Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ola R.
link | zgłoś
2017-03-22
*.174.116.*
Bardzo szybko uzyskałam informacje na temat mojego problemu. również szybko dostałam pomoc. Polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia Szycha
link | zgłoś
2017-03-21
*:07f4:d104:*
Korzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona z poziomu uslugi. Pelen profesjonalizm zaskutkował pozytywnym rozwiązaniem mojej sprawy. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rajczorka1989
link | zgłoś
2017-03-20
*.134.144.*
Kancelaria zatrudnia wykwalifikowanych pracowników. Bardzo dobre podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konarzewski
link | zgłoś
2017-03-20
*.254.241.*
Sprawe zlecilem jakis rok temu, chodzilo o ponad 29 tys.Dluznik unikal mnie miesiacami, udawal ze go nie ma, omijal na ulicy, kolega stal sie wrogiem. Nie mialem pieniedzy na spraw sadowa i zgodzili sie za mnie zalozyc calosc. W sadzie trwalo to ponad rok wogole sie nie stawial.Dluznik dodatkowo hej [rozwiń/zwiń]
skuteczni
troche to trwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MatteoKupiec
link | zgłoś
2017-03-20
*.225.72.*
Nie rozumiem skad Kancelaria Ultimatum bierze te wszystkie pozytywne opinie. Okolo rok temu zlecono firmie sciagniecie 2 dlogow od osob fizycznych, kontakt byl OK do momentu wplacenia zaliczki na koszta sadowe, nastepnie praktycznie zanikl. Nie otrzymuje zadnych informacji o sprawie, nie dostalem [rozwiń/zwiń]
Reaktywnosc firmy zanim wplacilem pieniadze na koszta sadowe.
Brak potwierdzenia zalozenia sprawy sadowej, brak jakichkolwiek informacji o przebiegu procesu, ogolnie odczucie odciecia od sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia91
link | zgłoś
2017-02-25
*.26.76.*
Polecam ich usługi, są dobrzy w swej dziedzinie. Dobrze poradzili sobie z moim problemem i całkiem szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iglak13
link | zgłoś
2017-02-23
*.0.71.*
Polecam z czystym sumieniem kancelarię Ultimatum.Pomogli mi przy rozwodzie.Jestem bardzo zadowolony z fachowego doradztwa!
Tanio,Szybko,rzetelnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2017-02-22
*.88.30.*
Kancelaria w pelni profesjonalna umie pomoc w kazdej sytuacji.polecam goraco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2017-02-21
*.254.178.*
Bardzo rzetelna kancelaria. Miła i profesjonalna obsługa, prawnik do końca wspierał nas w naszych działaniach.Każda kolejna porada upewniała nas że wybraliśmy odpowiednią firmę. Naszą sprawę prowadził do samego końca, wspierając nas dobrym słowem i obecnością. Polecam każdemu kto ma jakiekolwiek pro [rozwiń/zwiń]
-szybka i profesjonalna obsługa, rzetelność , uprzejmość
- brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-02-20
*.29.220.*
Bardzo rzetelna i profesjonalna kancelaria z indywidualnym podejściem do klienta. Nie boją się trudnych i skomplikowanych spraw które doprowadzają do końca.
Profesjonalność rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-02-20
*.172.255.*
Profesjonalna obsluga. Bardzo kompetentni i skuteczni prawnicy. Polecam
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2017-02-19
*.229.132.*
W innej firmie odrazu mi powiedzieli ze sprawa jest trudna i było widać że kręcą nosem. Postanowiłam więc przyjść do Was i nie żałuję sprawa skończyła się pozytywnie.
Biorą najtrudniejsze sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Randalf97
link | zgłoś
2017-02-18
*.228.230.*
Bardzo dobra kancelaria prawna . Polecam wszystkim serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?