Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 96
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jejeje
link | zgłoś
2019-03-20
*.4.188.*
Oszust. Oszukal mnie nie kilka tys.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hhh
link | zgłoś
2019-03-20
*.116.158.*
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur0111
link | zgłoś
2019-03-20
*.4.188.*
Oszust mnie tez naciagna podaje nr 666895107
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2019-03-20
*.147.42.*
Ludzie zbierzmy się w grupę i zgłośmy sprawę do TVN UWAGA, może oni nam pomogą. Jest nas mnóstwo.... W pojedynkę nic nie zrobimy ale w grupie może się uda. podaje email [email protected]
Zero
Zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2019-03-20
*.147.42.*
Jestem kolejnym który zamówił a później znalazł opinie na ten oto stronie. Najpierw słyszałem że jednej z pozycji nie ma następnie że przesyłka jutro będzie, a teraz jak chce zwrot pieniędzy to słyszę że email z numerem zamówienia podać i numer konta. Tyle że kontakt mam z gościem bo dzwonię od trze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Oszukany KLIENT
link | zgłoś
2019-03-15
*.99.255.*
Towaru nie dostałem i chyba nie dostanę. Dodatkowo sprawdziłem wpis do CEiDG i okazuje się, że firma REG-MAX Regina Chwała zaprzestała prowadzić działalność gospodarczą 30-06-1998! W dodatku firma podpisana NIP-em REG-MAX prowadziła działalność taksówek osobowych a nie sprzedawała mat. elektryczne!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2019-02-25
*.169.226.*
Totalny oszust.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-02-25
*.26.144.*
Proszę o ten adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pado
link | zgłoś
2019-02-23
*.147.37.*
Zamowiłem w tym sklepie i po dwóch tygodniach towar doszedł.Oczywiście zamowilem i dopiero po paru dniach przeczytałem opinie i juz sie martwilem ze towaru i kasy nie bede widzial. pierwsza paczka przyszła prosto z hurtowni TIM co mnie zdziwiło, natomiast druga prosto od pana Damiana i tam jakis a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-02-22
*.26.149.*
Ta firma to porażka a facet totalny oszust chętnie bym go ,,uziemiła „ tylko nie mam adresu zamieszkania tego typa sprawa została zgłoszona na policję. Ma tez wypożyczalnie samochodów niby ? Czy są chętne osoby żeby złożyć wspólne zawiadomienie na komendzie w Katowicach ? Jeśli tak to proszę pisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klaudia
link | zgłoś
2019-02-22
*.95.146.*
Strona na fb łącząca wszystkich oszukanych https://m.facebook.com/Regmaxpl-283443448994560/ Sprawa zgłoszona do Uwagi Katowice - dzwońcie do nich ! Może razem damy radę i w końcu odpowie za swoje oszustwa !!!!! Nie poddajemy się !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-02-22
*.155.66.*
UWAGA OSZUST! Nie wysyła towaru! www.regmax.pl 531 083 239 Oszust nadal ma ogłoszenia na OLX! https://www.olx.pl/oferta/ydyp-3x1-5-mm2-450-750v-przewod-nkt-telefonika-CID628-IDxTsEm.html Zgłaszajcie! muszą w końcu usunąć tego złodzieja żeby przestał naciągać ludzi !! REGMAX - Sklep Elekt [rozwiń/zwiń]
REGMAX - Sklep Elektryczny 24 Katowice - OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-02-22
*.155.66.*
Denis chwała nadal oszukuje! Naciąga ludzi przez OLX ! Dane oszusta na OLX Damian 531083239 https://www.olx.pl/oferta/ydyp-3x2-5-mm2-450-750v-przewod-nkt-telefonika-CID628-IDyciWO.html#224521ac26 Nie kupujcie! Nie otrzymacie towaru! https://www.opineo.pl/opinie/sklep-elektryczny-24-pl-denis-c [rozwiń/zwiń]
REGMAX KATOWICKI OSZUST NA OLX
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...