Opinie o Kancelaria Ultimatum

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 420
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Asiula
link | zgłoś
2017-06-25
*.56.34.*
Czy ktos byl osobiscie w kancelarii Ultimatum, czy ktos rozmawial osobiscie z pelnomocnikiem Olszewskim?Ja rowniez wplacilam pieniadze na proces sadowy i cisza nie odpisuja nie odpowiadaja na maile , nie wiem jaki numer spawy mam , czy w ogole jest cos robione?Kazdy szanujacy sie adwokat jest w kon [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu po wpacie pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pinio
link | zgłoś
2017-06-25
*.254.144.*
Bardzo pomógł mi Pan Andrzej w sprawie w której nawet rzecznik konsumenta rozłożył ręce. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona gdyż szukałam pomocy najpierw w różnych fundacjach gdzie mają prawnika później u rzecznika a dopiero Pan Andrzej zajął się odpowiednio moją sprawę i udało się wywalczyć oficjal [rozwiń/zwiń]
profesjonalni
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Meander
link | zgłoś
2017-06-25
*.254.144.*
Bardzo pomógł mi Pan Andrzej w sprawie w której nawet rzecznik konsumenta rozłożył ręce. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona gdyż szukałam pomocy najpierw w różnych fundacjach gdzie mają prawnika później u rzecznika a dopiero Pan Andrzej zajął się odpowiednio moją sprawę i udało się wywalczyć oficjal [rozwiń/zwiń]
Profesjonalni
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Czytajcie i analizujcie opinie. Zanim powierzycie im sprawę zapoznajcie się i innymi firmami stacjonarnymi. NIE ŁASZCZYĆ SIĘ na prowizje w wysokości 7 procent.
Brak
Naciągacze, brak kontaktu po wpłaceniu kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Oszuści, przeanalizowałam adresy IP i okazuję się że używają 12 różnych. Ja powierzyłam im sprawę ponad trzy miesiące temu. Od tego momentu cisza w telefonie i na e-mailu. Brak kontaktu. Wpłaciłam im ponad 1000zł i sądzę że poszły na "fajki dla adwokata". Analizuję od miesiąca dokładnie opinie o ic [rozwiń/zwiń]
Oszuści!!!!!!!
Naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klinic
link | zgłoś
2017-06-24
*.182.81.*
Dzieki, dzieki, całe szczeście że polecił mi ich znajomy ktory też miał przygody z dłużnikiem ponad 2 lata. Otóż od poczatku : porównałem oferty i nie ma tańszych na rynku z takim zakresem usług.Pomimo, że faktura nie była podpisana to nie wiem jak zroblili że sąd to klepnął w postepowaniu nakazowym [rozwiń/zwiń]
nie pobieraja zadnych opłat
trwa dosc dlugo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-06-24
*.162.151.*
Uważam ze firma ta to jedno wielkie złodziejstwo. Sprawa moja została złożona 8 miesięcy temu. Od tego czasu oczywiście po wpłaceniu opłaty w wysokości 2200zl nie kontaktuje sie ze mną żaden przedstawiciel firmy ani żaden adwokat - pełnomocnictwo udzieliłem P. Olszewskiemu. Przestrzegam przed powier [rozwiń/zwiń]
Brak
Kolejni oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Quinto
link | zgłoś
2017-06-24
*.191.19.*
Pięć gwiazdek należy się w 100% za: - profesjonalną obsługę - miły kontakt z klientem - nie wygórowane ceny - szybkie załatwienie sprawy Korzystałem i polecam innym
Profesjonalizm
Czasem idzie sie trudno dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2017-06-24
*.172.239.*
Jestem klientem tej firmy od ponad roku, prowadzą mi sprawy przeciwko 4-em dłużnikom i prywatnym i sp. z o.o. Do tej pory odzyskali 80% należności, sprawy w toku, na etapie egzekucji komorniczej. Majątek dłużników poszukali bezpłatnie, mają sprawdzonych komorników. Oczywiście można się przyczepić, ż [rozwiń/zwiń]
rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2017-06-24
*.172.239.*
Chciałam podziękowac za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie alimentów.Były mąż pracowała na czarno i dobrze się ukrywał, sprawa trwała ponad 3 lata, jednak się nie poddali.Kontak z nimi troche utrudniony.Brawo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2017-06-24
*.172.239.*
Kancelaria obsługuje prawnie moją firmę i jestem pod wielkim wrażeniem. Profesjonalizm i kompetencja. Kompleksowa obsługa w jednym miejscu. Wcześniej korzystałem z usług innej kancelarii i różnica jest diametralna. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-06-24
*.77.82.*
Sprawę złożyłem przeszło rok temu w 2016.06.01. Marcin Protaziński obiecał że w przeciągu 6 -8 miesięcy się temat zakończy. Do dnia dziesiejszego temat się ciągnie. Od kwietnia próbuję się dowiedzieć o numer sprawy sądowej, lecz Marcin Protaziński odsyła mnie do adwokata, któremu on zlecił sprawę - [rozwiń/zwiń]
Na początku bardzo mili, póżniej nie odbierają telefonu
Przeciąganie sprawy, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-06-21
*.172.233.*
Kolejna załatwiona pozytywnie sprawa, troche się w sądzie ciągnęło, ale na szczeście mają niesamowitego komornika. Baardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?