Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
waski76
link | zgłoś
2016-06-05
*.28.166.*
kancelaria godna polecenia.bardzo miła i fachowa obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszewska Marta
link | zgłoś
2016-06-03
*.42.75.*
Pragnę przeprosić Kancelarię Ultimatum, że napisałam na ich temat krzywdzące opinie na forum prawnym. Okazało się, że sprawa została założona, a oni musieli ją wnosic kilkukrotnie aby nie powiększać kosztów sadowych w moim imieniu dlatego tak się wszystko przeciągnęło. Polecam ich i jeszcze raz prz [rozwiń/zwiń]
determinacja
procvedura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Bielska
link | zgłoś
2016-05-31
*.42.68.*
Dwa dni temu wpłyneła ostatnia rata od dłużnika, trwało to prawie 1,5 roku, już myslałam, że jednak nie da się odzyskać, ale po wpisie na jego dom złamał się.Nawiasem mówiąc nie wiem jak znaleźli jego nieruchomośc skoro sprawa nie była u komornika.Miałam ochotę już zrezygnować..o cóż powiem tylko , [rozwiń/zwiń]
Cierpliwi
długo to trwa jak dłużnik jest trudny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-05-30
*.162.151.*
Witam korzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona.Szybko i sprawnie udało pozbyć mi się problemu.Polecam
profesjonalizm
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zibi
link | zgłoś
2016-05-29
*.251.164.*
Polecam bardzo wspaniałą kancelarię której obsługa jest bardzo miła.Jakość usług jest profesjonalna i szybka i oczywiście poleciłbym każdemu zainteresowanemu.
Szybkość ; Profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL SITEK
link | zgłoś
2016-05-28
*.6.194.*
Miałem przyjemność korzystać z usług Kancelarii Ultimatum kilkukrotnie. Podejście do klienta jest profesjonalne, skuteczność w windykacji należności nawet w beznadziejnych przypadkach stu procentowa. Ceny usług oferowanych w kancelarii są przystępne. Kancelaria przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak [rozwiń/zwiń]
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Kilarska
link | zgłoś
2016-05-27
*.156.57.*
Bardzo dobra kancelaria,godna poleceniu.Pełen profesjonalizm.Konkurencyjne ceny.Dość szybka odpowiedz.
szybkość , podejscie do klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Woźniak
link | zgłoś
2016-05-26
*.96.141.*
Bardzo pomógł mi Pan Andrzej w sprawie w której nawet rzecznik konsumenta rozłożył ręce. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona gdyż szukałam pomocy najpierw w różnych fundacjach gdzie mają prawnika później u rzecznika a dopiero Pan Andrzej zajął się odpowiednio moją sprawę i udało się wywalczyć oficjal [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, szybkość, indywidualizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monastera
link | zgłoś
2016-05-26
*.31.9.*
Własnie zakończyłem z nimi współpracę, pomimo tego, że dług był pokomorniczy podjęli sie sprawy. Majatek szukalismy w EKW i okazało się, że dłużnik poprzepisywał na rodzinę. Komornik z którym wpółpracują okazał sie tak skuteczny i dociekliwy, dłuznik podpisał ugodę i spłacił się po 3 miesiącach. Nie [rozwiń/zwiń]
Nie odstapią
tel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wierzyciel Pantalonii
link | zgłoś
2016-05-25
*.24.130.*
Moj kochany dłużnik podajacy swój mail jako [email protected], to złodziej handlujący na allegro używana odzieżą i zepsutą armaturą, który mnie oszukał na kilkanaście tysięcy złotych. Ścigają go komornicy i pare firm, pluje teraz na forach na Koksztysa, Vindicata i Kruka, że go z torbami puiścili.Szk [rozwiń/zwiń]
duzo
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klepacki
link | zgłoś
2016-05-12
*.42.83.*
No i poszło się jeba... bo kolega od lat szczeniecych potrzebował na biznes, nie odzyskałem całości ale 80 %, tak że nie ma tragedii.Obudził sie dopiero jak go upublicznili, że komórki nawet nie mógł wziąśc na siebie.
maja podejscie
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natje731
link | zgłoś
2016-04-27
*.101.16.*
Polecam każdemu kto szuka tego typu usług. Indywidualne i profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie moje sprawy zostały szybko rozwiązane. Jeszcze raz polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Otylia
link | zgłoś
2016-04-19
*.221.125.*
Kancelaria godna polecenia.Byłam bardzo zadowolona z ich usług.Pełen profesjonalizm na wysokim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?