Opinie o KLER

2.1 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Anna
link | zgłoś
2019-09-11
*.29.238.*
Kupiona lampa Bilba została dostarczona w kartonie w woreczku, bez jakiegokolwiek zabezpieczenia styropianem. Przy odpakowania okazało się, że jest potłuczona. Kler wyparł się wszelkiej odpowiedzialności zarzucając nam brak logiki, bo otwarlismy pudło kilka dni po dostawie. Reklamacja i ton obsługi [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa przy zakupie, gorzej przy zgłoszeniu reklamacji
Dostawa pękniętej lampy, obraźliwe zarzucanie klientowi braku logiki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jj74
link | zgłoś
2019-08-22
*.253.142.*
Nigdy więcej tego "premium"!!! Bardzo kuszący wygląd w salonie sprawił,że został kupiony zestaw ze skóry "Fantazja" Czar prysł kiedy czekaliśmy b. długo na realizację zamówienia oraz kiedy pojawiły się następujące problemy: 1 reklamacja - przebarwienia na skórze; po wielu "przepychankach" reklama [rozwiń/zwiń]
Piękny wygląd i to "omamia"
cena, czas realizacji zamówienia i serwisu, brak napraw u klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2019-08-13
*.212.146.*
Kupiliśmy w pażdzierniku ubiegłego roku z żoną narożnik FUGA firmy Kler, Panowie przyjechali zmontowali ale niestety po 3 miesiącach znaleźliśmy śrubki pod narożnikiem... Okazało się że metalowa listwa wewnątrz nie została dokręcona... Niestety to był początek problemów, ponieważ fotel który kupili [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-07-16
*.66.70.*
Meble Kler to dziadostwo. Właśnie wyszedł ode mnie facet z działu reklamacji Kler. Sprzedali mi łóżko Foxtrot, które po roku zaczęło intensywnie chemicznie śmierdzieć. Facet od reklamacji stwierdził, że nie wie co śmierdzi ale nie łóżko więc on reklamacji nie uznaje. Dodam, że sąsiedni pokój jest id [rozwiń/zwiń]
Wygląd
Jakość materiałów , stosują jakieś ( chińskie pewnie ) śmierdące badziwie w łóżkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-06-26
*.178.215.*
Meble Kler to badziew zakupiłam komodę i naroznik fuga koszt 15 tys co się okazało komenda uszkodzona , naroznik też do wymiany gdyż skrzynia nie pasuje Mimo żądania zwrotu gotówki Kler nie chce zwrócić zostaje tylko droga sądowa nie odpuszczajcie im też ich podajcie do sądu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Regina
link | zgłoś
2019-06-20
*.8.114.*
Sądziłam ze firma Kler produkuje meble dobrej jakości to to zwykła tandeta nie wykończone dobrze meble zakupiłam łóżko Belcanto skrzynia z brzegami płyta paździerzową nie wykończona listwa nie dokładnie wykończone można pokaleczyć ręce np przy wycierania skrzyni oraz brak uchwytu podnoszącego stelar [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa w salonie polecono dobry materac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2019-06-17
*.122.18.*
Nie polecam zakupu komody Shanghaj. Jakość wykonania gorsza od mebli z najtańszych sieciówek. Odrzucono reklamacje bez wykonania oględzin mimo,że w piśmie powołano się na takowe oględziny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leoś
link | zgłoś
2019-04-25
*.87.254.*
Kupiłem "Rapsodię" jakość wykonania poniżej krytyki- po naprawie otrzymałem jeszcze w gorszym stanie niż przed naprawą.Takie buble nie powinny wyjść z fabryki (gdzie jest kontrola jakości). Kategorycznie nie polecam mebli z Kler
Brak
Jakość wykonania żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zainteresowana
link | zgłoś
2019-02-01
*.48.164.*
Witam,właśnie złożyłam tam zmówienie...teraz czytam opinie i jestem przerażona. Czy tak wyglądają wszystkie zamówienia? Czy każdy klient żałuje tego zakupu?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa
link | zgłoś
2019-01-19
*.27.138.*
25 miesiecy użytkowania zestawu NOTTURNO z fotelem TENORE. Obsługa, dostawa, montaż = OK. Niestety w 25 miesiącu fotel odmówił współpracy. Noga pękła na spawie i fotel oparła się o podłogę. Reklamacja nie uznana - przekroczony okres gwarancji. Nawet sie nie pofatygowali aby stwierdzić czy to normaln [rozwiń/zwiń]
skora =OK. wygląd = OK, funkcjonalność =OK
Nie uznanie wady konstrukcyjnej = porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Gość
link | zgłoś
2018-05-01
*.205.35.*
Do Krzysztofa Z jakiego powodu reklamował Pan sofę Soprano ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-01-13
*.60.230.*
Ja również odradzam zakup mebli firmy KLER, pięknie się reklamują i tyle a i pięknie kosztują, rok temu zakupiliśmy norożnik twist, mąż od razu zauważył, że coś nie tak jest z zagłowkiem, ale tak cieszyliśmy, że nareszcie nam przywieżli, nic z tym nie robiliśmy. W trakcie użytkowania, jednak wada si [rozwiń/zwiń]
ładny wygląd przy zakupie
szybko się niszczą przy użytkowaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-03
*.254.183.*
Jestem bardzo zadowolony z jakości mebli, najwyższy standard. Zapłaciłem za nie dużo ale po 2 latach wyglądają jak nowe. Teraz ponoć otwierają nową fabrykę w Nysie. I tak powinno być Polak powinien kupować to co Polskie i wspierać nasz rynek. W porównaniu kiedyś kupiłem córce meble z vinott'coś tam [rozwiń/zwiń]
Trwałość, jakoś wykonania
cena ale za taką jakość warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...