Opinie o KLER

2.0 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
jsw
link | zgłoś
2019-10-20
*:a974:ca3e:*
kler soprano -totalna porażka, konstrukcja wykonana fatalnie wszystko skrzypi jak w sto letniej kanapie,wypełnienie wyłazi, oparcia nie są w linii prostej.Po trzech reklamacjach i naprawach nic się nie zmieniło.Nie szanują praw konsumenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr39
link | zgłoś
2019-10-16
*.244.80.*
Kupiłem stół i krzesła. Długo nie mogłem się zdecyzdować i nareszcie są. Obsługa w sklepie bardzo ok. W gratisie dekoracje. Całość prezentuje się bardzo przyzwoicie. Dostawa i montaż w terminie. Plus za te dekoracje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-09-11
*.29.238.*
Kupiona lampa Bilba została dostarczona w kartonie w woreczku, bez jakiegokolwiek zabezpieczenia styropianem. Przy odpakowania okazało się, że jest potłuczona. Kler wyparł się wszelkiej odpowiedzialności zarzucając nam brak logiki, bo otwarlismy pudło kilka dni po dostawie. Reklamacja i ton obsługi [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa przy zakupie, gorzej przy zgłoszeniu reklamacji
Dostawa pękniętej lampy, obraźliwe zarzucanie klientowi braku logiki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2019-06-20
*.8.114.*
Sądziłam ze firma Kler produkuje meble dobrej jakości to to zwykła tandeta nie wykończone dobrze meble zakupiłam łóżko Belcanto skrzynia z brzegami płyta paździerzową nie wykończona listwa nie dokładnie wykończone można pokaleczyć ręce np przy wycierania skrzyni oraz brak uchwytu podnoszącego stelar [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa w salonie polecono dobry materac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zainteresowana
link | zgłoś
2019-02-01
*.48.164.*
Witam,właśnie złożyłam tam zmówienie...teraz czytam opinie i jestem przerażona. Czy tak wyglądają wszystkie zamówienia? Czy każdy klient żałuje tego zakupu?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
teresa
link | zgłoś
2019-01-19
*.27.138.*
25 miesiecy użytkowania zestawu NOTTURNO z fotelem TENORE. Obsługa, dostawa, montaż = OK. Niestety w 25 miesiącu fotel odmówił współpracy. Noga pękła na spawie i fotel oparła się o podłogę. Reklamacja nie uznana - przekroczony okres gwarancji. Nawet sie nie pofatygowali aby stwierdzić czy to normaln [rozwiń/zwiń]
skora =OK. wygląd = OK, funkcjonalność =OK
Nie uznanie wady konstrukcyjnej = porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2018-05-01
*.205.35.*
Do Krzysztofa Z jakiego powodu reklamował Pan sofę Soprano ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-01-13
*.60.230.*
Ja również odradzam zakup mebli firmy KLER, pięknie się reklamują i tyle a i pięknie kosztują, rok temu zakupiliśmy norożnik twist, mąż od razu zauważył, że coś nie tak jest z zagłowkiem, ale tak cieszyliśmy, że nareszcie nam przywieżli, nic z tym nie robiliśmy. W trakcie użytkowania, jednak wada si [rozwiń/zwiń]
ładny wygląd przy zakupie
szybko się niszczą przy użytkowaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-03
*.254.183.*
Jestem bardzo zadowolony z jakości mebli, najwyższy standard. Zapłaciłem za nie dużo ale po 2 latach wyglądają jak nowe. Teraz ponoć otwierają nową fabrykę w Nysie. I tak powinno być Polak powinien kupować to co Polskie i wspierać nasz rynek. W porównaniu kiedyś kupiłem córce meble z vinott'coś tam [rozwiń/zwiń]
Trwałość, jakoś wykonania
cena ale za taką jakość warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bergo
link | zgłoś
2015-01-07
*.199.104.*
Wykonanie sof i wypoczynków jest poniżej wszelkich standardów. W salonach firmowych wygląda to jako tako, ale kiedy zamówiona sofa została dostarczona do mnie okazało się, że na siedziskach i oparciach skórzanych jest aż ponad 10 blizn a elementy chromowane są porysowane i skorodowane! Po złożeniu r [rozwiń/zwiń]
niska jakość, skór i elementów sofy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?