Opinie o KTS Holding Sp. z o.o.

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.kupimytwojsamochod.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maniutek
link | zgłoś
2015-11-28
*.113.190.*
Jestem zadowolony z działania tej firmy. Auto sprzedane, kasa na koncie i problem z głowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warszawski Antek
link | zgłoś
2015-11-14
*.72.167.*
Witam, ostatnio skorzystałem z usług tej firmy i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Miałem do sprzedania leciwego passata. Podjechałem na sprawdzenia auta i zostałem poinformowany, że wycenę otrzymam telefonicznie. Jak powiedzieli tak też zrobili po jakiś 24 godzinach otrzymałem wycenę auta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heniu
link | zgłoś
2015-10-30
*.15.90.*
Śmieszne ludziki jesteście z tymi opiniami. Za moje auto na złomie dawali mi 300 zł, sprzedałem tej firmie za ponad 600 zł - nie mam pytań :)
Git
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
a6
link | zgłoś
2015-10-28
*.146.2.*
Skorzystałem z usług tej firmy. Panowie na miejscu informują o przygotowaniu oferty odkupu do 24h, jednak nie zdążyłem dojechać do domu gdy zadzwonił telefon z propozycją odkupu mojego auta. Jako, ze wcześniej moje auto wyceniał rzeczoznawca DEKRY wiedziałem ile mogę zejść z auta. Firma KTS zapropo [rozwiń/zwiń]
Cena za jaką chciałem sprzedać auto została osiągnięta :)
Brak ceny od razu, przez co musiałem jechać z powrotem do firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balzak
link | zgłoś
2015-10-28
*.15.90.*
Witam, ostatnio sprzedałem firmie swój pojazd i jestem mile zaskoczony! Ponieważ różnica pomiędzy wyceną internetową a fizyczną różniła się jedynie 500 PLN co było dla mnie szokiem, gdzie konkurencyjne firmy tego typu proponowały znacznie mniej. Do tego plusem było uczciwe i profesjonalne podejście [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, Szybka Decyzja
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tadeusz Zapała
link | zgłoś
2015-10-28
*.15.90.*
Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat tej firmy. Każdy o zdrowym umyśle i logicznie myślący, powinien się domyślić iż takie "skupy" nie działa charytatywnie ! Każdy w dzisiejszych czasach chce zarobić. Ja swoje auto sprzedałem tej firmie, gdyż podeszli profesjonalnie i nie marudzili na s [rozwiń/zwiń]
Szybko i na temat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pazik
link | zgłoś
2015-09-10
*.191.81.*
Wycena ze strony jest mniej więcej 2 razy wyższa, niż realne pieniądze, które oferują za samochód. Ogólnie strata czasu.
jedno wielkie oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Axel Folley
link | zgłoś
2015-04-20
*.172.247.*
Jeśli ktoś chce szybko sprzedać auto to idealne rozwiązanie. Jeśli natomiast komuś zależy mocno na cenie, to może sam bawić się miesiąc i szukać kupca. Ja skorzystastałem z ich usług i jestem zadowolony. Dostałem tyle ile chciałem, tak szybko bym nigdy nie sprzedał samochodu.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2015-02-25
*.30.97.*
W przypadku mojej osoby idealne rozwiązanie na sprzedaż samochodu. Co prawda cena na stronie i wycena na placu odbiegały od siebie o 5 tysięcy złotych to i tak jestem bardzo zadowolony. Uzyskałem cenę jakiej oczekiwałem i nie musiałem tracić czasu na mycie, ogłoszenia, jazdy do serwisu itp.
Szybkość działania
Brak pięknej kobiety w recepcji :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2014-11-11
*.47.18.*
klient czuje się oszukiwany: 1. ogólna zaproponowana cena kupna samochodu 20 tys. zł, 2. wycena na miejscu (bez uzasadnienia) 12 tys. zł, 3. następnego dnia mail z prpozycją kupna za 2 tys. zł.
dobra rklama
klient czuje się oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patryk Mańczyk
link | zgłoś
2014-10-16
*.42.204.*
Jeśli chcesz sprzedać szybko samochód,to nie ma lepszego miejsca niż poniższa strona internetowa. Jak dla mnie idealne rozwiązanie. Szybko można sprzedać auto, dla osób które się śpieszą nie ma lepszej opcji.
świetny portal, jak dla mnie idealne rozwiązanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2014-10-16
*.49.250.*
Wycena online bardzo przydatna.
wycena online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...