Opinie o Kwiatowa Przesyłka

4.0 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 72
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.kwiatowaprzesylka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daria
link | zgłoś
2018-02-23
*.40.255.*
Za bukiet zapłaciłam 179zł, a wyglądał jakby kosztował 15. W ogóle nie przypominał tego, co zostało zamówione. Parę starych biało-czerwonych róż z wetkniętym po środku fioletowym storczykiem. Wszystko bez jakiekolwiek przybrania. Mało tego, po 12 godzinach kwiaty zwiędły. Brak rekompensaty ze stron [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie ma sensu przeglądać stronę w celu wyboru bukietu. Wyślą to, co chcą i w dodatku nieświeże.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-02-21
*.40.46.*
Nie polecam. Zamówiłem kwiaty tydzień przed walentynkami, żeby mieć, że kwiaty dotrą do ukochanej osoby na czas. I co? W walentynki nie dotarły, dodzwonić się nie szło, dopiero dzień później zadzwoniła do mnie pani i poinformowała, że przeoczyli moje zamówienie ale mogą jeszcze dziś dostarczyć. Oc [rozwiń/zwiń]
Brak
Niezrealizowane zamówienie oraz trudności przy zwrocie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2018-02-19
*.254.228.*
kwiatowa przesylka opinie - Totalne rozczarowanie! NIE POLECAM!
Obsługa, Masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AleksandraC
link | zgłoś
2018-02-19
*.7.171.*
Za bukiet zapłaciliśmy 99zł a wyglądał jakby kosztował 15.Po dwóch dniach kwiaty zwiędly
Brak
Masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-02-14
*.7.28.*
Tragedia zamiast dużego bukietu tupipanów i maskotki dostarczyli mały bukiet róż.
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chrislarsenofficial
link | zgłoś
2018-02-14
*.177.246.*
Bardzo dobra obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia, odpowiedzi na chat online kompetentne i szybkie. Zaznaczam, że zamówienie było zlecone w Walentynki! Super! Polecam.
czas dostawy, kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izka
link | zgłoś
2018-02-12
*.184.236.*
Już któryś raz z rzędu zamawiam z Kwiatowej kwiaty dla bliskich i zupełnie nie rozumiem tych negatuwnych opinii! Kwiaty były świeże i na czas!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-01-31
*.69.178.*
Totalne rozczarowanie!!!! Dostarczone bukiety całkowicie odbiegały wyglądem od prezentowanych w gallerii na stronie internetowej. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2018-01-26
*.100.144.*
Bukiet był po prostu brzydki, w żaden sposób nie przypominał tego ze strony internetowej. Zostały użyte inne kwiaty, niż te w opisie na stronie. Jestem bardzo zawiedziona. Złożyłam reklamację, ale w opinie konsultanta wszystko jest zgodne z opisem. PORAŻKA-nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Wronowski
link | zgłoś
2018-01-09
*.111.244.*
Bardzo dziękuje Kwiatowej Przesyłce za uratowanie mnie w dzień urodzin mojej dziewczyny! a myślałem, że już nic w ten sam dzień nie dotrze, myliłem się! Kwiatowa Przesyłka jest meeega!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-01-08
*.177.217.*
Jestem naprawdę bardzo szczęśliwa z serwisu „kwiatowa przesyłka”. Zamówiłam kwiaty na 80-te urodziny mojej Mamy pozna nocą i kwiaty dotarły przed godziną o którą poprosiłam na dostarczenie. Bardzo dziekuje za cudowna pracę i niezwykłą punktualność. Polecam gorąco wszystkim! Powtórzę na pewno!
Kwiaty najwyższej jakości. Punktualność.
Żadne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2018-01-05
*.47.73.*
Zamówiłam kwiaty w ostatniej chwili dla mamy na święta bo nie mogłam przyjechać i żadna paczka by już nie dotarła. Bardzo mi zalezało, żeby mama dostała coś ładnego, żeby wiedziała, że o niej pamiętam. Pani na infolinii przyjęła zamówienie choć było już chyba za za 10 14! Kwiaty dotarły bardzo ładn [rozwiń/zwiń]
Szybko, Profesjonalnie i miła obsługa
kwiaty różne od zdjęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kam-chick
link | zgłoś
2017-12-27
*.149.75.*
Zrobiona w balona. Bukiet przyszedl spozniony, byl dla mojej mamy Ewy, z okazji urodzin, imienin i Wigilii, wiec mial byc wyjatkowy, i myslalam ze wlasnie taki znalazlam (sugerujac sie zdjeciem na stronie). Z calego bukietu zgadzal sie tylko jeden zolty tulipan, a cala reszta byla inna. Jak mozna t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?