Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Fred
link | zgłoś
2017-12-18
*.228.121.*
Pennys dennys tez chciał mnie wydymac na 500 zł ale jak z nim odpowiednio pogadałem przez telefon to w ciągu tygodnia towar odesłał
Brak
Polecam jak chcesz utopić kasę kupuj u denisa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2017-12-18
*.136.38.*
Panie Pawle...niestety te negatywy to nie fikcja. Mnóstwo oszukanych osób, pojutrze kolejna sprawa w sądzie. I ja wśród świadków, za późno się zorientowałam, że to oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
denis
link | zgłoś
2017-12-16
*:9634:1b57:*
denis ...dlaczego dodajesz sobie pozytywne opinie?
Chwala zllpdziej
denis zlodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2017-12-16
*.254.183.*
Tak sie przyglądam i dziwi mnie to ze prawie wszystkie negatywne komentarze są napisane w tych samych dniach lub bardzo zbliżonych do siebie datach. Jestem tylko ciekawa czy to wszystko jest prawda czy po prostu konkurencja tutaj działa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goral
link | zgłoś
2017-12-15
*.254.180.*
Złodzieje!!! Sprawa zgłoszona do Prokuratury i Sądu. Oszukali setki osób. Firma obecnie kieruje prawdopodobnie Damian bo Denis chyba już siedzi. Kontakt dobry do momentu wpłaty pieniędzy, potem nie odbieraja telefonów ani listów poleconych.
Całkowicie brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
znajomy
link | zgłoś
2017-12-15
*:3416:13b3:*
Witam. Mam takie pytanie. Znam tych ludzi ,to osoby bez kultury ,nastawione na zysk i luksus. Jako osoba postronna ciekawi mnie czy dojdzie do rozprawy.Jak tak to prosze tutaj napisac,kiedy ,gdzie i o ktörej godzinie.Nie podaje mojego adresu bo znam ich ,oni mnie tez,ale na rozprawe przyjade.
0
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2017-12-14
*.161.50.*
Ciekawa jestem co się stało z większością negatywnych komentarzy. Moje gdzieś przepadły. Mnie również oszukali. Zgłoszone na policję, sprawa w toku, niedługo jadę jako świadek. Oszuści jakich mało! Najgorsze jest to, że sprawa w toku, a koleś nadal ludzi oszukuje. Polska...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-12-14
*:3cc0:8a78:*
WITAM WSZYSTKICH MAM NA NIEGO SPOSÓB I TO JEST JEDYNY SPOSÓB !!!! PISAĆ DO MNIE BĄDZ DZWONIĆ !!!! [email protected] 731-190-989 gdybym nie odebrał prosze o sms !!!
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-12-11
*.146.168.*
Uwaga! Sklep wyłudza pieniądze. Kupiłem kabel za około 800 zł. Kabla nie wyslali, pieniędzy nie zwrócili. Dzwoniłem probiłem o zwrot setki razy i zawsze jakaś wymówka. Oszukali mnie i pewnie wielu innych i ciągle działają w naszym państwie prawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-11-29
*.12.170.*
UWAGA,złodzieje i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mały
link | zgłoś
2017-11-25
*:59:7df:*
Ludzie zgłaszajcie wszystko na policje oraz do skarbowej. Jest to oszust na potężną skalę! !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-11-22
*.254.146.*
Oszustwo wszystkie negatywne opinie ną prawdą. Mnie też oszukał na ok 2500 zł.Mój e-mail: [email protected] . Czy mniał ktoś kontakt osobisty z Denisem?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-11-06
*.245.80.*
Oszukał mnie na pokaźną sumę, ponad 5 tys.zł, niby wysyłał towar codziennie jak tylko dzwoniłam a pożniej jak zorientowałam się, że to po prostu oszust to i nie ma zwrotu pieniędzy. Tylko dlaczego sądy z takimi OSZUSTAMI nic nie robią i cierpią niewinni ludzie?
---
oszust, złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?