Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr Szklany
link | zgłoś
2016-02-28
*.182.33.*
Firma bardzo mi pomogła. Miałem problem z windykacją pieniędzy od byłego wspólnika, ale dzięki usługa tej firmy w 2 miesiące odzyskałem wszystkie należności. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2016-02-27
*.42.83.*
Saro i Magdo, itd. - przynajmniej pisząc komentarz zmieniłabyś ip - marne to hejtowanie....to podobnie jak mój dłużnik nie wiedział jak ma postapić, wiec pluł na prawo i lewo. Mi akurat pomogli w sprawie przeciwko byłemu wspólnikowi, nie moge nic zarzucić.Co do cen i obsługi pokaż mi tańszych i z t [rozwiń/zwiń]
sporo
czasem kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-02-27
*.127.113.*
Witam Sprawy trwaja długo,dzialaja na zasadzie szantazu,stanowczo nie polecam.zawyzają ceny co juz im udowaodniłam.
nie widze
znam wiele innych lepszych firm niz ONI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2016-02-26
*.127.113.*
Witam Zastanawia mnie jedno czemu sobie tyle naliczają,a ze skutecznoscią to jak trafi,ich PR jest mocno przesadzony.
normalna firma bez och i ach
nie sa ludzcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monalisa
link | zgłoś
2016-02-26
*.31.254.*
No nie obyło się bez problemówz tym moim p...ym dłużnikiem ale namierzyli mu samochód pod domem i zlicytowali!! W sumie nawet nie trwało to jakoś długo, ale ten koleś mnie przesladował później przez 2 a miesiace, wiec chyba sprawę karna trzeba założyc.Pozatym wszystko ok.
Narzedzia do działania
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolukowski
link | zgłoś
2016-02-18
*.42.77.*
Troche mnie to kosztowało nerwów i kasy, ale po tej męce prawie 3- y lata mój dłużnik wreszcie docapiony.Sprawa była w sumie w 4-ech windykacjach.... inni tylko pobierali kase, a nic nie zrobili. Mają jakiegoś komornika cyborga, po prostu zajechał z lawetą gdzie wczesniej ustalili jego nowy samochó [rozwiń/zwiń]
sa kwa uparci
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-02-13
*.156.0.*
Świetna kancelaria! Jak masz jakiś problem to tylko do nich. Polecam!
fachowość, rzetelność, szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andzia16180
link | zgłoś
2016-02-11
*.205.4.*
napewno pomoga ci rozwiazac twoja sprawe. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2016-02-10
*.146.11.*
Bardzo dobra kancelaria. Sytuacja mojej firmy nie była łatwa, ale poradzili sobie z problemem. Będę z nimi współpracował.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
99goga99
link | zgłoś
2016-02-09
*.179.198.*
Bardzo pozytywna opinia. Kancelaria na poziomie, a i ceny konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylvv
link | zgłoś
2016-02-07
*.254.224.*
Bardzo profesjonalna kancelaria. Świetne podejście do klienta. Szybko pomogli uporać mi się z moją sprawą. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piter
link | zgłoś
2016-02-06
*.42.73.*
Kolejna załatwiona pozytywnie sprawa, troche się w sądzie ciągnęło, ale na szczeście mają niesamowitego komornika. Baardzo polecam.
poszukiwanie dłużnika
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miedzian
link | zgłoś
2016-01-29
*.42.2.*
Szybko i na szczescie nie miałem kontaktu z dłużnikiem. Dzieki Panu Protazińskiemu.Polecam.
sporo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?