Opinie o Koba

4.1 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.koba.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Azor
link | zgłoś
2017-12-14
*.231.32.*
Światłowód o szkielecie sieci osiedlowej LAN. Mamy rok 2017, a nie 2000. Publiczne adresy to atrapa. Internet całkowicie poza siecią NAT.
nie ma
zakłamanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-05-15
*.231.5.*
Najgorszy internet w Białymstoku i okolicach
brak
cena, podejście do klienta, prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OkrasaRadzi
link | zgłoś
2017-01-18
*.156.117.*
Dodaję opinię tej firmy, bo tutaj akurat bardzo ją chwalą moje dorosłe już dzieci. Ceny znośne, jakoś w pełni adekwatna do tych cen. Brak jakichkolwiek problemów z dodzwonieniem się do działu pomocy czy działu technicznego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-01-12
*.175.144.*
Git
szybkość i bez problemowy internecik :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek Dobrowski
link | zgłoś
2015-08-16
*.13.233.*
Na podlasiu najlepszy dostawca internetu. Nic się nie zawiesza, śmiga super, a wich biurze zawsze można wszystko załatwić od ręki.
polecam,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik_1988
link | zgłoś
2015-08-07
*.13.233.*
Udało mi się w ostatniej chwili skorzystać z promocji internetu fundowanego przez UE. Podłączenie za 1 zł, płacę 30 40 zł za 30 mb, transfer download na poziomie 4-6 mb, jak dla mnie bomba
działa jak należy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila24
link | zgłoś
2015-04-29
*.172.247.*
Jestem zadowolona z interetu dostarczanego przez tę firmę. Do tej pory miałam tylko neostrade. Teraz mam neta z koby który działa tak samo jak interet z Orange ale za dużo niższą cene.
niska cena za szybki interent
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kloc
link | zgłoś
2014-09-20
*.24.10.*
7000 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bioshock18
link | zgłoś
2014-08-07
*.9.108.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń, Koba to jedna z najstarszych firm działających w Białymstoku,cieszę się, że rozbudowują infrastrukturę.
niskie ceny, szybki i stabilny net
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2014-08-07
*.9.108.*
Internet w Kobie ma mój szwagier, który mieszka w Białymstoku i nie narzeka. Ja mieszkam w Ogrodniczkach i teraz kładą światłowody na mojej ulicy. Z tego co sie dowiadywałam internet ma być w 2015 roku, a ceny tez mają być podobno bardzo atrakcyjne takie jak w Wasilkowie czyli za do 10 mb około 30 z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?