Opinie o Kurier Jankowski

4.0 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.kurierjankowski.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Natalia
link | zgłoś
2018-07-08
*:28bd:7a8f:*
Od momentu podrozenia biletów stracili 90% klientów co chyba wpłynęło na podejście kierowców do pasażerów. Nie mili się zrobili i wulgarni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-06-20
*.49.24.*
Wygodne autokary, mili kierowcy, przystępne ceny POLECAM
wygodne i nowe autobusy
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-05-10
*.254.162.*
Ostatnio miałam przykrą sytuacje z tym przewoźnikiem. Stałam na przystanku w oczekiwaniu na spóźniony już autokar. Gdy wreszcie nadjeżdżał kierowca popatrzył na mnie zza kierownicy mimo wszystko nie zatrzymując się w miejscu, smignal mi pospiesznie przed nosem. Nie sadze ze kierowca miał już komplet [rozwiń/zwiń]
Niewłaściwe potraktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PRZEMYSŁAW KAŹMIERCZAK
link | zgłoś
2016-01-21
*.231.34.*
Współpraca z nimi to zawsze bardzo duża przyjemność. Mam nadzieję, że będą mieli zawsze dużo klientów, ja z pewnością się do nich zaliczam i pozostanie tak przez długi czas.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2015-11-18
*.231.23.*
Firma jest wiarygodna ,a pracownicy z którymi kontaktowałam się bardzo sympatyczni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz Korczak
link | zgłoś
2015-06-23
*.61.136.*
Bardzo mili, sympatyczni i rzetelni pracownicy. Szybka i profesjonalna obsługa! Przesyłki docierają zawsze na czas, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli
;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek K
link | zgłoś
2015-05-10
*.172.247.*
Korzystałem z firmy spedycyjnej już kilka razy i za każdym razem obsługa na najwyższym poziomiec, ceny jak marzenie, dosłownie cud miód i orzeszki;)
nie ma dla nich konkurencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2015-05-08
*.145.221.*
Moja opinia na temat firmy jest pozytywna. Co prawda oferuja tylko przesylki regionalne, ale jak dla mnie oferta jest i tak bardzo dobra. Zarowno pod wzgledem jakosci jak i ceny.
cenowo i jakosciowo wypadaja bardzo dobrze na tle konkurencji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...