Opinie o http://www.sklep-elektryczny-24.pl/

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomek
link | zgłoś
2017-10-13
*.130.96.*
Witam,  Dzwonie codziennie do gościa razem z tatą na kilka telefonów i ciągle jakaś wymówka np: *** jest w drodze do biura, to musi sprawdzić w systemie, *** ma nowych pracowników i pomieszali paczki, *** otrzymał towar nie taki jak powinien od dostawców i ma kłopot, *** syn miał wypadek w drod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toporek
link | zgłoś
2017-10-13
*.22.222.*
Zamawiałam u tego Pana kable i kilka drobniejszych rzeczy za prawie 1000zł i bez problemu wszystko otrzymałam. Faktem jest, że realizacja trwała kilka dni, ale zamówienie było składane w czwartek, więc liczyłam się z taką możliwością. Płatność była z góry i po przeczytaniu opinii zaczęłam się martwi [rozwiń/zwiń]
Konkurencyjne ceny, duży wybór towaru, łatwy kontakt.
Czas realizacji zamówienia około 4 dni, ale z uwzględnieniem weekendu, więc nie jest to jakaś wielka wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2017-10-04
*.40.206.*
W rozmowie z właścicielem Denisem Chwałą dowiedziałem się iż działa tak już od 90 lat i ma się dobrze a ludzie którzy piszą i czytają posty w internecie to idioci. On sam jest profesjonalistą w oszukiwaniu ludzi i pobieraniu pieniędzy za wymyślony towar proformę wypisze na wszystko i z przyjemnością [rozwiń/zwiń]
Złodziej podatkow nie rozlicza faktur za pobrane wpłaty na konto
Złodziej podatkow nie rozlicza faktur za pobrane wpłaty na konto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2017-10-04
*.40.206.*
Zwykły oszust firmę należy zgłosić do Urzędu Skarbowego za przywłaszczanie podatku dochodowego i Vatu od proform których nie fakturuje po 7 dniach oraz zblokować konta w wszystkich bankach celu zabezpieczenia środków
Oszust złodziej nie wypłacalny stary przekręt
Oszust złodziej nie wypłacalny stary przekręt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2017-10-03
*.233.132.*
Sklep w sposób planowy i zorganizowany wyłudza pieniądze za zamówiony towar. Nie realizuje zamówień. Zajmuje sie działałnością przestępczą. Ostrzegam wszystkich przed jakimkolwiek kontaktem w tą szajką.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2017-09-22
*.28.58.*
Oszust, minęło pół roku od złożenia zamówienia, otrzymałem tylko część .Ciężko zarobione pieniądze przepadły, ktoś zrobi w końcu z tym panem porządek.
Oszust,wyłudza podstępnie pieniądze które z takim trudem zarobiliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
polak
link | zgłoś
2017-09-14
*:eba5:1598:*
To jest POLSKA---To jest CHORE---
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-09-13
*.7.125.*
Dwa lata temu pisałam negatywne opinie na temat tych złodziei. Odezwało się do mnie kilka osób poszkodowanych i razem napisaliśmy pisma m.in do Ziobry, prokuratury krajowej, kontroli skarbowej itd. Chcieliśmy zgłosić sprawę do Uwagi lub Interwencji. Żadne działania nic nie spowodowały. Nie wspomnę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
haha
link | zgłoś
2017-09-05
*.232.160.*
Denis to syn, Damian - ojciec - mozg.
brak
wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poszkodowana
link | zgłoś
2017-09-05
*.136.38.*
Co robić? Najlepiej od razu zebrać wszystkie dokumenty (zamówienie, maile, potwierdzenie przelewu itd) i iść na policję. Moja sprawa, jak i wielu innych osób, ponieważ połączono pozwy, odbędzie się za miesiąc. I Denis jest od zagadywania klienta, firma jest na syna - Damiana. Zapewne i tak zwrotu pi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gitra
link | zgłoś
2017-07-27
*.254.225.*
Dolaczam do grona zadowolonych klientow
sporo
btak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2017-06-21
*.254.146.*
Elektro, nie mierz innych swoją miarą. Jestem osobą prywatną, wpis dodałem z własnej woli a nie na czyjeś polecenie. Jak wspomniałem, kontakt trudny ale zamówienie zrealizowane. Dziwią mnie te wpisy negatywne. Skoro tyle ich jest i na takie kwoty, tyle gróźb i oskarżeń, to dlaczego ten sklep nadal d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-06-12
*.254.145.*
Witam, moja ocena usług sklepu to 4+. Towar dotarł do mnie w dwóch paczkach zgodnie z zamówieniem. Czas dostawy od złożonego zamówienia to 5 dni roboczych. Wbrew opiniom negatywnym sklep z mojej perspektywy godny polecenia. Fakt, że kontakt telefoniczny z Panem Denisem nie jest łatwy, gdyż właścicie [rozwiń/zwiń]
Utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?