Opinie o Kar-Group

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
kar-group.elk.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
IP
link | zgłoś
2019-06-11
*.173.136.*
Spójrzcie na IP, z jakich dodawane są „opinie”. Wielokrotnie się powtarzają, a to oznacza, że pisane są z tych samych urządzeń.
Opinie są niewiarygodne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-06-05
*.254.232.*
Bardzo miła i pomocna obsługa, odbierają telefony nawet popołudniu co było bardzo pozytywne.
Obsługa
Wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2019-05-06
*.254.206.*
Jestem zadowolony ze szkolenia w firmie Kar-Group. Bardzo ciekawe materiały edukacyjne i bardzo przyjemny kontakt.
Wiedza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna W
link | zgłoś
2019-03-26
*.254.196.*
Jestem bardzo zadowolona i materiały edukacyjne bardzo przyzwoite.
Kontakt
Ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-02-28
*.175.46.*
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z odbytego tam szkolenia, bardzo fachowo przekazana wiedza, polecam ;)
szeroki zakres wiedzy
nie ma ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Czarek
link | zgłoś
2019-02-22
*.254.232.*
Ja także nie mam zastrzeżeń, zarówno materiały i kontakt bardzo dobre
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniej
link | zgłoś
2019-02-03
*:a8e2:fbb1:*
Wszystko super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-12-18
*.26.90.*
Bardzo dobre materiały/na poziomie.Dalsze etapy bardzo jasno wyjaśnione.Dzięki temu całość kursu przebiega sprawnie. W razie potrzeby szybki/bezproblemowy kontakt z konsultantem.Polecam każdemu!Jeszcze skorzystam.
tanio,szybko,bezproblemowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2018-12-16
*.173.136.*
Firma prowadzi bardzo dobre kursy doszkalające, miałem przyjemność wykonać kurs social-media i marketing internetowy. Bardzo dobra atmosfera oraz bardzo ciekawe informacje merytoryczne. Poza dokumentem bardzo dużo przydatnej wiedz. Zdecydowanie warto
Zawartośc kursu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Z
link | zgłoś
2018-11-25
*.253.146.*
Ogólnie to jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Kar-Group. Kurs, jaki u nich robiłam, bardzo szybko pozwolił mi podnieść moje umiejętności i wiedzę, dużo się z niego dowiedziałam, a po wpisaniu go w CV zauważyłam, że więcej firm się do mnie odzywa :)
ceny, poziom wiedzy, duży wybór kursów
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bagdan
link | zgłoś
2018-11-02
*.254.176.*
robiłem w tej firmie już kilka kursów, zawsze jest miło i przyjemnie. Poza tym profesjonalne podejście do klienta oraz stosunek ceny do wiedzy super :)
wszystko
nie stwiedzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Drwal
link | zgłoś
2018-10-01
*.173.129.*
ja miałem przyjemność korzystać z kursów w Kar-Group :)
wszystko
nie stwiedzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-08-31
*.254.165.*
Jestem zadowolona z poziomu obsługi i szkolenia. Kurs mogłam zrobic online co zaoszczędziło mi czas. Polecam
kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...