Opinie o JOKODECOR

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.jokodecor.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Kaśka
link | zgłoś
2017-11-23
*.254.149.*
Świetny sklep Jokodecor Polecam wszystkim!Produkty bardzo wysokiej jakości. Zamówiłam u nich piękne lustro które przyszło rewelacyjnie zapakowane . Wszystko przebiegło pomyślnie.Dziękuję na pewno coś jeszcze zamówię.
Świetna obsługa. Doskonała jakość produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MagdaDybło
link | zgłoś
2017-11-20
*.254.149.*
polecam wszystkim ten sklep. Fantastyczna jakość mebli, na pewno jeszcze u nich coś kupię
jakość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KASIA CHOJNACKA
link | zgłoś
2017-11-13
*.254.150.*
świetny sklep internetowy. JOKODECOR -Dziewczyny jestescie fantastyczne, gratuluję pomysłu, bardzo wysoka jakość obsługi i towarów. Kupiłam u nich https://jokodecor.pl/komodyszafki/5300-komoda-lustrzana-jk-lw-942-81x46x75cm-5908252666157.html komoda przyszła na palecie, super zapakowana. dzię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2017-10-31
*.254.151.*
Super sklep kolejne zakupy udane! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SYLWIA KARPIŃSKA
link | zgłoś
2017-10-30
*.254.146.*
polecam wszystkim www.jokodecor.pl świetne jakościowo produkty, bardzo dobry kontakt z biurem. ceny najlepsze w internecie, a wysyłka też w cenie
jakość i fajna obsługa
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina Woźniak
link | zgłoś
2017-10-18
*.254.148.*
Polecam wszystkim ich produkty, polecam ich bo mają bardzo fajny przekrój mebli retro i w stylu glamour. Bardzo dobra jakość i ceny
jakość i cena
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-10-17
*.254.148.*
Świetny sklep! Polecam wszystkim!
jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL SZEWCZYK
link | zgłoś
2017-10-14
*.254.150.*
polecam ich wszystkim, bardzo dobrze zapakowane, towar zgodny z opisem, a nawet lepiej niż na zdjęciach :))
jakość i fajna obsługa
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2017-10-12
*.254.148.*
świetny sklep internetowy. mają najepsze ceny w internecie, sprawdzałam ich konkurencję... zapakowane lustro i meble szklane przyszły idealnie zapakowane. Polecam
jakość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-10-02
*.254.148.*
Super sklep! Wszystko na wysokim poziomie z pewnością tam coś jeszcze kupię! POLECAM! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WOJCIECHOWSKI MMARCIN
link | zgłoś
2017-10-02
*.254.149.*
Polecam wszystkim kupiłem lustro https://jokodecor.pl/lustra-zlote/2909-lustro-pu-196-74x94cm-zlote-.html świetna jaokość za przyzwoite pieniądze. Sprawdzałem tez opinie, wszędzie maja poytywy. Gratuluje i dziękuję
jakość
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Rostowska
link | zgłoś
2017-10-02
*.254.149.*
Polecam wszystkim jokodecor.pl rewelacyjna jakość wszystkich produktów. Kupiłam u nich już 3 razy, za każdym jest idealnie
jakość towaru i usługi
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-09-28
*.254.145.*
polecam wszystkim jokodecor.pl ostatnio kupiłam u nich https://jokodecor.pl/stolystoliki/3574-stol-rozkladany-long-island-white-170-270-z21252.html
jakość produktu
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]