Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.1 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Em
link | zgłoś
2017-12-14
*.161.50.*
Ciekawa jestem co się stało z większością negatywnych komentarzy. Moje gdzieś przepadły. Mnie również oszukali. Zgłoszone na policję, sprawa w toku, niedługo jadę jako świadek. Oszuści jakich mało! Najgorsze jest to, że sprawa w toku, a koleś nadal ludzi oszukuje. Polska...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-12-14
*:3cc0:8a78:*
WITAM WSZYSTKICH MAM NA NIEGO SPOSÓB I TO JEST JEDYNY SPOSÓB !!!! PISAĆ DO MNIE BĄDZ DZWONIĆ !!!! lukki[email protected] 731-190-989 gdybym nie odebrał prosze o sms !!!
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-12-11
*.146.168.*
Uwaga! Sklep wyłudza pieniądze. Kupiłem kabel za około 800 zł. Kabla nie wyslali, pieniędzy nie zwrócili. Dzwoniłem probiłem o zwrot setki razy i zawsze jakaś wymówka. Oszukali mnie i pewnie wielu innych i ciągle działają w naszym państwie prawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-11-29
*.12.170.*
UWAGA,złodzieje i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mały
link | zgłoś
2017-11-25
*:59:7df:*
Ludzie zgłaszajcie wszystko na policje oraz do skarbowej. Jest to oszust na potężną skalę! !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-11-22
*.254.146.*
Oszustwo wszystkie negatywne opinie ną prawdą. Mnie też oszukał na ok 2500 zł.Mój e-mail: [email protected] . Czy mniał ktoś kontakt osobisty z Denisem?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-11-06
*.245.80.*
Oszukał mnie na pokaźną sumę, ponad 5 tys.zł, niby wysyłał towar codziennie jak tylko dzwoniłam a pożniej jak zorientowałam się, że to po prostu oszust to i nie ma zwrotu pieniędzy. Tylko dlaczego sądy z takimi OSZUSTAMI nic nie robią i cierpią niewinni ludzie?
---
oszust, złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-10-13
*.130.96.*
Witam,  Dzwonie codziennie do gościa razem z tatą na kilka telefonów i ciągle jakaś wymówka np: *** jest w drodze do biura, to musi sprawdzić w systemie, *** ma nowych pracowników i pomieszali paczki, *** otrzymał towar nie taki jak powinien od dostawców i ma kłopot, *** syn miał wypadek w drod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toporek
link | zgłoś
2017-10-13
*.22.222.*
Zamawiałam u tego Pana kable i kilka drobniejszych rzeczy za prawie 1000zł i bez problemu wszystko otrzymałam. Faktem jest, że realizacja trwała kilka dni, ale zamówienie było składane w czwartek, więc liczyłam się z taką możliwością. Płatność była z góry i po przeczytaniu opinii zaczęłam się martwi [rozwiń/zwiń]
Konkurencyjne ceny, duży wybór towaru, łatwy kontakt.
Czas realizacji zamówienia około 4 dni, ale z uwzględnieniem weekendu, więc nie jest to jakaś wielka wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2017-10-04
*.40.206.*
W rozmowie z właścicielem Denisem Chwałą dowiedziałem się iż działa tak już od 90 lat i ma się dobrze a ludzie którzy piszą i czytają posty w internecie to idioci. On sam jest profesjonalistą w oszukiwaniu ludzi i pobieraniu pieniędzy za wymyślony towar proformę wypisze na wszystko i z przyjemnością [rozwiń/zwiń]
Złodziej podatkow nie rozlicza faktur za pobrane wpłaty na konto
Złodziej podatkow nie rozlicza faktur za pobrane wpłaty na konto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2017-10-04
*.40.206.*
Zwykły oszust firmę należy zgłosić do Urzędu Skarbowego za przywłaszczanie podatku dochodowego i Vatu od proform których nie fakturuje po 7 dniach oraz zblokować konta w wszystkich bankach celu zabezpieczenia środków
Oszust złodziej nie wypłacalny stary przekręt
Oszust złodziej nie wypłacalny stary przekręt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2017-10-03
*.233.132.*
Sklep w sposób planowy i zorganizowany wyłudza pieniądze za zamówiony towar. Nie realizuje zamówień. Zajmuje sie działałnością przestępczą. Ostrzegam wszystkich przed jakimkolwiek kontaktem w tą szajką.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2017-09-22
*.28.58.*
Oszust, minęło pół roku od złożenia zamówienia, otrzymałem tylko część .Ciężko zarobione pieniądze przepadły, ktoś zrobi w końcu z tym panem porządek.
Oszust,wyłudza podstępnie pieniądze które z takim trudem zarobiliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?