Opinie o Kwiatowa Przesyłka

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 275
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.kwiatowaprzesylka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janusz
link | zgłoś
2017-06-08
*.137.18.*
moje zamówienie zrealizowali w Dzień Matki bez najmniejszych problemów, a kwiaty wysyłałem do bardzo małej wsi, tym większe było moje zaskoczenie.
dostarczaja do malych miejscowosci, ladne kwiaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Polak
link | zgłoś
2017-06-08
*.134.171.*
Kwiaty świeże i dostarczone punktualnie. Ceny ok, biorąc pod uwagę inne sklepy.
łatwa obsługa,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2017-06-06
*.0.201.*
Ja mam jak najbardziej pozytywne odczucia związane z tą pocztą kwiatową, dostarczyli bukiet w wyznaczonym terminie, świeże kwiaty. Nie mam się do czego przyczepić. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tamara
link | zgłoś
2017-05-29
*.255.134.*
Zamówiłam bukiet na dzień mamy po przeczytaniu pozytywnych komentarzy i się nie zawiodłam. Wszystko ok, wiadomo że godzinnej dostawy nie było, ale wiedziałam i liczylam się z tym. Bukiet bardzo ładny, a kwiaty świeże.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klaudia9907
link | zgłoś
2017-05-26
*.254.140.*
Niestety niepotrzebnie zasugerowałam się dobrymi opiniami. Kwiaty doszły co prawda bardzo punktualnie ale bukiet całkowicie różnił się od tego który zamawiałam. Różnił się kolorem i składem bukietu, był ZUPEŁNIE inny i wcale mi się nie podobał. Był po prostu brzydki! Rozczarowanie :(
otrzymałam zupełnie inny bukiet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2017-05-11
*.137.18.*
Świetna kwiaciarnia! Zamówiłam kwiaty z dostawą do małej miejscowości, dostarczenie odbyło bez najmniejszego problemu, kurier kontaktował się z odbiorcą według moich wskazówek. Bukiet wykonany starannie i estetycznie. Biuro obsługi miłe i pomocne w doborze kwiatów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tymi
link | zgłoś
2017-05-08
*.190.155.*
Zamówiłem bukiet róż dla ukochanej, ostrożnie bo nie wszystkie opinie o tej poczcie kwiatowej w internecie są pozytywne, lecz po otrzymaniu bukietu i realizacji zamówienia uważam, że są one bezpodstawne. Bardzo ładny bukiet, róże świeże i duże, dostawa w wyznaczonych godzinach dostarczona bez żadneg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2017-05-04
*.137.18.*
Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą, jakością usług i rzetelnością tej poczty kwiatowej. Bukiet świeży i elegancki, dotrzymana godzina i data dostawy. Serdecznie polecam
obsługa, jakość usług, rzetelność, punktualność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2017-04-26
*.81.10.*
Najlepsza kwiaciarnia w internecie. 3 zamówienia zrealizowane w terminie, bez żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z usług. Polecam każdemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-04-24
*.190.155.*
Przesyłka dotarła na czas, bukiet odpowiadający temu ze zdjęciu, kwiaty świeże.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2017-04-21
*.137.19.*
Zamawiałem kwiaty już kilka razy i wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa, kurier punktualny, a w kwiaty świeże. Z pewnością mogę polecić tą firmę. Pozdrawiam Marek
punktualny kurier, świeże kwiaty, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-04-03
*.219.176.*
Polecam każdemu powyższa pocztę! Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług i jeszcze nie raz złożę zamówienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2017-03-30
*.23.11.*
EKSTRA! Z lekką obawą zamówiłam bukiet w niedziele na urodziny mojej babci do małej miejscowości, bo zdawałam sobie sprawę z dnia i pory w jakiej składałam zamówienie i trudnego dojazdu, lecz miła Pani na infolinii powiedziała że problemu nie będzie i tak też było! Bukiet z czekoladkami dostarczony [rozwiń/zwiń]
b.ładne kwiaty, świeże, darmowa i punktualna dostawa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...