Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
kamilaharazin
link | zgłoś
2017-05-17
*.207.119.*
Jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii. Wszystko załatwiłam szybko, bezproblemowo, obsługa profesjonalna i przemiła. Jeśli będzie kiedyś potrzeba, by skorzystać z takich usług, na pewno wrócę tam. Polecam.
profesjonalizm, szybkość, bezproblemowość, przemiła i kompetentna obsługa
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina1212
link | zgłoś
2017-05-15
*.8.197.*
Kancelaria prowadzi profesjonalnie swoje sprawy, już nie raz mi pomagała. Szczerze polecam duże zaangażowanie.
Miła obsługa, duża skuteczność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milewski
link | zgłoś
2017-05-15
*.42.239.*
Dłużnik wyruchany i jego prawnik też, polegli pomimo przedawnianiea sprawy!!!!!Po prostu sprowokowali dłużnika do jednego maila gdzie sie przeyznał do długu sprzed 8 lat,a papuga mało nie padł jak to zobaczył.
niekonwencjonalne metody
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2017-05-14
*.30.240.*
Najlepsza kancelaria na świecie.Przystępne ceny,przemiła obsługa,bardzo profesjonalni i wygraliśmy moją sprawę.
obsługa
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anka2008
link | zgłoś
2017-05-13
*:9b9e:d360:*
Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez Kancelarię Ultimatum. Pracownicy są bardzo profesjonalni i szybcy w działaniu.
profesjonalizm, szybkość działania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-05-12
*.51.181.*
Polecam skuteczność kancelarii. Profesjonalizm i doświadczenie w działaniu.
skuteczność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek Ki
link | zgłoś
2017-05-12
*.254.65.*
Sprawa sprzed ponad 3- ech lat, polubownie się nie dało, w sądzie to treało 1,5 roku, bo koleś się odwoływał. Nie pobrali żadnych opłat wstepnych jak robią to inni nawet po 2 tys. zł., komornika mieli własnego z teg oco wiem teraz to maja paru. Zleciełm i wogole sie nigdzie nie stawiałem przez dwa l [rozwiń/zwiń]
nie trzeba płacić na wstepie ani za znalezienie dłużnika
czas, ciezko sie dodzwonic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nkmini
link | zgłoś
2017-05-11
*.182.81.*
Restauracja wyśmienita
pyszne jedzenie
powinna byc lepsza reklama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiula
link | zgłoś
2017-05-11
*:f9c2:b4b5:*
kontakt z kancelaria na samym poczatku byl wysmienity ,od momentu wplaty na proces sadowy i pelnomocnika- kontakt zerowy.Nie chce nawet pomyslec ze moga mnie oszukac ,az sie nie chce wierzyc ,ze maja tyle wspanialych opinii i sa tacy skuteczni ,nawet nie maja sekretarki co by mogla choc odebrac tel [rozwiń/zwiń]
zero kontaktu po wplacie pieniadzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Surowka
link | zgłoś
2017-05-11
*.42.65.*
Oplaty dosc niskie jak sie dobrze pogada. Ta kurwa myśli że sobie dziwke wynajeła i bedzie robić co jej sie podoba ale sie przeliczyla.
Dobrze sie wypina
Słąba kondycja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-05-11
*.187.103.*
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-05-11
*.146.142.*
Złożyłam sprawę do kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej por [rozwiń/zwiń]
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksia1991
link | zgłoś
2017-05-11
*.199.30.*
Kancelaria w sprawny sposób rozwiązała mój problem. Koszty jakie poniosłam na ten cel nie były wygórowane jak na profesjonalizm osoby pracującej na takim stanowisku. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?