Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 89
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2016-12-05
*.186.155.*
Nie polecam, któryś raz próbuje się skontaktować nikt nie odbiera, po oddaniu im sprawy od ponad roku brak odpowiedzi. nie polecam
ładna strona www
Kontakt, rzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma transportowa
link | zgłoś
2016-11-10
*.113.135.*
Moja opinia na temat sposobu traktowania "dłużników" posadzonych przez tą kancelarię jest beznadziejna oraz stan faktyczny odbiega od norm ze stanem na ich stronie. Próby kontaktu oraz wyjaśnień kończą się na wyzwiskach ze strony tejże kancelarii. Nie polecam.
brak
wulgarność w stosunku do osób kontaktujących się z kancelarią, mizerny poziom kultury, wychowania i zapewne inteligencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-30
*.184.204.*
Niezetelna i zastrasza swoich klientów
Niezetelna
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2016-10-25
*.75.107.*
Kancelaria fatalna na początku pobrali opłate 630 zł i przez 1,5 roku tylko mnie zwodzą - nie ma kontaktu telefonicznego ani mailowego. Stanowczo odradzam to następni oszuści
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-10-17
*.111.38.*
No prosze.wyszlo na jaw kolejne klamstwo kancelarii ultimatum.zapewniali mnie ze zlozyli wniosek do MSWIA o ustalenie majatku mojego dluznika.dzisiaj Tam dzwonilem I dostalem potwierdzenie ze zaden taki wniosek nie wplynal od kancelarii ultimatum.I co dalej panowie Jarocki i Protazinski.??wzieliscie [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-10-16
*.111.38.*
Rok temu podpisalem z kancelaria ultimatum umowe,wplacilem na ich Konto 2976.00zlotych.(tyle zazadali)caly czas zapewniali mnie ze sprawa jest w sadzie ze dluznik figuruje w bazie Euler Hermes ze jest ububliczniony.po roku dowiedzialem sie ze sprawa nie jest w zadnym sadzie a dluznik nie jest upubli [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.186.170.*
Nie mam żadnego kontaktu z firma ultimatum.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.8.182.*
Zlecilem firmie ultimatum odzyskanie należności i po pół roku okazało się że dokumenty zgubili.Firma jest nie zetelna i nie odpowiedzialna i nie polecam jej nikomu
Nieposiadaja
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-09-27
*.172.255.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gu-bo
link | zgłoś
2016-08-23
*.47.13.*
zleciłem windykacje w lutym 2016r wszystko było ok ale po podpisaniu umowy i wpłaty na konto ULTIMATUM pewnej kwoty na poczet sprawy nie mogę się dodzwonić i nie mam żadnej informacji na temat klienta telefonu nikt nie odbiera sprawdziłem i firma ma zawieszoną działalność 22,06,2015r. brak kontaktu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KingKong
link | zgłoś
2016-07-06
*.79.48.*
Brak kultury osobistej przez telefon Pana od nr 605 ... ... . Zostałem potraktowany jak chłopiec z obsmarkanym nosem. Myślę, że firma sama się unicestwić z takim podejściem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wierzyciel
link | zgłoś
2016-06-27
*.246.67.*
Ponawiam prośbę o kontakt ze strony wszystkich osób które uważają, że ich sprawa jest nienależycie załatwiana przez kancelarię ultimatum. Na ostatniego posta odpowiedziało już kilkanaście osób - wiem, że jest nas więcej więc proszę o kontakt. Zachęcam do logowania się na WWW.E-SAD.GOV.PL i sprawd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
riki
link | zgłoś
2016-05-31
*.197.88.*
Ta firma to oszusci, nie wypłacają całej gotówki, unikajcie tych panów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?