Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafał rozmianiec
link | zgłoś
2018-01-05
*.228.121.*
Uwaga te dwa oszołomy Damian i Sylwek to ściemniacze , mam nieoficjalne info od policji ze sa bezradni w tym chorym państwie i ręce maja związane , to nieprawda ze denis syn siedzi - on ma się dobrze jest na wolności i długo pewnie jeszcze będzie jak i damian. Najgorzej ze ciężko udowodnić ze to os [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2018-01-05
*.254.176.*
Opinie Sylwka i Damiana są napisane przez tego oszusta. Stara się wybielić i naciągnąć kolejne ofiary. Pierwsze niech odda zaległy i zapłacony towar. UWAGA - OSZUST !!!
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwek
link | zgłoś
2018-01-04
*.30.43.*
witam . zamówiłem przed świętami towar za ponad 1800 zł. Wykonałem kilka telefonów w sprawie terminu dostawy ponieważ przesyłka miała być przed świętami i zaczynałem się niecierpliwić . Dziś otrzymałem cały towar.
taniej niż w innych sklepach
długi czas ralizacji , przedpłata na konto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-01-04
*.228.121.*
Witam , przed świetami zrobiłem zakupy u pana denisa na 2.400 zł netto , zapłaciłam przelewem i towar był u mnie już na 2 dzień , Pan dennis postarał się aby szybko wszystko doszło jeszcze przed nowym rokiem , polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jadam
link | zgłoś
2018-01-04
*.254.176.*
To OSZUST i ZŁODZIEJ, również i nas oszukał na 2 tysiące. Dlaczego jeszcze działa ? Widać jak słabe mamy prawo i samo państwo. Policja przyjęła zgłoszenie i zapewne nie powetuje to naszych strat. Ale zgłaszajcie nadal swoje przypadki. On juz dawno winien siedzieć
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2018-01-04
*.228.121.*
Zostałam oszukana na 1.300 złotych ale odzyskałam dług dzięki policji . Nie bójcie się zgłaszać na policje i nie czekajcie nawet 1 dnia nie wahać się tylko zglaszac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ST
link | zgłoś
2018-01-04
*.12.209.*
SKLEP TO OSZUSTWO ! Proszę osoby poszkodowane o zgłaszanie się : [email protected] i tel:731-190-989.
OSZUST
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frania
link | zgłoś
2018-01-03
*.47.98.*
Tez padlam ofiara..czy zna ktos termin rozpraw albo numer sprawy zeby sie dolaczyc Dlaczego na tej stronie zeby dolaczyc komentarz trzeba dac jemu 1 pkt to paranoja! Piwinien od razu byc zaznaczony jako oszust na czerwono!
Oszust
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2017-12-29
*.76.48.*
zamówiłem 14 grudn ia, zapłaciłem przelewem i czekam słysząc ciągle, że już wysłano w środę przed świętami, dzisiaj usłyszałem, że wyślą w po 2 stycznia nowego roku, a ja chyba po trzecim stycznia złożę zawiadomienie do prokuratury, bo ile czasu można byz robionym w szmaty...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojciech
link | zgłoś
2017-12-27
*.235.40.*
no niestety mnie tez oszukali na 1000 zl. Mam nadzieje ze policja czy prokuratura cos z tym zrobi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martius
link | zgłoś
2017-12-27
*.221.106.*
może się komuś przyda: https://megawrzuta.pl/download/ac543e17707f1f8b270fd7e9e5adeef2.html
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SS
link | zgłoś
2017-12-20
*.45.0.*
Penis, Denis pójdzie siedzieć. W komentarzach jest @ osoby, do której proszę pisać [email protected] i tel:731-190-989. Im więcej osób się zgłosi tym szybciej sprawa trafi do odpowiednich organów. Niestety takie mamy w Polsce prawo, tak to działa. Ten koleś już dawno powinien się po mydło schylać a nada [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odzukana
link | zgłoś
2017-12-20
*.227.68.*
Wszystkie negatywne opinie sa jak najbardziej prawdziwe!! Juz raz wystawiałam tutaj opinie ale widzę ze została usunięta! Czy ktoś wie kiedy ma odbyć sie sprawa w sądzie? Czy moze juz sie odbyła i jakie jest jest zakończenie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?