Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Nicpoń
link | zgłoś
2016-11-02
*.49.152.*
Pożyczyłem koledze z pracy 10 tys., po miesiące przestła mnie poznawać, po kolejnym już jak mnie zobaczył to przechodził na drugą stronę ulicy...sprawa w sadzie trwała ooło 5 miesiecy, nawet nei przyszedł, udawał, że nie istnieje. Jak ich komornik zabrął mu sie do dupy to skalmlał że spłaci, oczywis [rozwiń/zwiń]
Dłużnik spierdala
Niesety nie strzelają w głowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frank Martin
link | zgłoś
2016-10-30
*.254.228.*
Qrde nie ma to jak sasfakcja gdy dłużnik leci w samych skarpetkach, po wielu miesiacach łazenia po sadach.Nie odpuscili, pomimo ,ze mnie to kosztowało pare złotych.
Szarpią dłużniak jak Reksio szynke
dłużnik ucieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2016-10-29
*.248.155.*
Kancelaria rzetelna,bardzo dobra.Szybkie załatwienie sprawy,znakomity zespół.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2016-10-29
*.178.104.*
Witam poprzednia opinia stworzona przez moją rodzine podyktowana była brakiem kontaktu telefonicznego i mailowego z Państwa strony. Nie zawiadomiono mnie o rozprawach sądowych i o ich wynikach.Sprawa toczy się od półtora roku i dopiero w zeszłym tygodniu wiem cokolwiek o sprawie. Czekam na jej pozyt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kartezjusz
link | zgłoś
2016-10-25
*.31.255.*
Szanowni Państwo, kancelaria przyjęła moją sprawę ponad pół roku temu, nie przyjeli żadnych pieniędzy na wejście jak to robią inni.P o czynnościach polubownych tj. wezwaniu do zapłaty, wpisaniu dłużnika w rejestr sprawdzeniu majątku (bezpłatnie!!!!) dłużnik dalej unikał kontaku.Podjałem decyzję o sk [rozwiń/zwiń]
Kasa
Czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka w
link | zgłoś
2016-10-21
*.47.10.*
Mam bardzo pozytywne doświadczenia z tą kancelarią, korzystam z ich usług dość regularnie i za każdym razem należność zostaje odzyskana bez zbędnej zwłoki.
szybko sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EnerDZIK
link | zgłoś
2016-10-20
*.9.116.*
Świetni jesteście. Rzetelna i szybka obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Napoleon
link | zgłoś
2016-10-19
*.42.241.*
Wiec tak, kontakt dośc konkretny, informacje zwięzłe, nie udzielają za dużo, gdyż wiedzą że ludzie to kurwy które chcą info za free, to się zgadza.Ale do meritum, sprawa sprzed 12 lat!!!! przedawniona, nikt się tego nie podjął, zastosowali prosty sposób na słupa - dośc ryzykowny i uzyskali nakaz zap [rozwiń/zwiń]
Pomysłowi
Sprawa sadowa trwała 18 miesiecy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
morfinka91
link | zgłoś
2016-10-19
*.25.80.*
Gorąco polecam skorzystanie z usług kancelarii.W profesjonalny sposób pomogli mi w bardzo trudnej sytuacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnaŻ
link | zgłoś
2016-10-18
*.189.0.*
Skorzystałam z usług kancelarii ultimatum, gdy miałam pewien problem z dłużnikiem z mojego mieszkania. Współpracę oceniam na 5+. Odzyskałam pieniądze, a co najważniejsze - dobre samopoczucie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna Nycz
link | zgłoś
2016-10-17
*.42.237.*
Moja sprawa była nietypowa, gdyż kupujacy nie zapłacił calego zadatku za kupno domu, pomimo, iż transakcja doszła do skutku a umowa ustna była zupełnie inna. Nie było na to pokwitowania ani żadnego maila, sms, świadka, sytuacja beznadziejna.Prawniek powiedział, że nie mam szans. Pan Protaziński z Kł [rozwiń/zwiń]
skutecznośc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna Nycz
link | zgłoś
2016-10-17
*.42.237.*
Moja sprawa była nietypowa, gdyż kupujacy nie zapłacił calego zadatku za kupno domu, pomimo, iż transakcja doszła do skutku a umowa ustna była zupełnie inna. Nie było na to pokwitowania ani żadnego maila, sms, świadka, sytuacja beznadziejna.Prawniek powiedział, że nie mam szans. Pan Protaziński z Kł [rozwiń/zwiń]
skutecznosc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Manekin
link | zgłoś
2016-10-12
*.42.70.*
Wyruchali mojego dłuznika bez mydła, ten skurwysyn rozwalił mi samochód i ukradł kase, nie było żadnej umowy, po prostu jakiś hak był ,że na gębe przeprowadzili cały proces, obudził się z komornikiem. Spoko ludzie.
sporo
nieiwele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?