Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 79
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2017-06-12
*.254.145.*
Witam, moja ocena usług sklepu to 4+. Towar dotarł do mnie w dwóch paczkach zgodnie z zamówieniem. Czas dostawy od złożonego zamówienia to 5 dni roboczych. Wbrew opiniom negatywnym sklep z mojej perspektywy godny polecenia. Fakt, że kontakt telefoniczny z Panem Denisem nie jest łatwy, gdyż właścicie [rozwiń/zwiń]
Utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
sklep ok!
wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-05-20
*:c84d:5d41:*
Sklep na najwyższym poziomie. Fachowa obsługa i doradztwo. Polecam!
cała masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
raphal76
link | zgłoś
2017-05-16
*.25.62.*
być może nie jest to najszybszy sklep na świecie, ale rekompensuje to niskimi cenami - jak dla mnie ok. - Czas realizacji zamówienia 14 dni w moim przypadku.
niskie ceny
długi czas realizacji (u mnie około 14dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2016-04-21
*.88.29.*
Zamówiłem w poniedziałek złącza i bednarkę. Towar otrzymałem w czwartek, bez jakichkolwiek problemów. Cena bardzo atrakcyjna i podejrzewam, że te negatywne opinie, których jest sporo, mogą pochodzić od konkurencji.
pozytyw
nie wystąpiły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
janek
link | zgłoś
2016-01-13
*.219.150.*
Dobrze prowadzony sklep. Nie każą długo czekać na dostawę.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łukasz
link | zgłoś
2016-01-12
*.219.150.*
Kupowanie tutaj to czysta przyjemność – szybko, tanio, w porządnym standardzie.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marty
link | zgłoś
2015-12-14
*.219.150.*
Dobrze prowadzony sklep. Nie każą długo czekać na dostawę.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2015-12-08
*.219.150.*
Dużo markowych materiałów elektrotechnicznych za niewygórowane pieniądze.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rockman
link | zgłoś
2015-06-17
*.61.136.*
hurtownia elektryczna posiada ogromną gamę produktów elektrycznych i akcesoriów. Można znaleźć tu dosłownie wszystko. Polecam każdemu kto szuka kompleksowej oferty.
Kompleksową oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mirosław
link | zgłoś
2015-03-17
*.79.93.*
Mój zakup przysparzał problemów (konieczność dostawy)i był nie opłacalny dla sprzedającego (mikroskopijna ilość). A jednak potrzebny mi towar, który nie mogłem odebrać sam, otrzymałem "do drzwi". Dostawa troszkę trwała, ale "byliśmy w kontakcie" sprzedawca na mail odpowiadał każdorazowo telefoniczni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2015-02-06
*.30.174.*
Miła obsługa,Dobre ceny .Sprzedawca szybko i fachowo umie doradzić . W przesyłce otrzymałem miły prezent . Polecam
miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gregor
link | zgłoś
2015-02-06
*.30.174.*
Witam Kupuje w tej Firmie i jestem zadowolony Polecam
Atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...