Opinie o Ibaby.pl

3.2 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.ibaby.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Merytoryczny konsument
link | zgłoś
2017-10-12
*.24.47.*
Wydarzenia miały miejsce w grudniu 2016. Opinia zamieszczona początkowo pod adresem naszeiskierki.opx.pl Moje doświadczenia ze sklepem internetowym "nasze iskierki" (allegro), ibaby.pl, FHU Bizmat Aktualizacja: Po zamieszczeniu poniższej opinii sprzedawca próbuje mnie zastraszyć i zakneblować [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-10-10
*.233.18.*
NIGDY TAM NIC NIE KUPUJCIE. korzystam 3 raz i ostatni, dwukrotnie kupowałam pojedyncze przedmioty i było ok, jednak 21.09 zaszalałam i kupiłam w sumie przedmiotów za ok 400zł, zapłaciłam za kuriera sądząc, że otrzymam paczkę, szybko, przecież za to płace:)o jakże się myliłam, po 2 telefonach, w któr [rozwiń/zwiń]
żadnych
wolna przesyłka, kłamstwo, brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2017-09-28
*.115.76.*
Zamówiłam prezent dla siostry i jestem zachwycona . Nic nie przyszło uszkodzone zapakowane tak jak powinno . Pełna Profesja :) i szybkie zrealizowanie zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Kasia pierdoli
link | zgłoś
2017-08-08
*.254.236.*
Wszystko jak zwykle OK.A Pani Kasia to konkurencja.
masa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-08-08
*.254.245.*
Żałosne i bezczelne- sami wystawiają sobie dobre opinie? Konkurencja? Jestem zwykłym konsumentem który został przez Was okradziony!! robiąc u Was zakupy liczyłam na powagę firmy! Ale głęboko przeliczylam się! Wasze tłumaczenia się z każdego waszego zaniechania, są żenujace!
brak
Przywlaszczanie zakupionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Kasia pierdoli
link | zgłoś
2017-08-07
*.254.235.*
Wszystko jak zwykle OK.A Pani Kasia to konkurencja.
masa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-08-07
*.242.142.*
Przestrzegam wszystkich kupujących przed tymi oszustami! Wysyłają towar po dwóch tyg i to niepełny,w dodatku nie oddają kasy,za towar zakupiony a nie wysłany. Pieniądze Twoje przepadają! PANI KTORA ODBIERA TELEFONY notorycznie kłamie! Najgorszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałam do czyni [rozwiń/zwiń]
Brak
Fatalne podejście do klienta!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama7
link | zgłoś
2016-05-24
*.231.63.*
Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mala27
link | zgłoś
2015-07-11
*.47.41.*
Zakupy przebiegly pomyslnie,szybka wysyłka,sprzedajacy godny polecenia. Polecam dla każdej mamy
sklep godny zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabela
link | zgłoś
2014-12-25
*.209.146.*
Złożyłam zamówieni na dwie zabawki. Jedna z nich miała termin wysyłki 72 godz. Już po zapłaceniu przyszedł mail, że nastąpi ona 24 godz. później niż było podane na stronie. Po odczekaniu 4 dni okazało się, że jednej z zabawek jednak nie ma i nie będzie. Klops, bo to była ta ważniejsza. Ta pozycja zo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabryska
link | zgłoś
2014-12-25
*.30.83.*
Koleżanka mówiła mi o tym sklepie, nie wierzyłąm jej że może być az tyle promocji, jednak to okazała się prawda, sklep co raz wprowadza jakieś obniżki, więc radzę mieć się na baczności!
szybka wysyłka, dużo zabawek w promocyjnych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?