Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 111
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
E.O.
link | zgłoś
2018-04-14
*.234.5.*
Ultimatum to niekompetencja sięgająca zenitu. Niecezura powinna być logiem tej pseudo firmy. Nie potrafią rozmawiać jak prawda boli, jest niewygodnie rzucają słuchawką, nadają się do wytoczenia sprawy.
Brak mniej niż zero
Wulgaryzm, brak komunikacji, kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa84
link | zgłoś
2018-04-12
*.254.181.*
Ultimatum to dno. Nie weryfikuje danych, wyraża się niecenzuralnie i nieskładnie, pewnie bez wykształcenia prawniczego jak nie nie mają argumentów a prawda boli rozłączają się. Żenada. Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego . Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Pospiechowska
link | zgłoś
2018-03-16
*.15.80.*
Podają fałszywe adresy. Ultimatum niedawno podawało na stronie, że ma siedzibę Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy, Na dzisiaj co prawda nie podają już zupełnie żadnego adresu na stronie , ale w google maps podali Złota 59, czyli zło [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek prawdziwych danych identyfikujących podmiot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukani Klienci
link | zgłoś
2018-03-14
*.254.130.*
Zgadzam się, oszukują ludzi którzy próbują odzyskać swoje pieniądze od dłużników.Przycinają na prowizji, oddają tylko część którą odzyskują od dłużnika i to bardzo dużą!!!Ostrzegamy!!!! Chamsko zbywają, nie odpowiadają i są bardzo wulgarni. Zachowanie takie samo jak dłużników.Aby tylko zbyć i zniech [rozwiń/zwiń]
uczą rozumu
nie ufać, dorobkiewicze, klasyka chamstwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2018-03-08
*.221.120.*
Jest wyjście wytoczyć im proces zbiorowy wszyscy jak tutaj jesteśmy mi Protazinski powiedział po pół roku że moja sprawa jest w Sądzie w Lublinie zadzwoniłam do Sądu do wydziału VI i co się dowiedziałam ! nie ma nic oszuści rozmowa w Sadzie jest nagrana mało tego jest moje dane podałam i powiedziano [rozwiń/zwiń]
zero
tysiące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
oszukana
link | zgłoś
2018-03-05
*.221.120.*
Czy jest ktoś chętny by wytoczyć kancelarii ultimatum pozew zbiorowy ? załatwmy to razem mnie są winni 1750 zł ja im nie podaruję a to tylko koszta ich bo sprawa toczyła się 0 12 tyś jeśli ja to stracę bo już mam po terminie 10-12-2017r upłynął termin to im nie daruję suchej nitki nie zostawię na gn [rozwiń/zwiń]
brak
Arogancja ,ubliżają , oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Klient Kancelarii z zagranicy
link | zgłoś
2018-03-05
*.206.133.*
Są to zwykli naciągacze, nie mają prawniczego wykształcenia, sporo jest opinii negatywnych, jeśli ktoś napisze coś złego to grożą telefonicznie i wyzywają, mnie to już spotkało, dlatego ja tym razem zostanę anonimowy, bo nie chcę aby moją rodzinę i mnie nękali. A że poczytać można, że niejedna oso [rozwiń/zwiń]
brak
pieniądze biorą a nic to nie daję, bardzo walczą z opiniami negatywnymi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marecki
link | zgłoś
2018-02-16
*.0.124.*
Kiedy po 1.5 roku dodzwonilem sie do kancelarii by dowiedziec sie o sytuacji w sprawie zostalem ,,opieprzony" za to, ze interesuje sie swoimi pieniedzmi a zdenerwowany pan konsultant poradzil mi bym wymowil umowe co za jego rada uczynilem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2018-02-15
*.34.237.*
Proszę was, uważajcie na nich. Kilka prawdziwych opinii o tych ludziach z opinii w Google: Beata od tygodni usiłuję skontaktować się w mojej sprawie. Zero informacji... Czy ta kancelaria jeszcze istnieje???? Po tym wpisie rzeczywiście zadzwonił do mnie pracownik firmy pan Protaziński ale t [rozwiń/zwiń]
Zastraszanie, pomówienie, wulgarność i chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaz
link | zgłoś
2018-01-15
*.9.152.*
Zadzwoniłem dzisiaj/15-01-2018 r/nie wytłumaczył do końca lecz odłożył słuchawkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
pk
link | zgłoś
2018-01-11
*:3cac:2b97:*
Ja ,póki co straciłem tylko 200 euro,jakie wpłaciołem na poczet sprawy.Adwokat,który współpracuje z tą kancelarią od sierpnia 2017 ignoruje moje maile.Zdecydowanie odradzam.
?
Nieuczciwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Głupia
link | zgłoś
2018-01-09
*.29.130.*
Uwazajcie oszuści i złodzieje wyłudzają pieniądze których nie przekazują jeszcze bezczelnie jak się człowiek upomni to obrażają BYDŁO się lepiej zachowuje Opinie mówią wszystko szkoda tylko wierzycieli którzy czekają na swoje pieniądze a których nigdy mogą nie otrzymać .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2018-01-01
*.146.236.*
Kancelaria wyłudza pieniądze i dokumenty obciążające wierzycieli. To jedna wielka POMYŁKA. To raczej kancelaria pracująca z tymi, co wyłudzają pieniądze. Nie tylko brak profesjonalizmu ale i kultury - nie raczą nawet odpisać. Cisza. Milczenia. Ktoś się tym powinien zająć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...