Opinie o Klinika Estetica

3.5 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.klinikaestetica.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sandra
link | zgłoś
2018-12-01
*.173.120.*
Uwielbiam tą Klinikę, odkąd chodzę tutaj regularnie moje problemy z cerą się skończyły a ja jestem o wiele bardziej pewna siebie.
pomocne panie, profesjonalizm, mila atmosera
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-11-29
*.173.120.*
Byłam już nie raz w Klinice, zawsze jestem bardzo miło przyjęta, z uśmiechem pań :) do tego zabiegi są bardzo profesjonalnie przeprowadzane, efekty są mega dobre. I wszystko co Panie robią to wyjaśniają :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koziarka
link | zgłoś
2018-11-23
*.178.33.*
A ja ocenie klinike, a nie incydent. W klinice w Katowicach regularnie wykonuje zabiegi z osoczem bogatopylkowym - jak dla mnie efekty sa swietne, a sam zabieg jest przeprowadzany bardzo profesjonalnie. Mimo, ze jestem stala klientka przed kazdym zabiegiem przeprowadzany jest wywiad i konsultacje i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-10-22
*.11.128.*
Żenada, że Marcin Janusek lansuje się u boku Kammela, jako ekspert od urody, skoro, nie skończył żadnej zawodowej uczelni. Wręcz, z podrobionym dyplomem, podszywał się jako lekarz, gdzie prowadzone było przeciwko niemu postępowanie karne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-08-08
*.70.78.*
to mój pierwszy gabinet do którego trafiłam bo od niedawna zaczęłam robić zabiegi z zakresu medycyny estetycznej i po tym wwzystkim co się naczytałam w internecie strach mnie paraliżował ze mogę trafić na kogoś kto zrobi mi po prostu krzywdę ale zaufałam i na szczęście dobrze trafiłam . Jestem bardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Piotr
link | zgłoś
2018-08-07
*.70.78.*
Jestem bardzo zadowolonym klientem , Marcin Janusek to mistrz w swoim fachu ! Bardzo przyjazna atmosfera i wysoki poziom personelu , zdecydowanie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R.K
link | zgłoś
2018-07-25
*.170.69.*
UWAGA !!!! Marcin Janusek nie jest lekarzem ani tez nie skonczył ŻADNEJ szkoły poza liceum !!!! To skandal ze promuje sie w necie nie mając żadnego wykształcenia i podstaw merytorycznych. Robi zabiegi ktore sa dla lekarzy , aktualnie w KLINKA MŁODOŚCI BLANKA PAWŁOWSKA W WARSZAWIE. Przedstawia się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klinika Estetica Katowice
link | zgłoś
2018-07-10
*.145.240.*
Nieprofesjonalna obsluga recepcji ciagle zmiany terminow zabiegu nawet po dotarciu na oczekiwana wizyte dowiaduje sie na miejscu ze nie ma osoby wykonujacej zabieg na ktory bylam umowiona gdzie dzien wczesniej otrzymuje smsa potwierdzajacego moja wizyte! na miejscu nawet przepraszam nie uslyszalam n [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-07-07
*.215.78.*
Wykupiłam kupon na zabieg powiększenia ust. Niestety na miejscu kazano mi dopłacić 500zł, zamiast 350zł tak jak było w ofercie :(. Sam zabieg pozostawia wiele do życzenia. Robiony na dwa razy, przez dwóch różnych lekarzy i chyba każdy z nich miał inną wizję moich ust. Efekt - ciężko stwierdzić jeste [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnP
link | zgłoś
2017-04-20
*.191.227.*
Jestem jak najbardziej zadowolona, cena przystępna, zabieg wykonany szybko... no kozak po prostu !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ania
link | zgłoś
2017-03-04
*.186.254.*
to chyba pomyłka robiłam zabiegi kwasem i rezultatu nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Domańska
link | zgłoś
2016-03-22
*.172.239.*
To co Pani "Recenzent" wypisuje to śmiech na sali. Może jak się ma konkurencyjny gabinet i nie ma się Klientów to tak się i piszę o Panu Marcinie, bo nie ma się pracy w gabinecie. Łatwa i prosta weryfikacja numeru IP Pani "Recenzent". Każdy dobrze wie, że takie wpisy są skromnie mówiąc, jak to Pan [rozwiń/zwiń]
uczciwośc, rzetelność, bardzo dobre podejście do Klienta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Domańska
link | zgłoś
2016-02-10
*.172.238.*
Kto może pisać takie bzdury, Pan Marcin Janusek jest najlepszym specjalistą w swoim fachu, dziwię się, że ktoś, kto był w stanie skrytykować Pana Marcina nie był w stanie podpisać się z imienia i nazwiska, może dlatego, że nie napisał prawdy? Specjalista, który doradzi, a nie wyciąga kasy z portfela [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...