Opinie o Kancelaria Ultimatum

5.1 - poziom obsługi
5.1 - jakość usług / cena
5.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 321
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Alicja
link | zgłoś
2017-06-21
*.172.233.*
Kolejna załatwiona pozytywnie sprawa, troche się w sądzie ciągnęło, ale na szczeście mają niesamowitego komornika. Baardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzenna G
link | zgłoś
2017-06-21
*.42.75.*
Korzystałam z usług paru firm windykacyjnych i mam porównianie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny, znalezione jego miejsce zamieszkania i pracy, po 20 dniach wszystko odzyskane.
cena, skuteczność
czsem kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antonina
link | zgłoś
2017-06-19
*.226.51.*
Niestety,ale chyba bedę musiała dołączyć do grona niezadowolonych klientów Kancelarii Ultimatum. Moja cierpliwość zaczyna się kończyć.Miało być 3 miesiace, minęło już pełne 8, a w mojej sprawie wciąż cisza. Panowie z Kancelarii są wyjatkowo hermetyczni w udzielaniu informacji o sprawie,dzisiaj w ogó [rozwiń/zwiń]
Jak na razie brak jakichkolwiek
Brak informacji o przebiegu sprawy, wyjątkowa lakoniczność odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Manakin
link | zgłoś
2017-06-16
*.191.15.*
Myslałem, że to potrwa kilka lat, ale po 1/2 roku wszystko dobrze się skończyło, kasa w całości odzyskana, prowizja odzyskana również od dłużnika, polecam ich z czystym sercem, choć są dość dreniani w obyciu.
skuteczność
czasem nie chca tłumaczyć jak ktoś sie nie zna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2017-06-08
*.42.75.*
Sprawa przeciwko mojej żonie, niestety rozwodowa i o spłatę kredytów, unikanie kontaktu przez nią, uciekanie z majątkiem. Pomimo tego udąło się ja przygwozdzić, bo Pan Marcin Robert znalazł majatek po peselu, wcześniej przepisany - maja dobrego detektywa! Polecam ich.
narzedzie do czynnosci
czaserm kontakt- ale nie ma sie co dziwic jacy pojebani do nich dzwonia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malona
link | zgłoś
2017-06-07
*.42.69.*
Myslałam, że sprawa odzyskania moich pieniędzy potrwa krócej, i że będzie prostsza. Okazało się jednak że po sadzie potrzebny był komornik.Na szczeście mają komornika jak bulteriera, załatwione na amen. Kwota była niewielka jednak sprawe na całe szczeście przyjęli., bo inni mi odmówili.
przyjmuja nawet kwoty poniżej 5 tys.
hmm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2017-06-04
*.28.241.*
Polecam Kancelarie Ultimatum.Szybkie wysłuchanie i szybka pomoc.Zajeli sie moją sprawą w2016r.i po pół roku juz wszystko było rozwiązane i pieniązki miałam
Szybka ppmoc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2017-06-02
*.59.14.*
Pani z IP 235.43 - mozemy również podac dokładny adres tego trola tutaj, wystawia kilkanaście komentarzy róznym firmom, również wystawiła nam tj. catering, sprawa obecnie p-ko tej osobie Pani Ewie O. toczy się w prokuraturze.
skutecznie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pita
link | zgłoś
2017-06-02
*.182.81.*
Więc tak, rzeczywiście kontakt nie jest idealny ale wystarczy napisać, odpiszą albo odzwonią, nie jest dla mnie ważne aby prowadzić call center tylko skutecznośc i tu akurat są skuteczni, mają kogoś w KW i detektywa który wszystko znajdzie i na każdego. Ja odzyskałam w 80%, nawet jak się pogada to k [rozwiń/zwiń]
profesjonalni
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rico
link | zgłoś
2017-06-02
*.42.235.*
Troche mnie to kosztowało nerwów i kasy, ale po tej męce prawie 3- y lata mój dłużnik wreszcie docapiony.Sprawa była w sumie w 4-ech windykacjach.... inni tylko pobierali kase, a nic nie zrobili. Mają jakiegoś komornika cyborga, po prostu zajechał z lawetą gdzie wczesniej ustalili jego nowy samochód [rozwiń/zwiń]
ceana, cena
czas, czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rico
link | zgłoś
2017-06-02
*.42.235.*
Troche mnie to kosztowało nerwów i kasy, ale po tej męce prawie 3- y lata mój dłużnik wreszcie docapiony.Sprawa była w sumie w 4-ech windykacjach.... inni tylko pobierali kase, a nic nie zrobili. Mają jakiegoś komornika cyborga, po prostu zajechał z lawetą gdzie wczesniej ustalili jego nowy samochód [rozwiń/zwiń]
cena, cena
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Brak kontaktu po wpłacie. Wszystkie pozytywne opinie piszą sobie tu sami. Jak widzicie nikt nie weryfikuje tego wpisu. Dowód: proszę zaczynam wypisywać głupoty kolorowa krowa w kropki bordo, latające mrówki, pierdoły itp itd. Gdyby forum miało moderatora wówczas głupie wpisy powinny być kasowane [rozwiń/zwiń]
trzeba ich długo szukać i nie wiem czy ktoś znajdzie
kradną kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uwaga to oszuści
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Wygląda to tak, że kontakt jest z nimi do momentu kiedy się nie zapłaci opłaty za sprawę sądową. Potem nie ma ani kontaktu, ani informacji o numerze sprawy, nic. Całkowita cisza. Telefonów nie odbierają, nie odpisują, nie oddzwaniają. Widocznie zajęci szukaniem kolejnych naiwnych
brak
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?