Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 111
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
bożena
link | zgłoś
2017-05-11
*.187.103.*
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-05-11
*.146.142.*
Złożyłam sprawę do kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej por [rozwiń/zwiń]
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-04-26
*.219.131.*
Firma jest nierzetelna. Szybko otwiera sprawy, pobiera opłaty. Gorzej a ich zamknięciem/domknięciem. Osoby kontaktujące się ze stronami nie są zainteresowane prawdą, lecz zastraszeniem i szybkim wyciągnięciem pieniędzy.
brak
brak profesjonalizmu, działalność na granicy prawa. Przedmiotowe traktowani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi7938
link | zgłoś
2017-04-02
*.60.164.*
Nie mam zdania więc zostawię to bez komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert ladi
link | zgłoś
2017-03-20
*.71.204.*
od chwili wplacenia ponad 1000 pln za obsluhe kontakt sie urwal. NIE ODBIERAJA telefonow, NIE odpowiadaja na maile. oszukuja. NIE POLECAM
droga, bezskuteczna, niski poziom komunikacji, brak kontaktu po zaplacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Gal
link | zgłoś
2017-02-16
*.8.176.*
This lawyer is rude. He overcharged me. When I called to complain, he hang up the phone. I intends to sue him in court.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom66
link | zgłoś
2017-01-24
*.187.128.*
Osoby szukające rozwiązania problemu z dłużniekim nie mają czego szukac w tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2017-01-23
*.114.64.*
http://portal-konsumenta.pl/opinie-o/polskihurtopon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2016-12-08
*.146.74.*
Zainteresowanie klientem - żadne. Poziom rozmowy - żenujący. Nie polecam!!!! Panowie w pośpiechu. Liczy się tylko to ile mogą zarobić na kliencie.
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-04
*.186.155.*
Nie polecam, któryś raz próbuje się skontaktować nikt nie odbiera, po oddaniu im sprawy od ponad roku brak odpowiedzi. nie polecam
ładna strona www
Kontakt, rzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Firma transportowa
link | zgłoś
2016-11-10
*.113.135.*
Moja opinia na temat sposobu traktowania "dłużników" posadzonych przez tą kancelarię jest beznadziejna oraz stan faktyczny odbiega od norm ze stanem na ich stronie. Próby kontaktu oraz wyjaśnień kończą się na wyzwiskach ze strony tejże kancelarii. Nie polecam.
brak
wulgarność w stosunku do osób kontaktujących się z kancelarią, mizerny poziom kultury, wychowania i zapewne inteligencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-30
*.184.204.*
Niezetelna i zastrasza swoich klientów
Niezetelna
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2016-10-25
*.75.107.*
Kancelaria fatalna na początku pobrali opłate 630 zł i przez 1,5 roku tylko mnie zwodzą - nie ma kontaktu telefonicznego ani mailowego. Stanowczo odradzam to następni oszuści
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...