Opinie o Ibaby.pl

2.9 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.ibaby.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Alicja
link | zgłoś
2017-12-08
*.73.40.*
Czuję się oszukana przez sklep ibaby.pl bowiem zamówienie dokonane 23 listopada i niezwłocznie opłacone nie zostało zrealizowane do chwili obecnej. czy ktoś miał podobny problem, czy zgłosił podejrzenie popełnienia oszustwa na Policji? jeśli tak to proszę o kontakt [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietek
link | zgłoś
2017-12-01
*.24.133.*
opinia bardzo zła,brak możliwości złożenia reklamacji,olewają wszelkie kontakty,przysłano kolejkę z ręcznie napisanym opisem uszkodzenia-jakby już zwrot,więcej nic nie zamówię w tej firmie,a i do innych, po tej czarnej owcy, będę miał większy dystans.
brak jakichkolwiek zalet
olbrzymie niedoopisania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woznik
link | zgłoś
2017-11-28
*.160.252.*
Tragedia. Produkt z dużymi opóźnieniami został dostarczony uszkodzony i brak dzialan na rekalamacje. Zabawka tandetna z chin, niezgodna z opisem. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Na maile nie odpowiedaja. ten sklep to jedno wielkie oszustwo
Brak
Klamią, brak kontaku,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabella
link | zgłoś
2017-10-31
*.199.87.*
Przestrzegam wszystkich kupujących przed tymi oszustami! 5/10/2017 zamówiłam 4 przedmioty i do tej pory ani zwrotu pieniędzy ani towaru. PANI KTORA ODBIERA TELEFONY notorycznie kłamie! Najgorszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia! uważajcie!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merytoryczny konsument
link | zgłoś
2017-10-12
*.24.47.*
Wydarzenia miały miejsce w grudniu 2016. Opinia zamieszczona początkowo pod adresem naszeiskierki.opx.pl Moje doświadczenia ze sklepem internetowym "nasze iskierki" (allegro), ibaby.pl, FHU Bizmat Aktualizacja: Po zamieszczeniu poniższej opinii sprzedawca próbuje mnie zastraszyć i zakneblować [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-10-10
*.233.18.*
NIGDY TAM NIC NIE KUPUJCIE. korzystam 3 raz i ostatni, dwukrotnie kupowałam pojedyncze przedmioty i było ok, jednak 21.09 zaszalałam i kupiłam w sumie przedmiotów za ok 400zł, zapłaciłam za kuriera sądząc, że otrzymam paczkę, szybko, przecież za to płace:)o jakże się myliłam, po 2 telefonach, w któr [rozwiń/zwiń]
żadnych
wolna przesyłka, kłamstwo, brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2017-09-28
*.115.76.*
Zamówiłam prezent dla siostry i jestem zachwycona . Nic nie przyszło uszkodzone zapakowane tak jak powinno . Pełna Profesja :) i szybkie zrealizowanie zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Kasia pierdoli
link | zgłoś
2017-08-08
*.254.236.*
Wszystko jak zwykle OK.A Pani Kasia to konkurencja.
masa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-08-08
*.254.245.*
Żałosne i bezczelne- sami wystawiają sobie dobre opinie? Konkurencja? Jestem zwykłym konsumentem który został przez Was okradziony!! robiąc u Was zakupy liczyłam na powagę firmy! Ale głęboko przeliczylam się! Wasze tłumaczenia się z każdego waszego zaniechania, są żenujace!
brak
Przywlaszczanie zakupionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Kasia pierdoli
link | zgłoś
2017-08-07
*.254.235.*
Wszystko jak zwykle OK.A Pani Kasia to konkurencja.
masa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-08-07
*.242.142.*
Przestrzegam wszystkich kupujących przed tymi oszustami! Wysyłają towar po dwóch tyg i to niepełny,w dodatku nie oddają kasy,za towar zakupiony a nie wysłany. Pieniądze Twoje przepadają! PANI KTORA ODBIERA TELEFONY notorycznie kłamie! Najgorszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałam do czyni [rozwiń/zwiń]
Brak
Fatalne podejście do klienta!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama7
link | zgłoś
2016-05-24
*.231.63.*
Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mala27
link | zgłoś
2015-07-11
*.47.41.*
Zakupy przebiegly pomyslnie,szybka wysyłka,sprzedajacy godny polecenia. Polecam dla każdej mamy
sklep godny zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]