Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 89
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
piotr
link | zgłoś
2016-02-25
*.127.204.*
NIE POLECAM! nie odbierają telefonów nie odpisuja na maile,jestem ich zleconidawcą a olewają mnie,pomimo ze mam wazne informacje ,kontaktu telefonicznego nie ma,wiec do to za poziom obslugi jak nie mozna porozmawiać?!
brak
przedluzaja sprawy by chyba wiecej wyciagnac od klienta,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-02-05
*.11.132.*
Niestety nie polacam, sprawa z odzyskaniem długu, trwa już prawie rok, kontaktu z kancelarią żaden. Po prostu porażka. Sprawa trafiła do innej kancelarii.
Kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-01-24
*.207.218.*
Nie polecam nikomu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-01-21
*.146.64.*
Nikomu nie polecam korzystać z usług tej kancelarii i najlepiej nie mieć nic wspólnego z Panami. Ich dzialanie pozbawione jest jakiegokolwiek profesjonalizmu i co gorsza zamiast działać na rzecz obrony sprawiedliwości - przeczy jej! Nie dajcie się oszukać - w tym akurat są bardzo dobrzy :/
Brak
Brak słow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprawiedliwość
link | zgłoś
2016-01-19
*.81.188.*
Nie mogę pojąć, jak można tak oszukiwać ludzi! Panowie podjęli się mojej sprawy, wszystko z początku wyglądało profesjonalnie - umowa, stały kontakt z ich strony. Ale wraz z przekazanym honorarium słuch po nich zaginął, nie można się dodzwonić, nie odbierają telefonów, bądź mój numer jest blokowany. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2016-01-13
*.81.188.*
Proszę uważać na tych Panów! Wyłudzą jedynie od Państwa pieniądze i nic nie załatwią. Z resztą wystarczy przejrzeć dokładnie komentarze...nie dajcie się oszukać!
-wyrób prawnikopodobny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karma
link | zgłoś
2016-01-12
*.156.133.*
UWAGA NA OSZUSTÓW!!!!! Panowie podjęli się sprawy, jednakże kontakt z nimi był tylko do czasu opłacenia usługi...po tym przestali odbierać telefony, zablokowali numer, na maile nie odpowiadali, po roku próbując dociec sprawy u komornika okazało się, że została umorzona o czym nie poinformowali, co [rozwiń/zwiń]
brak
oszukiwanie klienta, wyłudzanie pieniędzy, brak wiedzy, brak kultury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2016-01-06
*.7.184.*
oszuści i tyle na ich temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sun_Tzu_Tzu
link | zgłoś
2016-01-05
*.72.154.*
Pan Rafał Jarocki z Ultimatum wziął 330zl opłat sądowych. 7 miesięcy kłamał, że sprawa "się przeciąga". Zaniepokojona, sama zadzwoniłam do sądu, dlaczego sprawa się przedłuża. Okazało się, że sprawa w ogóle nie została założona! Nie dajcie się oszukać!!
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
max
link | zgłoś
2015-12-10
*.28.48.*
Te pozytywne opinie to chyba żoneczka Jarockiego wysyła .Widać nie ma innego zajęcia uczciwego .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja S
link | zgłoś
2015-11-09
*.9.247.*
Ciekawe że wszystkie pozytywne opinie wysyłana jest z tego samego adresów IP 153.117,zastanówcie się zanim skorzystacie tj. dacie się namówić na wpłaty jakichkolwiek pieniędzy. Nic Wam p.Rafał oprócz wyciągniętych pieniędzy nie wskóra, to zwykły naciągacz zamaskowany pod kapeluszem jakiejś kancelari [rozwiń/zwiń]
żadnych
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?