Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 96
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oszukany
link | zgłoś
2016-03-24
*.40.112.*
Niestety bardzo się zawiodłem na tej "kancelarii". Po otrzymaniu wpłaty kontakt całkowicie się urywa. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Przestrzegam wszystkich którzy zastanawiają się nad powierzeniem im swoich pieniędzy. Będą zapewniać ze wszystko będzie ładnie, pięknie, że na pewno [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu, nieprofesjonalne podejście do klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2016-03-22
*.79.12.*
To jakaś kpina a nie firma. Powinna się nazywać kogucik. Zero kontaktu i nieodpowiedzialni ludzie. Podczas rozmowy wyłączają telefon. Brak słów....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.110.*
teraz zoabczcie ze zarqz pojawi sie kontratak i gwiazdek w brud,moze sa dobrzy ale nie wiemw czym,w czytaniu opinii napewno bo we warszawskim swiatku na opinie trzeba zasłuzyc,wybor pozostawiam WAM niedoszli klienci
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.110.*
jakie to płytkie aż żal,metoda by utrzymac gwiazdki sama sie klaruje,nie bede komentował DZIECINIADA!!!!!!!!!!!!! jeszcze klną!!nie potrafią przelknac krytyki
szukajcie a znajdziecie
poczytajcie i pomyślcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.110.*
smieszne sa te opinie,skrajne i bardzo nie wiarygodne!!!!ale to bardzo,zauwazcie ludzie jak cos złego ktos napisze odrazu ba nawet tego samego dnia pojawie sie super opinia,najwyzszych lotów,tylko brać nawet w ciemno taka cudna firma,a ŻE ŚREDNIA GWIAZEK musi sie zgadzać wiec trzeba pompować,szukam [rozwiń/zwiń]
nie znam ich i nie poznam
nie znam i nie poznam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-03-14
*.127.76.*
Biora pieniadze nie wiadomo za co,polecil mi ich znajomy,ale jak nie maja efektow jak widze to olewają tel.uwazajcie na nich,klienta traktuj a jak zło konieczne tak ja sie poczulem,wazne zeby tylko zarabiali,mega nie powazni sa,myśla ze stoja ponad prawem,a szkoda
wyimaginowane
namacalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam W
link | zgłoś
2016-03-13
*.47.2.*
nie wiem ,u mnie opieszali,czekam z pol roku na działania i ani Euro od dluznika nie dostalem.
jeszcze nie widze
czas,koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2016-02-25
*.127.204.*
NIE POLECAM! nie odbierają telefonów nie odpisuja na maile,jestem ich zleconidawcą a olewają mnie,pomimo ze mam wazne informacje ,kontaktu telefonicznego nie ma,wiec do to za poziom obslugi jak nie mozna porozmawiać?!
brak
przedluzaja sprawy by chyba wiecej wyciagnac od klienta,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-02-06
*.11.132.*
Niestety nie polacam, sprawa z odzyskaniem długu, trwa już prawie rok, kontaktu z kancelarią żaden. Po prostu porażka. Sprawa trafiła do innej kancelarii.
Kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-01-24
*.207.218.*
Nie polecam nikomu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-01-21
*.146.64.*
Nikomu nie polecam korzystać z usług tej kancelarii i najlepiej nie mieć nic wspólnego z Panami. Ich dzialanie pozbawione jest jakiegokolwiek profesjonalizmu i co gorsza zamiast działać na rzecz obrony sprawiedliwości - przeczy jej! Nie dajcie się oszukać - w tym akurat są bardzo dobrzy :/
Brak
Brak słow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprawiedliwość
link | zgłoś
2016-01-19
*.81.188.*
Nie mogę pojąć, jak można tak oszukiwać ludzi! Panowie podjęli się mojej sprawy, wszystko z początku wyglądało profesjonalnie - umowa, stały kontakt z ich strony. Ale wraz z przekazanym honorarium słuch po nich zaginął, nie można się dodzwonić, nie odbierają telefonów, bądź mój numer jest blokowany. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2016-01-13
*.81.188.*
Proszę uważać na tych Panów! Wyłudzą jedynie od Państwa pieniądze i nic nie załatwią. Z resztą wystarczy przejrzeć dokładnie komentarze...nie dajcie się oszukać!
-wyrób prawnikopodobny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...