Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.1 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ST
link | zgłoś
2018-01-04
*.12.209.*
SKLEP TO OSZUSTWO ! Proszę osoby poszkodowane o zgłaszanie się : [email protected] i tel:731-190-989.
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frania
link | zgłoś
2018-01-03
*.47.98.*
Tez padlam ofiara..czy zna ktos termin rozpraw albo numer sprawy zeby sie dolaczyc Dlaczego na tej stronie zeby dolaczyc komentarz trzeba dac jemu 1 pkt to paranoja! Piwinien od razu byc zaznaczony jako oszust na czerwono!
Oszust
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2017-12-29
*.76.48.*
zamówiłem 14 grudn ia, zapłaciłem przelewem i czekam słysząc ciągle, że już wysłano w środę przed świętami, dzisiaj usłyszałem, że wyślą w po 2 stycznia nowego roku, a ja chyba po trzecim stycznia złożę zawiadomienie do prokuratury, bo ile czasu można byz robionym w szmaty...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojciech
link | zgłoś
2017-12-27
*.235.40.*
no niestety mnie tez oszukali na 1000 zl. Mam nadzieje ze policja czy prokuratura cos z tym zrobi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martius
link | zgłoś
2017-12-27
*.221.106.*
może się komuś przyda: https://megawrzuta.pl/download/ac543e17707f1f8b270fd7e9e5adeef2.html
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SS
link | zgłoś
2017-12-20
*.45.0.*
Penis, Denis pójdzie siedzieć. W komentarzach jest @ osoby, do której proszę pisać [email protected] i tel:731-190-989. Im więcej osób się zgłosi tym szybciej sprawa trafi do odpowiednich organów. Niestety takie mamy w Polsce prawo, tak to działa. Ten koleś już dawno powinien się po mydło schylać a nada [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odzukana
link | zgłoś
2017-12-20
*.227.68.*
Wszystkie negatywne opinie sa jak najbardziej prawdziwe!! Juz raz wystawiałam tutaj opinie ale widzę ze została usunięta! Czy ktoś wie kiedy ma odbyć sie sprawa w sądzie? Czy moze juz sie odbyła i jakie jest jest zakończenie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fred
link | zgłoś
2017-12-18
*.228.121.*
Pennys dennys tez chciał mnie wydymac na 500 zł ale jak z nim odpowiednio pogadałem przez telefon to w ciągu tygodnia towar odesłał
Brak
Polecam jak chcesz utopić kasę kupuj u denisa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2017-12-18
*.136.38.*
Panie Pawle...niestety te negatywy to nie fikcja. Mnóstwo oszukanych osób, pojutrze kolejna sprawa w sądzie. I ja wśród świadków, za późno się zorientowałam, że to oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
denis
link | zgłoś
2017-12-16
*:9634:1b57:*
denis ...dlaczego dodajesz sobie pozytywne opinie?
Chwala zllpdziej
denis zlodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2017-12-16
*.254.183.*
Tak sie przyglądam i dziwi mnie to ze prawie wszystkie negatywne komentarze są napisane w tych samych dniach lub bardzo zbliżonych do siebie datach. Jestem tylko ciekawa czy to wszystko jest prawda czy po prostu konkurencja tutaj działa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goral
link | zgłoś
2017-12-15
*.254.180.*
Złodzieje!!! Sprawa zgłoszona do Prokuratury i Sądu. Oszukali setki osób. Firma obecnie kieruje prawdopodobnie Damian bo Denis chyba już siedzi. Kontakt dobry do momentu wpłaty pieniędzy, potem nie odbieraja telefonów ani listów poleconych.
Całkowicie brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
znajomy
link | zgłoś
2017-12-15
*:3416:13b3:*
Witam. Mam takie pytanie. Znam tych ludzi ,to osoby bez kultury ,nastawione na zysk i luksus. Jako osoba postronna ciekawi mnie czy dojdzie do rozprawy.Jak tak to prosze tutaj napisac,kiedy ,gdzie i o ktörej godzinie.Nie podaje mojego adresu bo znam ich ,oni mnie tez,ale na rozprawe przyjade.
0
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?