Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 89
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
xxxx
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
opryskliwi niesympatyczni ludzie gbury , naciągacze i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabela
link | zgłoś
2017-05-21
*.130.101.*
super
nie
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Chciałam jeszcze dodać że kancelaria Ultimatum ma siedzibę Marszałkowska 100/102 (tak jest na ich stronie) czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Czytam te dobre opinie i jestem zła że dałam się na nie nabrać. Kancelaria po wpłacie pieniędzy za pełnomocnika: adwokat Paweł Olszewski przestała się kontaktować. Nikt nie odbiera telefonów. Nie ma ani mojego długu, ani pieniędzy, ani nie znam daty rozprawy w sądzie ani nawet numeru sprawy.
brak
naciągają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-05-11
*.187.103.*
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-05-11
*.146.142.*
Złożyłam sprawę do kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej por [rozwiń/zwiń]
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-04-26
*.219.131.*
Firma jest nierzetelna. Szybko otwiera sprawy, pobiera opłaty. Gorzej a ich zamknięciem/domknięciem. Osoby kontaktujące się ze stronami nie są zainteresowane prawdą, lecz zastraszeniem i szybkim wyciągnięciem pieniędzy.
brak
brak profesjonalizmu, działalność na granicy prawa. Przedmiotowe traktowani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi7938
link | zgłoś
2017-04-02
*.60.164.*
Nie mam zdania więc zostawię to bez komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert ladi
link | zgłoś
2017-03-20
*.71.204.*
od chwili wplacenia ponad 1000 pln za obsluhe kontakt sie urwal. NIE ODBIERAJA telefonow, NIE odpowiadaja na maile. oszukuja. NIE POLECAM
droga, bezskuteczna, niski poziom komunikacji, brak kontaktu po zaplacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gal
link | zgłoś
2017-02-16
*.8.176.*
This lawyer is rude. He overcharged me. When I called to complain, he hang up the phone. I intends to sue him in court.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom66
link | zgłoś
2017-01-24
*.187.128.*
Osoby szukające rozwiązania problemu z dłużniekim nie mają czego szukac w tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2017-01-23
*.114.64.*
http://portal-konsumenta.pl/opinie-o/polskihurtopon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2016-12-08
*.146.74.*
Zainteresowanie klientem - żadne. Poziom rozmowy - żenujący. Nie polecam!!!! Panowie w pośpiechu. Liczy się tylko to ile mogą zarobić na kliencie.
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?