Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 91
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
marecki
link | zgłoś
2018-02-16
*.0.124.*
Kiedy po 1.5 roku dodzwonilem sie do kancelarii by dowiedziec sie o sytuacji w sprawie zostalem ,,opieprzony" za to, ze interesuje sie swoimi pieniedzmi a zdenerwowany pan konsultant poradzil mi bym wymowil umowe co za jego rada uczynilem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2018-02-15
*.34.237.*
Proszę was, uważajcie na nich. Kilka prawdziwych opinii o tych ludziach z opinii w Google: Beata od tygodni usiłuję skontaktować się w mojej sprawie. Zero informacji... Czy ta kancelaria jeszcze istnieje???? Po tym wpisie rzeczywiście zadzwonił do mnie pracownik firmy pan Protaziński ale t [rozwiń/zwiń]
Zastraszanie, pomówienie, wulgarność i chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaz
link | zgłoś
2018-01-15
*.9.152.*
Zadzwoniłem dzisiaj/15-01-2018 r/nie wytłumaczył do końca lecz odłożył słuchawkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pk
link | zgłoś
2018-01-11
*:3cac:2b97:*
Ja ,póki co straciłem tylko 200 euro,jakie wpłaciołem na poczet sprawy.Adwokat,który współpracuje z tą kancelarią od sierpnia 2017 ignoruje moje maile.Zdecydowanie odradzam.
?
Nieuczciwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Głupia
link | zgłoś
2018-01-09
*.29.130.*
Uwazajcie oszuści i złodzieje wyłudzają pieniądze których nie przekazują jeszcze bezczelnie jak się człowiek upomni to obrażają BYDŁO się lepiej zachowuje Opinie mówią wszystko szkoda tylko wierzycieli którzy czekają na swoje pieniądze a których nigdy mogą nie otrzymać .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2018-01-01
*.146.236.*
Kancelaria wyłudza pieniądze i dokumenty obciążające wierzycieli. To jedna wielka POMYŁKA. To raczej kancelaria pracująca z tymi, co wyłudzają pieniądze. Nie tylko brak profesjonalizmu ale i kultury - nie raczą nawet odpisać. Cisza. Milczenia. Ktoś się tym powinien zająć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-12-17
*.167.108.*
Panowie Marcin Protaziński i Rafał Jarocki którzy wyłudzają kasę w czymś co nazwali sobie dla żartu kancelarią ultimatum to zwykli kłamcy i naciągacze, od momentu jak 2 lata temu wpłaciłem im prawie 3000 zł przestali się odzywać. Nie zrobili nic. Kasy nie chcą oddać, nie odbierają, nie odpowiadają n [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu po wpłacie, nie odbierają, nie odpisują na listy polecone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mick
link | zgłoś
2017-12-14
*.146.37.*
Niestety podzielam Państwa opinie. Ja też zostałem potraktowany.
nie ma
wszystkie możliwe związne z widykacją i kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukani przez Ultimatum
link | zgłoś
2017-12-01
*.10.8.*
Wszystkie osoby które chcą odzyskać pieniądze za nie wykonaną usługę proszę o kontakt na mail [email protected], obecnie jest juz kilka osób potwierdzających ten sam scenariusz wyłudzania pieniędzy. Odzyskanie środków może być trudne, ale jeżeli prokuratura otrzyma kilkanaście doniesień o przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-16
*.146.40.*
Po wpłaceniu pieniędzy od ponad 9 miesięcy brak kontaktu z firma, nie odpowiadają na maile i telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2017-11-13
*.254.163.*
Nie dajcie sie nabrac jak masa osob tutaj. Kancelaria sama pisze sobie dobre opinnie, zwykle zlodzieje. Schemat ten sam, najpierw sie interesuja, po wplacie 0 kontaktu
Brak
Firma krzak, nie istnieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-11-06
*.106.175.*
Po wpłaceniu pieniędzy od ponad pół roku żadnej informacji ze strony kancelarii, na maile nie odpowiadają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2017-10-17
*.6.46.*
Witam Serdecznie, muszę podzielić się tym przeżyciem,ponieważ pierwszy raz spotkałam się się z takim chamskim zachowaniem się pracownika tej firmy.Muszę powiedzieć, że w pierwszej kolejności zapoznałam się z opiniami ludzi a pożniej wysłałam dokumenty.Nie chcę całej sytuacji opisywać, ale pierwszy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?