Opinie o Ibaby.pl

2.2 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.ibaby.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Milena
link | zgłoś
2018-01-30
*.205.4.*
Zamówiłam 5.12. wiedząć że przed św. może być dużo zamówień..No cóż, zabawka dalej nie dojechała pod wskazany adres (30.01.2018) ... Lekceważące podejście do klienta to mało powiedziane.. Brak odpowiedzi na maile.. Dodzwonić się nie da - przepełniona skrzynka. Jak jest odpowiedź na maila to lakonicz [rozwiń/zwiń]
ładny obrazek i opis na stronie...
lekceważące podejście do klienta, złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasiulek339
link | zgłoś
2018-01-18
*.112.126.*
Nie polecam nikomu zakupu zabawek w tym sklepie.pieniadze zapłacone za zabawki od razu towar przychodzi niekompletny i niedziałający. Żenada brak kontaktu żeby zareklamować zabawek. Zero odzewu na emaile wysyłane na firmę bopo co ilu klientów jeszcze okradniecie.
Brak poszanowania klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zniesmaczony.pl
link | zgłoś
2018-01-18
*.238.222.*
Żenada zamówiłem towar o określonym kodzie dla dziecka a wysłano mi zupełnie inny tłumacząc się że wysyłają losowo, totalny brak zainteresowania sprawą, brak informacji że zamawianego przeze mnie produktu nie ma na stanie, wysłali po prostu byle co i liczyli na to że córka nie ma już tego samego ze [rozwiń/zwiń]
amatorskie podejście,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2018-01-10
*.47.111.*
Na Gwiazdkę zamówiłam bujaczek dla dziecka jako prezent. Po rozpakowaniu prezentu okazało się,że brakuje głównej części. Zaraz po Świętach reklamowałam. Pani przez telefon obiecała dosłać brakującą część jeszcze przed Nowym Rokiem,oczywiście nie ma jej do dzisiaj( 10.01), telefon żaden nie odpowiada [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu, oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolka
link | zgłoś
2017-12-30
*.254.251.*
zamówiłam 13 grudnia zabawki na gwiazdkę i zapłaciłam od razu, zabawek nie otrzymałam, pieniędzy nie zwrócili i milczą.Dostawa miała być niestety 25 grudnia, i dalej nic .Na Orlenie nie ma przesyłki.Dodzwonić się nie można.Pierwszy raz tak zostałam oszukana!!!Nie wolno u nich kupować!.
Klient jest po to aby zrobić go "w konia"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aska
link | zgłoś
2017-12-29
*.0.39.*
ODRADZAM!!! Zdecydowanie odradzam zakup. Zamówiłam zabawkę na poczatku grudnia.Sprzedawca wprowadza w błąd twierdząc że przesyłka została wysłana. Nie mam ani nr przesyłki ani w żaden sposób nie można się skontaktować z firmą. skrzynka tel.jest przepełniona a nr stacjonarny niedostępny!! Czekam na z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sraczka
link | zgłoś
2017-12-21
*.88.31.*
Witam pisze iż pomimo tego że mam obecnie ogromną sraczkę. Mam nadzieje że się wykuruję. Widzę tu i czytam okropnie dużo jest negatywnych komentarzy , nie wiem dlaczego ale zapewnie jest to jakaś konkurencja która wypisuje te komentrze. Obecnie nie będe odpisywał ponieważ mam ogromną sraczkę i tyle [rozwiń/zwiń]
Obciąganie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ks
link | zgłoś
2017-12-21
*.221.123.*
Ostrzegam!!!Przeczytajcie opinie! Ja tego nie zrobiłam i się nabrałam.Brak zamówienia. Brak kasy. Brak kontaktu.Tylko czekać aż urosną gruszki na wierzbie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2017-12-21
*.74.76.*
Zwykli oszuści. Swoją droga gratuluje pomyslu na biznes, okradanie dzieci, ktore czekaja na prezent od sw. Mikolaja. Oczywiscie zamowione produkty nie datarly i uwazam ze juz juz dotra skoro zamowilam 7 grudnia. Nie korzystajcie z tego sklepu. Kontaktu oczywiscie brak...
Brak
Oszusci i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prusak
link | zgłoś
2017-12-20
*.65.182.*
Beznadziejna firma. Żałuje ze nie kupiłam przez Allegro bo miałabym jakieś prawa. 2 mce próbowałam zwrócić niewłaściwy przedmiot , najpierw mówili ze kuriera wysłali potem nie odpisywali, telefonicznie ze mam podać termin ale kurier nigdy nie dotarł. Wielokrotne telefony maile i obiecywanie a potem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-12-19
*.228.255.*
Tragedia ani pieniędzy ani zamówienia. Dodzwonić się do sklepu tu chyba cud. Na maile tez nie odpisują. Nie polecam nikomu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-15
*.175.134.*
Odradzam z korzystania z usług tego sklepu . Przysłali mi uszkodzona zabawkę . Brak kontaktu telefonicznego ( nie odbierają telefonów ) nie odpowiadają na maile .
nie ma żadnych
Probremy z reklamacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-12-08
*.73.40.*
Czuję się oszukana przez sklep ibaby.pl bowiem zamówienie dokonane 23 listopada i niezwłocznie opłacone nie zostało zrealizowane do chwili obecnej. czy ktoś miał podobny problem, czy zgłosił podejrzenie popełnienia oszustwa na Policji? jeśli tak to proszę o kontakt [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]