Opinie o Klinika Estetica

2.8 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.klinikaestetica.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magdalena
link | zgłoś
2018-08-08
*.70.78.*
to mój pierwszy gabinet do którego trafiłam bo od niedawna zaczęłam robić zabiegi z zakresu medycyny estetycznej i po tym wwzystkim co się naczytałam w internecie strach mnie paraliżował ze mogę trafić na kogoś kto zrobi mi po prostu krzywdę ale zaufałam i na szczęście dobrze trafiłam . Jestem bardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-08-07
*.70.78.*
Jestem bardzo zadowolonym klientem , Marcin Janusek to mistrz w swoim fachu ! Bardzo przyjazna atmosfera i wysoki poziom personelu , zdecydowanie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R.K
link | zgłoś
2018-07-25
*.170.69.*
UWAGA !!!! Marcin Janusek nie jest lekarzem ani tez nie skonczył ŻADNEJ szkoły poza liceum !!!! To skandal ze promuje sie w necie nie mając żadnego wykształcenia i podstaw merytorycznych. Robi zabiegi ktore sa dla lekarzy , aktualnie w KLINKA MŁODOŚCI BLANKA PAWŁOWSKA W WARSZAWIE. Przedstawia się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klinika Estetica Katowice
link | zgłoś
2018-07-10
*.145.240.*
Nieprofesjonalna obsluga recepcji ciagle zmiany terminow zabiegu nawet po dotarciu na oczekiwana wizyte dowiaduje sie na miejscu ze nie ma osoby wykonujacej zabieg na ktory bylam umowiona gdzie dzien wczesniej otrzymuje smsa potwierdzajacego moja wizyte! na miejscu nawet przepraszam nie uslyszalam n [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-07-07
*.215.78.*
Wykupiłam kupon na zabieg powiększenia ust. Niestety na miejscu kazano mi dopłacić 500zł, zamiast 350zł tak jak było w ofercie :(. Sam zabieg pozostawia wiele do życzenia. Robiony na dwa razy, przez dwóch różnych lekarzy i chyba każdy z nich miał inną wizję moich ust. Efekt - ciężko stwierdzić jeste [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Nina
link | zgłoś
2018-05-20
*:fb5b:1e3b:*
Wszystkim paniom pragnącym zrobić sobie zabieg mezoterapii igłowej bardzo odradzam. Zabieg opisany na stronie internetowej "Estetica" nie ma nic wspólnego z rzeczywiście wykonanym zabiegiem. Zaznaczam, że zabieg ten nie był moim pierwszym zabiegiem, tak więc decydując się na mezoterapię igłową wiedz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ina
link | zgłoś
2018-03-13
*.116.19.*
nie polecam tego gabinetu , niestety okazyjnie niskie ceny ida w parze z kiepska jakoscia . Mialam wykonany zabieg powiekszania ust, karykaturalny krzywy dziobek odbiega od obiecanych naturalnych miesistych ust. Kiepskiej jakosci preparat po 9 mcach zbija sie twarde bolesne grudki . szczerze odradza [rozwiń/zwiń]
brak
jakosc preparatow i brak umiejetnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnP
link | zgłoś
2017-04-20
*.191.227.*
Jestem jak najbardziej zadowolona, cena przystępna, zabieg wykonany szybko... no kozak po prostu !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2017-03-04
*.186.254.*
to chyba pomyłka robiłam zabiegi kwasem i rezultatu nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Domańska
link | zgłoś
2016-03-22
*.172.239.*
To co Pani "Recenzent" wypisuje to śmiech na sali. Może jak się ma konkurencyjny gabinet i nie ma się Klientów to tak się i piszę o Panu Marcinie, bo nie ma się pracy w gabinecie. Łatwa i prosta weryfikacja numeru IP Pani "Recenzent". Każdy dobrze wie, że takie wpisy są skromnie mówiąc, jak to Pan [rozwiń/zwiń]
uczciwośc, rzetelność, bardzo dobre podejście do Klienta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna Domańska
link | zgłoś
2016-02-10
*.172.238.*
Kto może pisać takie bzdury, Pan Marcin Janusek jest najlepszym specjalistą w swoim fachu, dziwię się, że ktoś, kto był w stanie skrytykować Pana Marcina nie był w stanie podpisać się z imienia i nazwiska, może dlatego, że nie napisał prawdy? Specjalista, który doradzi, a nie wyciąga kasy z portfela [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...