Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika Losiewska
link | zgłoś
2017-08-09
*.254.239.*
Sprawa sądowa, koszty opłacili za mnie, nie odzywają się przez rok ale po sądzie wszystko ruszyło z kopyta, maja tak jak inni pisza niesamowitego komornika. Są dość oszczedni w informowaniu ale skutecznośc 100%
skuteczni
nie lubia za duzo opowidac wola pracować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZOSTAŁEM PRZEZ ULTIMATUM PO PROSTU OLANY!!!
link | zgłoś
2017-08-09
*:9815:6da1:*
No cóż jestem kolejną osobą która nabrała się na pozytywne komentarze o Ultimatum na tym portalu. Jest tak jak piszą inni. Po wpłacie koniec kontaktu. Zero informacji o sprawie.
Olewka klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-08-08
*.254.139.*
Kasa z faktury odzyskana, dzieki za fachowa pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2017-08-05
*.146.35.*
Polecam, rzetelna pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-08-05
*.254.136.*
Bardzo dobrze prowadzona sprawa. Fajny kontakt, zawsze z każdym pytaniem można się zgłosić, super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja maciaszczyk
link | zgłoś
2017-08-02
*.254.138.*
Dziękuję, dziękuję, dziękuję, moja sprawa została szybko rozwiązana. Pieniądze odzyskałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benek
link | zgłoś
2017-08-02
*.42.64.*
Długo to trwało, ale na szczescie dobrze się skończyło. Sprawa skomplikowana prawnie i wymagająca sporo pracy, koszty zostały przez nich w sporej cześci pokryte a nastepnie przerzucili je na dłużnika. W sadzie był pełnomocnik, komornika miei swojego. Lepiej do nich pisać niż dzwonić, kontakt tel. cz [rozwiń/zwiń]
skuteczni
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2017-08-02
*.226.51.*
Mam wrażenie, że negatywne,prawdziwe opinie są w jakiś dziwny sposób wykasowywane, a te pozytywne wpisywane w sposób wyraźnie sztuczny(przez kogo?...). Staram się myśleć pozytywnie, ale niestety coraz trudniej jest mi wierzyć w skuteczność tej kancelarii. Jestem już bardzo rozczarowana...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2017-08-02
*.254.141.*
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Zabłocka
link | zgłoś
2017-08-01
*.254.137.*
Bardzo sprawna pomoc, uzyskałam wiele wsparcia i dużo wiedzy. Dzieki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan samochodzik
link | zgłoś
2017-07-30
*.254.65.*
Kwota niewielka ok. 4 tys. ale na szczecie przyjeli gdy inni mi odmowili, do teraz dluznik zapłacił 80%, nie wiem jak skłonili go do tego, wiem ze wpisali w rejestr i chyba powiadomili pracodawce. Jak na razie skutecznie.
prowizja, skutecznosc
nie idzie sie dodzwonic i lepiej czasem pisac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
informatyk
link | zgłoś
2017-07-26
*.76.184.*
Widzę wiele różnych opinii na temat kancelarii Ultimatum. Ja jestem zadowolony, uzyskałem kompetentną poradę i z pewnością tutaj wrócę.
kompetencja
beak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vinci
link | zgłoś
2017-07-25
*.254.234.*
Nie jestem klientem, tylko zadzwoniłem i bez żadnego ale poświecili mi czas i powiedzieli jak mam postąpić w umowie ustnej, nie miałem nic na piśmie nawet świadków, inni wogóle nie chcieli ze mna rozmawiać o tej sprawie, a tu podpowiedzieli jak podejsc dluznika zeby wygrac sprawe. Nie spotkalem sie [rozwiń/zwiń]
kompetencje i wiedza
zeby sie dodzwonic trzeba miec cierpliwosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?