Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 89
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PISZ [rozwiń/zwiń]
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbieram osoby z problemami z Ultimatum
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PISZ [rozwiń/zwiń]
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbieram osoby z problemami z Ultimatum
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PIS [rozwiń/zwiń]
po wpłacie brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2017-06-28
*.47.15.*
Nie polecam !!!
Brak
Brak kontaktu, brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asiula
link | zgłoś
2017-06-25
*.56.34.*
Czy ktos byl osobiscie w kancelarii Ultimatum, czy ktos rozmawial osobiscie z pelnomocnikiem Olszewskim?Ja rowniez wplacilam pieniadze na proces sadowy i cisza nie odpisuja nie odpowiadaja na maile , nie wiem jaki numer spawy mam , czy w ogole jest cos robione?Kazdy szanujacy sie adwokat jest w kon [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu po wpacie pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Czytajcie i analizujcie opinie. Zanim powierzycie im sprawę zapoznajcie się i innymi firmami stacjonarnymi. NIE ŁASZCZYĆ SIĘ na prowizje w wysokości 7 procent.
Brak
Naciągacze, brak kontaktu po wpłaceniu kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Oszuści, przeanalizowałam adresy IP i okazuję się że używają 12 różnych. Ja powierzyłam im sprawę ponad trzy miesiące temu. Od tego momentu cisza w telefonie i na e-mailu. Brak kontaktu. Wpłaciłam im ponad 1000zł i sądzę że poszły na "fajki dla adwokata". Analizuję od miesiąca dokładnie opinie o ic [rozwiń/zwiń]
Oszuści!!!!!!!
Naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-06-24
*.162.151.*
Uważam ze firma ta to jedno wielkie złodziejstwo. Sprawa moja została złożona 8 miesięcy temu. Od tego czasu oczywiście po wpłaceniu opłaty w wysokości 2200zl nie kontaktuje sie ze mną żaden przedstawiciel firmy ani żaden adwokat - pełnomocnictwo udzieliłem P. Olszewskiemu. Przestrzegam przed powier [rozwiń/zwiń]
Brak
Kolejni oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-06-24
*.77.82.*
Sprawę złożyłem przeszło rok temu w 2016.06.01. Marcin Protaziński obiecał że w przeciągu 6 -8 miesięcy się temat zakończy. Do dnia dziesiejszego temat się ciągnie. Od kwietnia próbuję się dowiedzieć o numer sprawy sądowej, lecz Marcin Protaziński odsyła mnie do adwokata, któremu on zlecił sprawę - [rozwiń/zwiń]
Na początku bardzo mili, póżniej nie odbierają telefonu
Przeciąganie sprawy, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Brak kontaktu po wpłacie. Wszystkie pozytywne opinie piszą sobie tu sami. Jak widzicie nikt nie weryfikuje tego wpisu. Dowód: proszę zaczynam wypisywać głupoty kolorowa krowa w kropki bordo, latające mrówki, pierdoły itp itd. Gdyby forum miało moderatora wówczas głupie wpisy powinny być kasowane [rozwiń/zwiń]
trzeba ich długo szukać i nie wiem czy ktoś znajdzie
kradną kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uwaga to oszuści
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Wygląda to tak, że kontakt jest z nimi do momentu kiedy się nie zapłaci opłaty za sprawę sądową. Potem nie ma ani kontaktu, ani informacji o numerze sprawy, nic. Całkowita cisza. Telefonów nie odbierają, nie odpisują, nie oddzwaniają. Widocznie zajęci szukaniem kolejnych naiwnych
brak
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2017-05-23
*.115.111.*
Sprawa oddana kancelarii w 2015 r. do tej pory nie mamy nic żadnego potwierdzenia złożenia wniosku,zero kontaktu z adwokatem po prostu czarna rozpacz. Zastanawia mnie jak teraz odzyskać pieniądze od Kancelarii która tak rzetelnie pomaga załatwić sprawy z dłużnikami...
Brak
niekompetencja, zero kontaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
niekompetentni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?