Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
delfin
link | zgłoś
2017-05-23
*.191.0.*
Kasiora odzyskana po prawie 1,5 roku, maja do tego żyłkę, i narzedzia. Prywatny detektyw - chyba najleposzy w Polsce, znalazł wszystko o moim dłużniku w ciągu 2 -óch dni łacznie z tym na kogo co przepisał i gdzie się ukrywa.
ida po trupach
czas, czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxxx
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
opryskliwi niesympatyczni ludzie gbury , naciągacze i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata Beata
link | zgłoś
2017-05-23
*.185.125.*
Bardzo profesjonalna kancelaria. Doświadczeni i wykształceni prawnicy, sprawę wykonali szybko i skutecznie. Z całym sercem mogę polecić kancelarie jako jedną z lepszych
solidność, wykształcenie, doświadczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rokitka
link | zgłoś
2017-05-22
*.31.254.*
Polecam sklep! Robiłam tam zakupy już kilka razy i jestem zadowolona. Obsługa zasługuje na duży plus. Dostawa okolo 3 dni, chociaż ostatnio dostałam paczkę na drugi dzień, dlatego daję 5 gwiazdek:) No i polecam skorzystać z promocji, ja już kilka razy wyhaczyłam tam obniżkę o 30-40% ;) generalnie ba [rozwiń/zwiń]
dobry towar
przesyłka mogłaby byc tansza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michelin
link | zgłoś
2017-05-21
*.42.64.*
Opony przy sezonowej zmianie zawsze kupowałam stacjonarnie no i umówmy się to nie jest mały wydatek, dopiero w serwisie Pan podpowiedział mi, że bez problemu można kupować opony w sieci więc zaczęłam szperać na co warto postawić, ostatecznie dokonałam zamówienia z tyresinternationalgroup i teraz na [rozwiń/zwiń]
dobrze trzymają
sciraja sie szybciej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabela
link | zgłoś
2017-05-21
*.130.101.*
super
nie
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-05-20
*.182.81.*
Widze, że niektóre opinie pisza dłużnicy których kancelaria zwindykowała do zera, tak jak i widze tu mojego z krzykiem rozpaczy i hejtu pod róznymi ip... ręce opadaj ado czego są ludzie zdolni żeby wymyslać takie historie.Na szczecie moj kolega - złodziej został przez nich wydupczony, a mysl;ał że s [rozwiń/zwiń]
maja swoje sposoby
czas w sądzie - ale niekt na to nie ma wpływu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2017-05-19
*.6.36.*
Dziękuję bardzo kancelari Ultimatum.Bardzo pomogliscie mi w mojej sprawie.Dziękuję jeszcze raz.Będe Was polecac moim znajomym
Szybka ppmoc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pweł Połaniecki
link | zgłoś
2017-05-19
*.191.22.*
Sprawa zlecona jakieś 9 miesiecy temu, nakaz po 4 miesiacach i kolejna klauzula po 1 mies, komornik zadziałał po 10 dniach.Do sadu wogóle się nie stawiałem. Ksozty komornika pokryli za mnie prowizja 7 % !!!!!
Dociekliwi
czas - ale to wszedzie trwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pweł Połaniecki
link | zgłoś
2017-05-19
*.191.22.*
Sprawa zlecona jakieś 9 miesiecy temu, nakaz po 4 miesiacach i kolejna klauzula po 1 mies, komornik zadziałał po 10 dniach.Do sadu wogóle się nie stawiałem. Ksozty komornika pokryli za mnie prowizja 7 % !!!!!
Dociekliwi
czas - ale to wszedzie trwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Chciałam jeszcze dodać że kancelaria Ultimatum ma siedzibę Marszałkowska 100/102 (tak jest na ich stronie) czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Czytam te dobre opinie i jestem zła że dałam się na nie nabrać. Kancelaria po wpłacie pieniędzy za pełnomocnika: adwokat Paweł Olszewski przestała się kontaktować. Nikt nie odbiera telefonów. Nie ma ani mojego długu, ani pieniędzy, ani nie znam daty rozprawy w sądzie ani nawet numeru sprawy.
brak
naciągają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-05-18
*.254.226.*
Bardzo szybkie i profesjonalne podejscie do sprawy. Znają sie na rzeczy i radzą sobie nawet w wydawaloby sie beznadziejnym przypadku. Polecam uslugi tej kancelarii bo na prawde warto. Wysokiej klasy specjalisci w pelnym tego słowa znaczeniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?