Opinie o Kar-Group

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
kar-group.elk.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2019-10-06
*.248.159.*
Świetna współpraca przy kursach,polecam korzystanie z ofert kursów.Firma godna zaufania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2019-09-30
*.173.153.*
Słabe materiały, kurs jest nieważny. Piszą, że honorowany w Urzędach Pracy, a tak naprawdę to chodzi tylko o to, że mają bezpłatny wpis do RIS przy urzędzie. Żadnych więcej akredytacji, zwykła firma szkoleniowa z siedzibą gdzieś na wsi, co można sprawdzić na Google Maps. Nie jest to placówka oświato [rozwiń/zwiń]
brak
wartość kolekcjonerska certyfikatów, słabe materiały, przestarzała platforma, dużo błędów merytorycznych i językowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-08-15
*.172.235.*
Skorzystałam z 6-ciu kursów. Każdy był sformułowany w bardzo łatwy do przyswojenia sposób. Wiele informacji w pigułce. Myślę, że jeszcze nie raz tutaj zawitam, by poszerzyć swoją wiedzę.
Krótki materiał- wiele informacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-07-12
*.254.154.*
Ukończyłam kilka kursów i jestem pozytywnie zaskoczona. Materiały dydaktyczne ciekawie, solidnie i dobrze opracowane.
jakość przekazanej wiedzy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan Radzik
link | zgłoś
2019-07-07
*.241.195.*
Skorzystałem i Jestem pozytywnie zaskoczony
Dobrze przygotowany materiał
Szkoda że nie Audiobook można nabywać wiedzę w czasie innych zajęć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Radoslaw
link | zgłoś
2019-07-06
*.248.214.*
Opinia bardzo dobra kursy materiały do pobrania nauki są dobrze przygotowane polecam ją znajomym.
Dobre
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-07-02
*.201.55.*
Skorzystałam. Dobrze przygotowany materiał. POLECAM:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kati
link | zgłoś
2019-07-02
*.204.41.*
Skorzystałam z paru kursów, każdy był świetnie przygotowany. Materiał zrozumiale przygotowany, ciekawy i obszerny. Kursy są praktyczne i interesujące. Kontakt rewelacyjny, pełen profesjonalizm.
świetna jakość, przystępna cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-07-01
*.97.100.*
Zrobiłem kilka kursów, każdy był dobrze przygotowany pod względem merytorycznym i praktycznym.
jakość adekwatna do ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona
link | zgłoś
2019-06-30
*.190.164.*
zrobiłam kilka kursów - są dobrze przygotowane i praktyczne - polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariola
link | zgłoś
2019-06-30
*.229.80.*
Kursy są praktyczne, przejrzyste.Polecam :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr H.
link | zgłoś
2019-06-30
*.139.43.*
Ukończyłem jeden kurs który pomógł mi znaleźć lepsza prace z czego jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim,niedługo zamierzam zapisać się na kolejny kurs . Na naukę nigdy nie jest za późno .
Forma kursów
Nie widzę żadnych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-06-30
*.228.196.*
Kursy są bardzo ciekawe.Zawierają bardzo ciekawe i praktyczne informacje.
wygodna i przystępna forma przekazu informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...