Opinie o JMDI

1.9 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 61
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
jmdi.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciek
link | zgłoś
2018-02-02
*.144.81.*
Korzystam z usług już półtora roku, i wszystko było ok. Dekoder działał lepiej niż u konkurencji, zero awarii i internet po światłowodzie bez zarzutu. niestety wczoraj zmienili oprogramowanie dekodera i porażka ( ale tylko ze względu na użytkowanie tv)
cena, jakość, możliości kablowki
NOWE OPROGRAMOWNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2018-02-02
*.93.94.*
2 lata korzystam i przez ten czas była jedna awaria na pół wieczoru. Cena to połowa tego co w UPC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JMDI to porażka
link | zgłoś
2018-01-31
*.241.240.*
NIE POLECAM - UNIKAĆ JAK OGNIA !!! Zastanawiam się czy nie narobić im smrodu i podliczyć miesięczne "wydatki" na telefon wydane na dzwonienie do działu technicznego co kilka dni bo to zakrawa na jakieś kpiny!!! Mam pytanie - kiedy firma JMDI weźmie się do roboty i zacznie świadczyć usługi na poziomi [rozwiń/zwiń]
tak dużo błędów po ich stronie że nie trzeba czekać do końca umowy
niestabilny sygnał który działa jak i kiedy chce, brak kompetencji CAŁEJ firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niestety Klient
link | zgłoś
2018-01-12
*.47.36.*
Byle do końca umowy. UPC jest droższy, ale jakość sprzętu, gniazdek i samej usługi widać już przy instalacji. Zdecydowanie nie polecam jakości usług JMD chyba że ktoś lubi wrażenia i nerwy.
Internet działa dobrze
TV mają tragiczną, wiecznie się zacina, mimo wizyt serwisu problem nierozwiązany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Greg
link | zgłoś
2018-01-11
*.73.8.*
wczoraj 10.01.2018 brak internetu, wyjaśnienie dzialu technicznego: za słaby sygnał. przez chwilę internet działał, dziś rano zonwu brak internetu, wyjaśnienie bok-u: nic nie wiedzą. NIE POLECAM TEGO DOSTAWCY!!! NIE POLECAM TEGO DOSTAWCY!!! PO TRZYKROĆ NIE POLECAM TEGO DOSTAWCY!!!
BRAK
brak szacunku dla klienta, awaryjność a płacić trzeba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
GREG
link | zgłoś
2017-12-30
*.78.135.*
Beznadzieja, awarie internetu przynajmniej raz w miesiącu, ostatnio w święta BN 2017, szczerze nie polecam, nigdy więcej ich nie wybiorę, w wakacje 2017 była mega awaria po jej usunięciu jmdi odkodowało na miesiąc kilka kanałów (niestety tylko w sierpniu kiedy prawie wszyscy byli na wakacjach), nie [rozwiń/zwiń]
brak
awarie, arogancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
raf
link | zgłoś
2017-12-28
*.215.191.*
firma krzak nie polecam dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kusiek
link | zgłoś
2017-12-27
*.102.190.*
Jestem zadowolony z jakości usługi internetu w JMDI. Do bloku nie mam doprowadzonego światłowodu, maksymalna prędkość z jaką mogę korzystać to opcja 100Mb/s. Realnie na stronach do testowania osiągam zawsze około 90%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2017-12-15
*.238.117.*
Dobry internet i telewizja. Tanio i dużo programów oraz dużo internetu.
Tanio, dużo programów, dobry internet, nie oszukują tak jak reszta dostawców o ilości(Mam kupione 100 mb/s i mam zazwyczaj 90-100 a u innych np orange jak się kupuje 100 to ma się 60-80.
Czasami przerwy techniczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-11
*.0.45.*
Co kilka dni awaria. Tragedia. Raz telewizja raz Internet. Nie ma jak pracować. Nie wiem jakim cudem istnieją na rynku tyle czasu. I jeszcze mam umowę półtora roku, nie ma jak rozwiązać bo kary. Nieprzewidziane jest rozwiazanie z powodu częstych awarii.
Brak
Częste awarie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grzegorz
link | zgłoś
2017-12-09
*.0.34.*
Interesuje mnie opinia o internecie przesyłanym swiatłowodem. Są problemy?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mapi
link | zgłoś
2017-12-09
*:3102:5940:*
Zawsze korzystałem z UPC... niestety JMDI byłem zmuszony wziąć w nowym mieszkaniu. Nie było innego operatora (nowy blok na Bródnie). To były komiczne 24 dni z tym operatorem. Jeżeli macie inna alternatywę niż JMDI to zachęcam do wybrania konkurencji. Na osiedlu mamy juz UPC, wiec przeniosłem umowę. [rozwiń/zwiń]
Brak
Dekoder, tv internetowa, wolny internet, ciagle awarie, żenująca obsługa, jak maja awarie to pada rownież im centrala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezdecydowany
link | zgłoś
2017-11-19
*.47.39.*
Proszę o opinie o operatorze, osoby, które założyły internet-światłowód w JMDI i mieszkają w blokach oddanych do użytku w tym roku. Jak się sprawdza internet? Są przerwy w przesyle? Jak często występuje awaria?
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...