Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.1 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
polak
link | zgłoś
2017-09-14
*:eba5:1598:*
To jest POLSKA---To jest CHORE---
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-09-13
*.7.125.*
Dwa lata temu pisałam negatywne opinie na temat tych złodziei. Odezwało się do mnie kilka osób poszkodowanych i razem napisaliśmy pisma m.in do Ziobry, prokuratury krajowej, kontroli skarbowej itd. Chcieliśmy zgłosić sprawę do Uwagi lub Interwencji. Żadne działania nic nie spowodowały. Nie wspomnę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
haha
link | zgłoś
2017-09-05
*.232.160.*
Denis to syn, Damian - ojciec - mozg.
brak
wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poszkodowana
link | zgłoś
2017-09-05
*.136.38.*
Co robić? Najlepiej od razu zebrać wszystkie dokumenty (zamówienie, maile, potwierdzenie przelewu itd) i iść na policję. Moja sprawa, jak i wielu innych osób, ponieważ połączono pozwy, odbędzie się za miesiąc. I Denis jest od zagadywania klienta, firma jest na syna - Damiana. Zapewne i tak zwrotu pi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
denis
link | zgłoś
2017-08-10
*.81.239.*
denisie ty palancie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fleci
link | zgłoś
2017-08-02
*.254.65.*
Gówno jakich mało.
nie ma
masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gitra
link | zgłoś
2017-07-27
*.254.225.*
Dolaczam do grona zadowolonych klientow
sporo
btak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilka
link | zgłoś
2017-07-27
*.146.136.*
Ludzie ogarnijcie sie Ci dwaj złodzieje legalnie oszukują od lat, mam sprawe w Sądzie, ale poszkodowanych jest tyle, że nawet jak dom zlicytują to nie wystarczy dla wszystkich. Ten sklep to jedna wielka ściema i wpisy że ktoś otrzymał towar to sam Denis-penis sobie wstawia!!!!!!
brak zalet
złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2017-07-27
*.50.155.*
Firma to fikcja. Wyciąga od ludzi pieniądze - przysyła fakturę proformę a towaru i FV nie wystawia. Oszukują ludzi a Policja nic nie może zrobić?? W jakim My kraju żyjemy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2017-06-21
*.254.146.*
Elektro, nie mierz innych swoją miarą. Jestem osobą prywatną, wpis dodałem z własnej woli a nie na czyjeś polecenie. Jak wspomniałem, kontakt trudny ale zamówienie zrealizowane. Dziwią mnie te wpisy negatywne. Skoro tyle ich jest i na takie kwoty, tyle gróźb i oskarżeń, to dlaczego ten sklep nadal d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-06-12
*.254.145.*
Witam, moja ocena usług sklepu to 4+. Towar dotarł do mnie w dwóch paczkach zgodnie z zamówieniem. Czas dostawy od złożonego zamówienia to 5 dni roboczych. Wbrew opiniom negatywnym sklep z mojej perspektywy godny polecenia. Fakt, że kontakt telefoniczny z Panem Denisem nie jest łatwy, gdyż właścicie [rozwiń/zwiń]
Utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
sklep ok!
wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
Sklep na najwyższym poziomie. Fachowa obsługa i doradztwo. Polecam!
cała masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?