Opinie o JOKODECOR

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 59
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.jokodecor.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marlena
link | zgłoś
2019-10-31
*.146.46.*
UWAGA OSZUŚCI. 10 października zamówiłam unich komodę Limena za 1450zł. Wysyłka miała być w ciągu 48h. Po dwóch tygodniach dostałam informację od p. Łukasza, że mają opóźnienie, bo odeszła pracownia i muszą uporządkować sprawy. Podali nowy termin dostawy, którego nie dotrzymali. Uzyskałam info, że d [rozwiń/zwiń]
Wyłudzają pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-10-30
*.146.60.*
Oszuści!!!! Ja na zamówiony stoli czekałam przez 3 miesiące a miał być w ciągu 2 tygodni!!! Wczoraj pan lukasz poinformował mnie o przesunięciu terminu dostawy o kolejne 2 tygodnie. Zażądałam zwrotu pieniędzy od tego czasu brak kontaktu z firmą! Nie odpisują na maile i nie odbierają telefonów!!! Ta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2019-10-17
*.160.253.*
Miesiąc temu zakupiłam komodę w tym sklepie. Czas oczekiwania na stronie widniał 3 dni, później otrzymałam informację o błędzie na stronie i zmieniono czas na 10 dni, następnie 14 dni. Po 20 dniach oczekiwania i wręcz nękania firmy zrezygnowałam z zakupu. Poprosiłam zwrot pieniędzy. Czekam już tydz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-10-07
*.172.86.*
Polecam. Anna
Cena
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Kowalska
link | zgłoś
2019-09-29
*.47.106.*
Szanowna Pani. Proszę o sprawdzenie przelewów. Zwrot został dokonany półtora miesiąca temu na wskazany przez Panią nr rachunku bankowego. Opinia jest bezpodstawna. Proszę o jej usunięcie.
Ok
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patryk
link | zgłoś
2019-09-27
*.47.106.*
Polecam. Wszystko OK
Cena
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2019-09-27
*.47.106.*
Polecam wszystkim z całego serca. Wszystko terminowo i sprawnie. Toaletka boska....:)))
Jakość, cena
Nic nie było
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EwelinaG.
link | zgłoś
2019-09-23
*.101.163.*
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!! Pod żadnym pozorem nie kupujcie nic w tym sklepie!!!Zamówiony przeze mnie przed kilkoma miesiącami regał nadal nie dotarł, zwrotu pieniędzy też nie ma.Nie ma możliwości kontaktu ze sklepem, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na emaile. Jedna wielka masakra,sprawa z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-09-12
*.172.86.*
Polecam
jakość mebli
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-09-06
*.65.235.*
Firma od 2 miesięcy nie potrafiła zrealizować zamówienia. W tym czasie kontatkt z firmą był bardzo utrudniony - BRAK ODPOWIEDZI NA MAILE, NIE ODBIERANIE TELEFONÓW, KŁAMSTWA osób obsługujących sklep i samych właścicieli. Za każdym razem brak realizacji dostawy tłumaczono inną przyczyną i zwodzono kol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam
link | zgłoś
2019-09-06
*.47.69.*
Polecam z całego serca. Jestem zachwycona
Jakosc
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-09-03
*.60.27.*
Polecam gorąco:))
CENA JAKOŚĆ
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-08-31
*.59.133.*
POLECAM, MAJĄ BARDZO DOBRE CENY. DŁUGO NA RYNKU. SPRAWDZONE
CENA JAKOŚĆ
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...