Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Damian
link | zgłoś
2016-03-18
*.61.136.*
Jedyna kancelaria,której zdołałem zaufać w 100%. Pomogli mi bez żadnego ale.Polecam!
Pomoc
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2016-03-17
*.47.110.*
Jedyna pełna zaufania kancelaria-niskie ceny, pełny profesjonalizm! Serdecznie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2016-03-16
*.178.67.*
Dobra kancelaria. Godna polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woroniecki
link | zgłoś
2016-03-16
*.42.3.*
Dobrze że Cie puscili w skarpetkach, buhahaa!!!!!! Teraz prokuratura sie Toba zajmie. Nie wie Debil skad jest firma - nie sa z W-wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie licza sie dla nich klienci lokalni!!!Pluj, sraj....może Ci ulży.
sporo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
woroniecki1
link | zgłoś
2016-03-16
*.42.3.*
.127.110. to jeb...y trol moj dluznik, co przyznał sam piszac iz nie jest klientem, bo jest dluznikiem...
sporo
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woroniecki
link | zgłoś
2016-03-15
*.42.3.*
Negatywy wystawiają dłużnicy!!!!!!! Tak zrobił mój jak go wpisali do rejestru dłużników tak, że nie mógł nawet komorki na abonament wziąść!!!Pluł na wszystkich forach pod różnymi nickami.Spłacił ale smród został!!!
nie przejmuja sie tym co mowia dluznicy
czasem czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2016-03-14
*.152.19.*
nie rozumiem niektórych złych opini ja z tą firmą nie miałam żadnych problemów mily kontakt ceny również nie są az takie tragiczne
kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michu
link | zgłoś
2016-03-14
*.127.166.*
Zastanawia mnie jedno czemu sa az tak rozbieżne opinie,widze ze po negatywnej nagle pojawia sie pozytywna która komentuje pozytywną,wnioski sie same nasuwaja...czy duzo roboty,jeśli olewa sie klienów to nie wytlumaczenie,to sie zatrudnia asystentke itp skoro taka "dobra firma"
ze są
maja,bo jak nie dba sie o klienta to oczym my mowimy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2016-03-14
*.254.145.*
Ja polecam z calego serca, gdyby nie oni, ich zaangażowanie, mozliwosci i czas to straciłabym wszystkie pieniądze, które utopił moj dlużnik w swoim interesie. Sprawa sie troche ciagnela, ale z efektem!! Rzeczywiscie czasem sie ciezko dodzwonic ale dlatego ze sa zapracowani.
sporo
czas trwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Puch
link | zgłoś
2016-03-13
*.6.17.*
Trwała sprawa ponad rok, ale odzyskane wszystko. Był problem bo nie miałem nawet adresu dłużnika, pomimo tego znaleźli go u konkubiny... Pan Protaziuk i Maciejewski to niesamowici!!
Nie tracą nadziej
Czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam W
link | zgłoś
2016-03-12
*.47.2.*
nie wiem ,u mnie opieszali,czekam z pol roku na działania i ani Euro od dluznika nie dostalem.
jeszcze nie widze
czas,koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenarczy
link | zgłoś
2016-03-11
*.31.254.*
Tan moj qwa poj... dłuznik przepisał na mamusie cały majatek.Całe szczescie ze nie tak dawno tamu i sie o tym dowiedzielismy.Jeszcze mnie straszyl jakimis kumplami.Dobrali mu sie do tylka, kumpel mi ich podal.
Szybkosc
Nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna.brzozowska
link | zgłoś
2016-02-29
*.77.124.*
Jedyna zaufana kancelaria. Skuteczna w 100%. Gorąco polecam!!
Jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?