Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.4 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 193
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
janusz
link | zgłoś
2018-01-23
*.105.52.*
Witam. Dziś otrzymałem zawiadomienie z SĄDU w Katowicach ,że rozprawa tych dwóch ORŁÓW ze sklepu odbędzie się 28 luty 2018 o godz.9 sala 106 w sądzie przy ul.Francuskiej 70A syg.akt IIIK 154/18. Złożyłem wniosek do sądu o zwrot pieniędzy atrt 46&1 i wystąpienie w charakterze oskarżyciela posiłkow [rozwiń/zwiń]
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Denis chwała
link | zgłoś
2018-01-18
*.228.121.*
To ja denis - polecam zakupy w moim wirtualnym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-01-17
*:442b:fc32:*
Janusz gdzie ten twój efekt to ze zgłosiłem i powstała sterta papierków to tym to sie skonczy i tylko to zobaczysz. sterte papierkow. lecz nie pieniędzy. u ciebie skonczy sie to tylko tym ze dostaniesz pełnomocny wyrok od sądu pójdziesz do komornika a on powie"Panie ale on nic na siebie nie ma z cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Wieczorek
link | zgłoś
2018-01-12
*.67.121.*
Jest wreszcie dostałam towar zamówienie miałam niewielkie bo ok.420zł,ale dzwoniłam codziennie i wymuszałam,pisałam wcześniej ze kopiłam i nie przysyłają. Mam nadzieje ze dostaniecie swoje paczki.Ale ostatni raz kupuje w tej firmie i nigdy nie wpłacę na konto.Omijajcie ta firmę.Kontaktujcie się z Ł [rozwiń/zwiń]
OMIJAC
OMIJAC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janusz
link | zgłoś
2018-01-11
*.105.52.*
sław 83-nie łudź się,że do Ciebie coś dojdzie,jedynie to,że zostałeś wykiwany tak jak ja przez Damiana i Denisa Chwała oskarżonym o popełnienie przestępstwa z art.286/1kk których akt oskarżenia został przesłany do Sądu Rejonowego w Katowice-Wsch. w Katowicach Wydz.III w dn.29.12.2017 Syg.akt PR2Ds2 [rozwiń/zwiń]
oferta
brak realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Slaw83
link | zgłoś
2018-01-11
*.254.167.*
No to jestem chyba kolejnym który padł ofiarą. Od ponad tygodnia słyszę ze "juto towar wyjeżdza do mnie", a ja juz siedzę wk...y bo elektryków musiałem odwołać, tynkarzy zresztą tez. Do tego 4 tyś.wtopione i nie wiadomo co robić dalej, bo jak kupię materiał gdzieś indziej , a ten może kiedyś faktycz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-01-09
*:e8f7:303b:*
LUDZIE PIŚCIE DO MNIE MAM NA NIEGO SPOSÓB KTÓRY TYLKO RAZEM ZREALIZUJEMY !! PRZYŁĄCZAJĄC SIE DO MNIE WSADZIMY GO DO WIĘZIENIA I JEST OGROMNA MOZLIWOŚC ZE ODZYSKAMY SWOJE PIENIĄDZE !!!!! ZGŁASZANIE DO SĄDU I POLICJI NIC NIE DA !!!! MÓJ NUMER 731190989 [email protected]
DENIS
DENIS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Wieczorek
link | zgłoś
2018-01-08
*.67.121.*
Kopiłam w tej hurtowni.Zapłaciłam dnia 06/12/2017 za zamówienie przelewem,do dnia dzisiejszego nie dostałam przesyłki.Wiecznie oddzwoni,nie może rozmawiać,koleżanka sprawdzi oddzwoni i tak w kółko lub jutro będzie doręczone. [email protected] proszę nie nabierajcie się już.Omijajcie szerokim łuki [rozwiń/zwiń]
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał rozmianiec
link | zgłoś
2018-01-05
*.228.121.*
Uwaga te dwa oszołomy Damian i Sylwek to ściemniacze , mam nieoficjalne info od policji ze sa bezradni w tym chorym państwie i ręce maja związane , to nieprawda ze denis syn siedzi - on ma się dobrze jest na wolności i długo pewnie jeszcze będzie jak i damian. Najgorzej ze ciężko udowodnić ze to os [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2018-01-05
*.254.176.*
Opinie Sylwka i Damiana są napisane przez tego oszusta. Stara się wybielić i naciągnąć kolejne ofiary. Pierwsze niech odda zaległy i zapłacony towar. UWAGA - OSZUST !!!
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
sylwek
link | zgłoś
2018-01-04
*.30.43.*
witam . zamówiłem przed świętami towar za ponad 1800 zł. Wykonałem kilka telefonów w sprawie terminu dostawy ponieważ przesyłka miała być przed świętami i zaczynałem się niecierpliwić . Dziś otrzymałem cały towar.
taniej niż w innych sklepach
długi czas ralizacji , przedpłata na konto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-01-04
*.228.121.*
Witam , przed świetami zrobiłem zakupy u pana denisa na 2.400 zł netto , zapłaciłam przelewem i towar był u mnie już na 2 dzień , Pan dennis postarał się aby szybko wszystko doszło jeszcze przed nowym rokiem , polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jadam
link | zgłoś
2018-01-04
*.254.176.*
To OSZUST i ZŁODZIEJ, również i nas oszukał na 2 tysiące. Dlaczego jeszcze działa ? Widać jak słabe mamy prawo i samo państwo. Policja przyjęła zgłoszenie i zapewne nie powetuje to naszych strat. Ale zgłaszajcie nadal swoje przypadki. On juz dawno winien siedzieć
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...