Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Toporek
link | zgłoś
2017-10-13
*.22.222.*
Zamawiałam u tego Pana kable i kilka drobniejszych rzeczy za prawie 1000zł i bez problemu wszystko otrzymałam. Faktem jest, że realizacja trwała kilka dni, ale zamówienie było składane w czwartek, więc liczyłam się z taką możliwością. Płatność była z góry i po przeczytaniu opinii zaczęłam się martwi [rozwiń/zwiń]
Konkurencyjne ceny, duży wybór towaru, łatwy kontakt.
Czas realizacji zamówienia około 4 dni, ale z uwzględnieniem weekendu, więc nie jest to jakaś wielka wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gitra
link | zgłoś
2017-07-27
*.254.225.*
Dolaczam do grona zadowolonych klientow
sporo
btak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2017-06-21
*.254.146.*
Elektro, nie mierz innych swoją miarą. Jestem osobą prywatną, wpis dodałem z własnej woli a nie na czyjeś polecenie. Jak wspomniałem, kontakt trudny ale zamówienie zrealizowane. Dziwią mnie te wpisy negatywne. Skoro tyle ich jest i na takie kwoty, tyle gróźb i oskarżeń, to dlaczego ten sklep nadal d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-06-12
*.254.145.*
Witam, moja ocena usług sklepu to 4+. Towar dotarł do mnie w dwóch paczkach zgodnie z zamówieniem. Czas dostawy od złożonego zamówienia to 5 dni roboczych. Wbrew opiniom negatywnym sklep z mojej perspektywy godny polecenia. Fakt, że kontakt telefoniczny z Panem Denisem nie jest łatwy, gdyż właścicie [rozwiń/zwiń]
Utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
sklep ok!
wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maciej
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
Sklep na najwyższym poziomie. Fachowa obsługa i doradztwo. Polecam!
cała masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
raphal76
link | zgłoś
2017-05-16
*.25.62.*
być może nie jest to najszybszy sklep na świecie, ale rekompensuje to niskimi cenami - jak dla mnie ok. - Czas realizacji zamówienia 14 dni w moim przypadku.
niskie ceny
długi czas realizacji (u mnie około 14dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2016-04-21
*.88.29.*
Zamówiłem w poniedziałek złącza i bednarkę. Towar otrzymałem w czwartek, bez jakichkolwiek problemów. Cena bardzo atrakcyjna i podejrzewam, że te negatywne opinie, których jest sporo, mogą pochodzić od konkurencji.
pozytyw
nie wystąpiły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janek
link | zgłoś
2016-01-13
*.219.150.*
Dobrze prowadzony sklep. Nie każą długo czekać na dostawę.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łukasz
link | zgłoś
2016-01-12
*.219.150.*
Kupowanie tutaj to czysta przyjemność – szybko, tanio, w porządnym standardzie.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marty
link | zgłoś
2015-12-14
*.219.150.*
Dobrze prowadzony sklep. Nie każą długo czekać na dostawę.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2015-12-08
*.219.150.*
Dużo markowych materiałów elektrotechnicznych za niewygórowane pieniądze.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rockman
link | zgłoś
2015-06-17
*.61.136.*
hurtownia elektryczna posiada ogromną gamę produktów elektrycznych i akcesoriów. Można znaleźć tu dosłownie wszystko. Polecam każdemu kto szuka kompleksowej oferty.
Kompleksową oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...