Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Edit
link | zgłoś
2017-10-20
*.109.33.*
Rzetelna firma. Sprawa załatwiona szybko i skutecznie. Godna polecenia.
Pełen profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frederick
link | zgłoś
2017-10-17
*.244.77.*
Skurwele są niezbyt grzeczni to fakt, ale skuteczni jak mało kto, maja detektywa który namierza konta dłużników oraz osoby która jak komornik rozkłada rece to znajduje majątek nawet jak przepisany do kilku lat wstecz. Sprawe przez sąd przeprowadzili jak dłużnik był na wakacjach żeby się nie stawiał [rozwiń/zwiń]
Skuteczni
Nie maja czasu na tłumaczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2017-10-12
*.47.140.*
Witajcie Forumowicze! Przed skontaktowaniem się z Ultimatum, z wielką uwagą przeczytałam wasze opinie. Pomimo wielu negatywnych wpisów, intuicja podpowiedziała mi, abym zawarła umowę z kancelarią. Dzisiaj jestem już po zakończeniu sprawy i moja opinia jest pozytywna. Oceniam ludzi na bardzo uczciwyc [rozwiń/zwiń]
Sprawna obsługa, wierzytelności odzyskane
Nerwy, zupełnie niepotrzebne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksana
link | zgłoś
2017-10-06
*:7eea:c108:*
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej reakcji i poziomu uzyskanej odpowiedzi oraz pomocy Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksana
link | zgłoś
2017-10-04
*:8ba2:85b0:*
Szanowni Pańwso z kancelarii Wysłałam maila 27 sierpnia Proszę o odpowiedź
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2017-09-30
*.28.152.*
Kancelaria ma szeroki asortyment obsługi. Posiada parkin, więc bez problemu zaparkujemy swój samochód na rozprawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2017-09-29
*.111.123.*
Bardzo dobra kancelaria .Bardzo dobre podejście dobre podejście do klienta . Bardzo polecam !!
Profesjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madelaine
link | zgłoś
2017-09-22
*:41a3:65f4:*
Kancelaria oferuje usługi z zakresu windykacji długów. Skorzystałem z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Wysoka skuteczność, atrakcyjne ceny pobierane z odzyskanej należności, jak dla mnie firma ok.
Ceny, skuteczność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rtmn
link | zgłoś
2017-09-20
*.27.97.*
Jestem zadowolona z usług i polecam kancelarię Ultimatum. Profesjonalnie podchodzą do klienta i jego oczekiwań.
profesjonalizm, jakość,
brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2017-09-19
*.42.69.*
Długo to trwało,ale wszystko dobrze się skończyło.Alimenty wreszcie dziad zaczał płacić.
nie ma opłat wstępnych
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-09-15
*.10.67.*
firma beznadziejna trzymajcie się z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMILA
link | zgłoś
2017-09-14
*:ab2e:acd2:*
Bardzo profesjonalna firma. Super podejście do klienta. Serdecznie polecam
Profesjonalne podejście do sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2017-09-10
*.116.133.*
Polecam wszystkim Kancelarię Ultimatum. Jakość świadczonych usług jest na naprawdę wysokim poziomie. W pomyślnym zakończeniu Waszej sprawy pomoga doświadczeni fachowcy którzy znaja się swojej pracy i wykonuja ja z pasja. Posiadaja wieloletnie doświadczenie,maja 100% skuteczność. Cechuje ich indywidu [rozwiń/zwiń]
jakość świadczonych usług jest bardzo wysoka,doświadczenie,skuteczność,ośczędność czasu,indywidualne podejscie do klienta,wysoki kodeks etyczny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?