Opinie o JMDI

1.9 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 68
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
jmdi.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
M3
link | zgłoś
2020-03-25
*.173.128.*
Jak czytam pozytywne opinie to jestem w 100% pewien, że pisał je ktoś z firmy jmdi. Nierzetelni, niemili, niski standard (światłowód HAHAHA). Oszukują już na początku. Jak zamówiłem to dowiedziałem się, że mam od nich kupić router!!! Ich technik powiedział mi, że za "dodatkowo" może podłączyć mi mój [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-03-11
*.93.94.*
banda oszustow i naciagaczy. inaczej tej pseudo Firmy nie mozna nazwac. Kazdemu wrogowi olecam ta firme
nie ma
chujowy net i dekokder do niczego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ron
link | zgłoś
2020-01-10
*.238.120.*
W tej firmie nie istnieje coś takiego jak przyjazne podejście do klienta. Żeby cokolwiek załatwić trzeba przychodzić do biura na obrzeżach Warszawy, a panie które najwyraźniej nie bardzo orientują się w sytuacji odsyłają z kwitkiem. Brak możliwości załatwienia czegokolwiek online. Wcześniejsze ro [rozwiń/zwiń]
Broszurki z promocjami, są mili przy zawieraniu umowy...
Brak kontaktu, niestailny internet, gigantyczne ukryte koszty, przerwy w dostawie internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient22313
link | zgłoś
2019-12-16
*.233.89.*
Najlepszy operator
Tanio, Stabilnie, Nowoczesnie, Wysoki poziom obslugi klienta, Nie zbywają klienta jak w konkurencji
Ciezko sie dodzwonic. Jednak gdy sie to uda to juz z gorki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-12-04
*.174.24.*
Instalacja przekładana dwa razy. Pierwszy dzień nie działa internet, a drugiego dnia telewizja... Urządzenia gubią sygnał sieci 5ghz. Infolinia tylko działa. Cena i pakiety dupy nie urywają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2019-09-25
*.254.212.*
Straciłem pracę i miałem problemy finansowe. Płaciłem z opóźnieniem, ale płaciłem. Nie chcieli rozmawiać, iść na rękę tylko wyłączyli usługi. Noe było gadki. Jak nie zapłacisz nie włączą i kombinuj gdzie i jak zapłacić. Jakość usług była dobra, ale kilka lat temu. Teraz jak cos się psuje, to ci mów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2019-04-23
*.147.102.*
Tragedia. Z internetem są ciagłe problemy, nonstop jest zrywane połączenie. Jakoś TV żenująca. Osoby pracujące na infolinii są wręcz aroganckie. Nigdy nikomu nie polecę tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-09-20
*.102.188.*
Jako abonent JMDI od 2 lat nie mam na co narzekac. Ani razu nei bylo awari, jedynie planowane wylaczenia i to w godzinach nocnych. Jesli chodzi o obsluge, korzystalem zarowno z kanalu telefonicznego jak i emailowego, bez zarzutow. Szybko i sprawnie. Bardzo dobra komunikacja zarowno techniczna jak i [rozwiń/zwiń]
Cena, niezawodnosc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlenka
link | zgłoś
2018-08-15
*.46.0.*
Z calego serca nikomu nie polecam tej telewizji ciagle programy zakodowane brak internetu w ciagu miesiaca dzwoni sie do nich 4 razy zenada!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacckjack
link | zgłoś
2018-07-23
*.238.114.*
Witam mam JMDI od kilku lat jakoś nie mam problemów z odbiorem Internetu i Telewizji, przy przedłużaniu obecnej umowy dostałem mały rabat i większy internet w tej samej cenie ! Poza tym to POLSKA firma więc wolę brać usługi od takich ludzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?