Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 96
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
denis
link | zgłoś
2019-02-22
*:f013:3004:*
No i proszę.Pan Chwała ma zawsze odpowiedz na każde pytanie.Niema żadnego magazynu..a możne jego zona wie gdzie ten magazyn się znajduje?Proszę zadzwonić i zapytać...Liliana Chwała..tel.--531 083 299.
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trzeba to rostrzygnąć w końcu
link | zgłoś
2019-02-21
*.39.217.*
Chciałem zakupić, przeczytałem opinie i nie zakupiłem. Zadzwoniłem mimo wszystko że chce odebrać osobiście. Otrzymałem odpowiedz ze magazyn jest gdzie indziej i tylko wysyłka . Wszyscy piszą, a nikt nic nie robi, albo każdy robi coś indywidualnie. Na początek zablokować należy aukcję. Zebrać małą gr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie dajcie się oszukiwać
link | zgłoś
2019-02-20
*:a6f8:965e:*
Witam Chciałbym prosić o pomoc w usunięciu z portalu OLX ogłoszeń tego typa gdyż dalej naciąga kolejne osoby. Fakt faktem same są sobie winne gdyż tych przewodów nigdzie w takiej cenie nie kupi,trzeba poznać rynek i realne ceny przewodów. Proszę piszcie na OLX i przedstawcie wasze opinie by t [rozwiń/zwiń]
oszust
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2019-02-20
*.95.147.*
Mnie również oszukał. TVN uwaga?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wendel
link | zgłoś
2019-02-19
*:98ed:5f6e:*
Proszę państwa. Proszę zrozumieć ...to nie jest żadna firma,to Damian Chwała ,który od lat prowadzi działalność przestępczą.Jak się grunt pod nogami pali zmienia nazwę .Byla już nazwa ...DELI...potem ...Sklep elektryczny 24...,a teraz ...REGMAX...To wszystko ściema.Daje obrazek jakiejś hurtowni z in [rozwiń/zwiń]
0
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klaudia
link | zgłoś
2019-02-18
*.147.42.*
Czy ktoś z Was wygrał z nim sprawę? Przelalismy naprawdę spora kwotę i kiedy zglosiliscie się na policję?
Zadne
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zwirek
link | zgłoś
2019-02-18
*.111.22.*
Chroń nas panie od takich firm i ludzi. Krótko i na temat. Chcesz mieć spokojną głowę nie korzystaj z tej firmy. REGMAX to niestety brak profesjonalizmu. Jedynie co to mogę cię oszukać. Szykuje się do zgłoszenia sprawy na policji. Czekam na opinie adwokata.
Brak zalet jedynie wady
wszystkie złe jakie można sobie wyobrazić w handlu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-15
*.231.188.*
Do TVN z tą sprawą bo nie damy rady inaczej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-02-13
*:631f:b1a9:*
Można zebrać się i wbic na ten wynajmowany dom. I nie opuścić pokoi się oszust nie zjawi, przy okazji TV można. Pozatym każdy z kwitem z policji powinien udać się do banku który prowadzi konto. I zażądać zablokowania pod groźbą w tym momencie świadomego współudziału w przestępczym procederze. Można [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin kalisz
link | zgłoś
2019-02-12
*.231.188.*
Policja nic nie robi w tej sprawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bolesław
link | zgłoś
2019-02-12
*.182.51.*
https://www.youtube.com/watch?v=kDLozIbSJmY Pan Damian Chwała we własnej osobie,w poprzedniej firmie.
zero
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-02-12
*:bb07:fad6:*
Teraz działa pod regmax. Oszukał mnie rok temu. Dopiero teraz była sprawa w sądzie i nic. Popostu się nie wstawił. Przesunieto termin w nadziej8 że się wstawi - chyba liczą na cud. Ostrzegam bo nadal działa i oszukuje.
Oszust
Kłamca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serio?
link | zgłoś
2019-02-12
*.232.160.*
zgloscie typa do TV, lub jakiegos szmatlawca typu FAKT lub Super Express, oni czekaja na takie aferki Cale szczescie ze przeczytalem opinie przed kupnem, ufff a moze sprawdzcie kto placi za miejsce na serwerze gdzie jego strona jest? kto placi z apozycjonowanie w google? zapewne przelewy ida z jak [rozwiń/zwiń]
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...