Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
monikos
link | zgłoś
2017-04-28
*.42.3.*
Dłużnik spierdalałw skarpetkach, obrany jak marchewka, troche to trwało ale widok nieprzecietny. Nie pobierają chyba jako jedyna firma na rynku żadnych opłat wstępnych. Opinie dłużnikow - że tez ich nie zaskarzą.
maja swoje sposoby
Nie wykonuja egzekucji na dłużniku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wacław Pi
link | zgłoś
2017-04-27
*.160.154.*
Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum z polecenia kolegi. Sprawa, która wydawała się nie do wygrania, skończyła się sukcesem.Odzyskałem swoje pieniądze dzięki profesjonalnemu podejściu prawników z tej Kancelarii.
profesjonalizm, skuteczność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Buchala
link | zgłoś
2017-04-27
*.42.237.*
Szybko i efektywnie, sprawa wniesiona, koszty podzielilismy po połowie, po 2 miesiącach dłużnik zwindykowany. Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobryc [rozwiń/zwiń]
szybkosc
za szybko gadają, nie maja czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-04-26
*.219.131.*
Firma jest nierzetelna. Szybko otwiera sprawy, pobiera opłaty. Gorzej a ich zamknięciem/domknięciem. Osoby kontaktujące się ze stronami nie są zainteresowane prawdą, lecz zastraszeniem i szybkim wyciągnięciem pieniędzy.
brak
brak profesjonalizmu, działalność na granicy prawa. Przedmiotowe traktowani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia Te
link | zgłoś
2017-04-26
*.24.126.*
Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie. Szybkie i prawidłowe rozwiązanie problemu. Polecam z z czystym sumieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola -Malina
link | zgłoś
2017-04-25
*.55.125.*
Polecam kancelarię, są bardzo zaangażowani i proklient. Oczywiście ogromna wiedza i fachowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2017-04-24
*.71.27.*
Na razie nic nie mogę powiedzieć bo dopiero podpisałam umowę Czy ktoś wie ,gdzie jest biuro Ultimatum?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Castro
link | zgłoś
2017-04-24
*.191.0.*
Sprawa zlecona praswie pół roku temu, dłużnik ukrywał się po różnych miejscach w Polsce, windykacja terenowa nic nie dała, bo nie pracował oficjalnie. Sprawa poszła do sądu, oczywiście się nie stawił, wyrok zaoczny, po komorniku - też nic nie dał zroblili mu wyjawienie majątku i dopiero odzyskali ok [rozwiń/zwiń]
Nie angazuja w proces i nic cie nie obchodzi
czas - ale to wszedzie trwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-04-24
*.7.121.*
Z Kancelarią kontakt w miarę,nawet Pan oddzwaniał do momentu wpłaty 2700 zł tytułem sprawy sądowej.Potem jedynie lakoniczne odpowiedzi na e-mail ,że sprawa na etapie sądowym (już od 8 miesięcy )i odsyłanie do kontaktu z Adwokatem ,który to Pan do tej pory nie odebrał,żadnego telefonu ani nie odpisuj [rozwiń/zwiń]
prawie żadnego kontaktu,zbywanie,czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelina
link | zgłoś
2017-04-09
*.112.203.*
Kancelaria godna polecenia zwróciłam się do nich ze sprawą trudną, ale udało się odzyskałam swoje pieniądze. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Prasol
link | zgłoś
2017-04-08
*.75.84.*
Polecam te oto Kancelarie Adwokacka.Adwokaci sa dyzpozycyjni w kazdej chwili mozes uzyskać pomoc. Dodam ze kancelaria zatrudnia wg mnie wykwalifikowanych pracowników.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-04-07
*.221.123.*
Firma charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem i indywidualnym podejściem do klienta. Rozwiązali mój problem szybko i bez problemów. Serdecznie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-04-06
*.172.238.*
Kancelaria świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde [rozwiń/zwiń]
pracownicy, obłsuga, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?