwonię a on nie kojarzy sprawy. Zgłoszone na policję.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-11
*.231.188.*
Rok trwa sprawa i wyjaśnienia z poprzedniej firmy elektryczny pl 24 pana Denisa nadal nic nie dzieje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-11
*.231.188.*
Złodziej oszust cham i nikt nic nie robi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
-patryk-
link | zgłoś
2019-02-10
*.182.51.*
I tak pan Damian Chwała znalazł sposób na życie.Od lat nie pracuje i ma się dobrze.Co jakiś czas zmieni nazwę firmy i już uczciwi ludzie chcąc parę groszy zaoszczędzić wpadają w sieci oszusta.Prawdopodobnie od tych dobrych paru lat zbił majątek.Ciekawe co robi policja i prokuratura w tym przypadku? [rozwiń/zwiń]
zero
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-02-07
*:662c:751f:*
Witam. Też zostaliśmy oszukani przez firmę RegMax. Prawie m-c nas oszukiwał i zwodził, że towar albo już "wysłany albo "jutro" sprawa zgłoszona na policję już ponad 2 m-ce temu i cisza...pieniądze nie odzyskane a ten naciągacz dalej oszukuje
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...