Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.4 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 204
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zzz
link | zgłoś
2018-03-29
*.146.146.*
Zgłaszać obojętnie gdzie.zamkną go
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2018-03-28
*.254.251.*
Sklepu z tego co widze juz brak. Ja zamowilem za 1760 zl w grudniu. 3 miesiace telefonow i odysklalem wiekszosc zamowienia. Dluzny mi jest jest jeden zwoj kabla za 219 zl. Dobre i to. Jutro ide zglosic na policje. Watpie ze odzyskam juz pieniadze. Nigdy juz nic nie kupie nie czytajac opini.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Demon
link | zgłoś
2018-03-28
*.2.112.*
Zostałem prawdopodobnie trafiony na 796 zł. Jeszcze śię łudzę że to nie prawda. Natomiast wszystko wskazuje na to że to jednak nie sen . Przelew zrobiłem 16.03.2018 do tej pory ńie mam towaru za który zapłaciłem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zz
link | zgłoś
2018-03-28
*.217.116.*
Zamówiłem towar na pond 2200 zł zapłaciłem i od 2 tygodni tylko obiecują przysłać. Czy ktoś zna może numer telefonu do funkcjonariusza zajmującego się tymi oszustami. Będę wdzięczny za pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janusz
link | zgłoś
2018-03-26
*.105.52.*
Witajcie. Czy ktoś z poszkodowanych wybiera się na rozprawę w sprawie oskarżonego Damiana Ch.i innych Syg.akt III K154/18 która ma się odbyć w dn. 28 marca 2018 o godz.12.30 sala 106 w Sądzie przy ulicy Francuskiej 70A.w KATOWICACH
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
znajomy
link | zgłoś
2018-03-24
*.227.244.*
Pan Damian!!!https://www.youtube.com/watch?v=kDLozIbSJmY
zero
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hehe
link | zgłoś
2018-03-22
*.232.160.*
jak oni corki nie maja, tylko dwoch synow
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxz
link | zgłoś
2018-03-21
*.146.128.*
Mylisz się jego czas dobiega końca i będzie siedział parę lat 2sprawy z tego samego art i siaducha .Już prokurator wiza się za konto żony i córki.Dla TEGO LUDZIE ZGŁASZAĆ WSZYSTKO I ZAKŁADAĆ SPRAWY KONIECZNIE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-03-21
*.228.121.*
Powiem wam tak - nigdy nic nie zrobią Damianowi ani jego synowi denisowi , bo jie poitraficie się wszyscy zgrać i zglaszac na policję , może odzyskacie kasę ale jest to tak samo prawdopodobne jak to ze ja jutro wygram w lotto 1.000000 pln
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxz
link | zgłoś
2018-03-20
*.146.232.*
Witaj na jaką kwotę Cię oszukał i powiedz mi skąd jesteś to może połączyć da się sprawy.Zgłaszać od razu.a ktoś wie czy coś robi ta kancelaria prawna?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MS
link | zgłoś
2018-03-19
*.47.43.*
Niestety też dałem sie nabrać. Czekałem dwa tygodnie na dostawe i nic. Dopiero przejrzałem na oczy gdy przeczytałem opinie. Zglaszam sprawe na Policje i sprawę do Sądu. Jakieś porady?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adriana
link | zgłoś
2018-03-15
*:1c24:14df:*
Jak na razie nie mogę powiedziec ze zostalam oszukana bo dopiero wczoraj zrobilam przelew i po dwóch godzinach zoc mnie naszlo żeby poczytać opinie. Chcialam cofnąć przelew i w tej sprawie zadzwonilam do banku ale nie stety ich numer konta nie znajduje sie na czarnej liście i nie mają podstaw aby go [rozwiń/zwiń]
Brak
Już zaczęły sie trudności z kontaktm telefonicznym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elektrokrzych
link | zgłoś
2018-03-13
*.40.213.*
Jak zostałem oszukany w lipcu zeszłego roku to był tu na forum jeszcze stosunkowy spokój.. kilkanaście osób poszkodowanych. Z każdym miesiącem oszukanych przybywa a ZŁODZIEJE mają się dobrze. Strona internetowa funkcjonuje, telefon kontaktowy ciągle ten sam. No świetnie, nic tylko zostać złodziejem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...