Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 111
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2016-10-17
*.111.38.*
No prosze.wyszlo na jaw kolejne klamstwo kancelarii ultimatum.zapewniali mnie ze zlozyli wniosek do MSWIA o ustalenie majatku mojego dluznika.dzisiaj Tam dzwonilem I dostalem potwierdzenie ze zaden taki wniosek nie wplynal od kancelarii ultimatum.I co dalej panowie Jarocki i Protazinski.??wzieliscie [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-10-16
*.111.38.*
Rok temu podpisalem z kancelaria ultimatum umowe,wplacilem na ich Konto 2976.00zlotych.(tyle zazadali)caly czas zapewniali mnie ze sprawa jest w sadzie ze dluznik figuruje w bazie Euler Hermes ze jest ububliczniony.po roku dowiedzialem sie ze sprawa nie jest w zadnym sadzie a dluznik nie jest upubli [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.186.170.*
Nie mam żadnego kontaktu z firma ultimatum.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.8.182.*
Zlecilem firmie ultimatum odzyskanie należności i po pół roku okazało się że dokumenty zgubili.Firma jest nie zetelna i nie odpowiedzialna i nie polecam jej nikomu
Nieposiadaja
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-09-27
*.172.255.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
gu-bo
link | zgłoś
2016-08-23
*.47.13.*
zleciłem windykacje w lutym 2016r wszystko było ok ale po podpisaniu umowy i wpłaty na konto ULTIMATUM pewnej kwoty na poczet sprawy nie mogę się dodzwonić i nie mam żadnej informacji na temat klienta telefonu nikt nie odbiera sprawdziłem i firma ma zawieszoną działalność 22,06,2015r. brak kontaktu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KingKong
link | zgłoś
2016-07-06
*.79.48.*
Brak kultury osobistej przez telefon Pana od nr 605 ... ... . Zostałem potraktowany jak chłopiec z obsmarkanym nosem. Myślę, że firma sama się unicestwić z takim podejściem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wierzyciel
link | zgłoś
2016-06-27
*.246.67.*
Ponawiam prośbę o kontakt ze strony wszystkich osób które uważają, że ich sprawa jest nienależycie załatwiana przez kancelarię ultimatum. Na ostatniego posta odpowiedziało już kilkanaście osób - wiem, że jest nas więcej więc proszę o kontakt. Zachęcam do logowania się na WWW.E-SAD.GOV.PL i sprawd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
riki
link | zgłoś
2016-05-31
*.197.88.*
Ta firma to oszusci, nie wypłacają całej gotówki, unikajcie tych panów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wierzyciel
link | zgłoś
2016-05-24
*.246.67.*
Proszę uważać na kancelariaultimatum.pl !!! Inkasują kilka stów na poczet kosztów sądowych sprawy, która nigdy nie zostanie założona. Przywiązują sporą wagę do uwiarygodnienia się w internecie poprzez pisanie na forach postów z pozytywnymi opiniami oraz neutralizacji negatywnych postów - nawet w TY [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mark
link | zgłoś
2016-04-15
*.243.77.*
Witam.Kiedyś zostałem oszukany.Zwrociłem sie do kancelarii ULTIMATUM.Wszystko bylo ladnie dopoki nie wplacilem pieniedzy za prowadzenie sprawy 2650 plus 500.Nic mi nie pomogli,minelo 2 lata.Po rozpoznaniu sprawy uznali ze pomogą.Niestety stracilem pieniadze czas nerwy.Nie polecam tej kancelarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukas-44
link | zgłoś
2016-04-14
*.65.85.*
nie skorzystałem z usług kancelarii, ponieważ Pan z numeru 605 448 *** chyba właściciel, nie odpisał na 4 moje maile, jak zadzwoniłem się spytać, czy dostał maila, w skrócie powiedział: "a spierdal** Pan kur**". w razie wątpliwości usłuszała to moja żona w aucie, bo rozmowa była na głośniku. więc [rozwiń/zwiń]
brak
kultura poniżej jakiegokolwiek kryterium
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madry
link | zgłoś
2016-04-13
*.254.226.*
Chlopcy bawia sie w podnoszeniu sobie PR-u znów jak wiedze po zlej opinii odrazu mega dobra.ludzie kochani czy to normalne? kretacze i tyle,omijajcie ich zdaleka!
nie ma
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...