Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ania
link | zgłoś
2017-07-24
*.146.162.*
Dziękujemy za wzorowe poprowadzenie naszej sprawy, już się baliśmy, że się nie uda. Najlepsza kancelaria!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fredoo
link | zgłoś
2017-07-24
*.254.65.*
Sam korzystałem i oczywiscie ze wzgledu na rezultaty bede dalej im zlecał moich kontrahentów. Czytam te komenty i powiem wam ludzie jestescie jebnieci, jedna osoba - dluznik!!!! wystawia 20 negatywow bo windykacja pusciła ta kobiete w skarpetkach, buhahaha, oby tak dalej, BRAWO!!!!!!!!!!! Same kob [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm
czasem nie idzie sie dodzwonic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antol z Zarybia
link | zgłoś
2017-07-24
*.244.79.*
Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.
kontakt
zawsze moze byc taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MonikaG
link | zgłoś
2017-07-24
*.182.81.*
Ja akurat korzystałam z porady prawnej - przez telefon udzielili bezpłatnie, bez łaski.
profesjonalni
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedoszła klientka
link | zgłoś
2017-07-24
*.227.136.*
Ostroznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedoszła klientka
link | zgłoś
2017-07-24
*.227.136.*
Jak czytam te opinie pisane samymi wyzwiskami przez reprezentantów firmy ultimatum to od razu Przeraża mnie że chciałam z nimi nawiązać współpracę. Dziękuję że znaleźli się odważni którzy napisali jak ta firma działa i dziękuję ultimatum że pokazało swoją prawdziwą prostacką twarz zanim zdążyłam wpł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boss2
link | zgłoś
2017-07-24
*.10.197.*
A i jeszcze chcialem dodac, iz to moja byla zona ktora chciala mi odebrac dzieci zostala przez nich pozbawiona praw i teraz niedopchana z ip: 212.77.101.240 pierdzi pizda na prawo i lewo. Weź se kobieto kolek osikowy i siadź na nim.
jakosc uslugi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boss
link | zgłoś
2017-07-24
*.10.197.*
Pogonili dluznika az milo, tak ze wypisuje tu opinie, jak skuteczni sa to widać! Bo tu te wyruchane kobiety pisza i pisza, buhaha. Niewazne jak gadaja, waze ze gadaja, buhahaha. Ludzie jak macie problemy walcie jak w dym, bo po ich interwencji dluznicy musz sie leczyc psychicznie.
jakosc uslugi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trener
link | zgłoś
2017-07-24
*.254.239.*
Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku.
szybkosc
mos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-07-24
*.253.209.*
Czy potencjalni klienci tej kancelarii widzą jakiego języka używają ludzi którzy wypisują tu swoje opinie? Jestem pewna, że są pisane przez właścicieli kancelarii więc proszę się zastanowić nad współpracą z tą PSEUDO kancelarią.... właśnie identyczny jest poziom komunikacji podczas współpracy !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk Gronko
link | zgłoś
2017-07-23
*.58.86.*
Korzystałem ja i moj brat, od tego samego dluznika - zaplacona zaliczka, przez innego adwokata sprawa trwala okolo 5 lat, tutaj Pan Kiernowski zalatwil w 7 miesiecy calosc. Zadnych oplat nie pobrali tylko musialem za komornika jakis 3 stowki zaplacic. Jezlei ktos ma problem . zplatnoscia to nie znam [rozwiń/zwiń]
nie pobieraja zadnych opłat
czasem ciezko sie dodzwonic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-21
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Musimy walczyć o swoje pieniądze. Być może zgłosimy skargę na Pana mecenasa do Naczelnej Rady Adwokackiej - w [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-21
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Musimy walczyć o swoje pieniądze. Być może zgłosimy skargę na Pana mecenasa do Naczelnej Rady Adwokackiej - w [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?