Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 107
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Darek
link | zgłoś
2017-06-23
*.77.82.*
Sprawę złożyłem przeszło rok temu w 2016.06.01. Marcin Protaziński obiecał że w przeciągu 6 -8 miesięcy się temat zakończy. Do dnia dziesiejszego temat się ciągnie. Od kwietnia próbuję się dowiedzieć o numer sprawy sądowej, lecz Marcin Protaziński odsyła mnie do adwokata, któremu on zlecił sprawę - [rozwiń/zwiń]
Na początku bardzo mili, póżniej nie odbierają telefonu
Przeciąganie sprawy, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Brak kontaktu po wpłacie. Wszystkie pozytywne opinie piszą sobie tu sami. Jak widzicie nikt nie weryfikuje tego wpisu. Dowód: proszę zaczynam wypisywać głupoty kolorowa krowa w kropki bordo, latające mrówki, pierdoły itp itd. Gdyby forum miało moderatora wówczas głupie wpisy powinny być kasowane [rozwiń/zwiń]
trzeba ich długo szukać i nie wiem czy ktoś znajdzie
kradną kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uwaga to oszuści
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Wygląda to tak, że kontakt jest z nimi do momentu kiedy się nie zapłaci opłaty za sprawę sądową. Potem nie ma ani kontaktu, ani informacji o numerze sprawy, nic. Całkowita cisza. Telefonów nie odbierają, nie odpisują, nie oddzwaniają. Widocznie zajęci szukaniem kolejnych naiwnych
brak
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2017-05-23
*.115.111.*
Sprawa oddana kancelarii w 2015 r. do tej pory nie mamy nic żadnego potwierdzenia złożenia wniosku,zero kontaktu z adwokatem po prostu czarna rozpacz. Zastanawia mnie jak teraz odzyskać pieniądze od Kancelarii która tak rzetelnie pomaga załatwić sprawy z dłużnikami...
Brak
niekompetencja, zero kontaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
niekompetentni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
xxxx
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
opryskliwi niesympatyczni ludzie gbury , naciągacze i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabela
link | zgłoś
2017-05-21
*.130.101.*
super
nie
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Chciałam jeszcze dodać że kancelaria Ultimatum ma siedzibę Marszałkowska 100/102 (tak jest na ich stronie) czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Czytam te dobre opinie i jestem zła że dałam się na nie nabrać. Kancelaria po wpłacie pieniędzy za pełnomocnika: adwokat Paweł Olszewski przestała się kontaktować. Nikt nie odbiera telefonów. Nie ma ani mojego długu, ani pieniędzy, ani nie znam daty rozprawy w sądzie ani nawet numeru sprawy.
brak
naciągają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-05-11
*.187.103.*
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasia
link | zgłoś
2017-05-11
*.146.142.*
Złożyłam sprawę do kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej por [rozwiń/zwiń]
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-04-26
*.219.131.*
Firma jest nierzetelna. Szybko otwiera sprawy, pobiera opłaty. Gorzej a ich zamknięciem/domknięciem. Osoby kontaktujące się ze stronami nie są zainteresowane prawdą, lecz zastraszeniem i szybkim wyciągnięciem pieniędzy.
brak
brak profesjonalizmu, działalność na granicy prawa. Przedmiotowe traktowani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi7938
link | zgłoś
2017-04-02
*.60.164.*
Nie mam zdania więc zostawię to bez komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...