Opinie o Kwiatowa Przesyłka

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 296
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.kwiatowaprzesylka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
lolek112
link | zgłoś
2017-07-31
*.166.28.*
Szybko, sprawnie, profesjonalnie i przyjemnie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-07-27
*.255.43.*
Bukiet wyglądał zupełnie inaczej niż na zdjęciu (oczywiście ubożej i bardziej kiczowo), a do tego liścik napisano odręcznie i z literówką. Zgłaszam reklamację, ale nie wróżę sobie patrząc po wcześniejszych opiniach sukcesu.
Niezgodność produktu ze zdjęciem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolla
link | zgłoś
2017-07-27
*.102.219.*
Piękne kwiaty i super szybka usługa. Na pewno jeszcze będę korzystać z Państwa usług. Pozdrawiam
kwiaty, dostawa, obługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-07-25
*.51.181.*
Zamówiłam bukiet "Cudowne chwile". NIE POLECAM.Kwiaty zupełnie inne niż na zdjęciu. Wyglądają jakby ktoś je przypadkowo wyciągnął z wazonów, dorzucił trochę zieleniny i związał.W ramach reklamacji zaproponowano mi 20% zniżki na następne zamówienie.Niestety ,na pewno nie skorzystam z tego sklepu!
dostarczone na czas
Bukiet brzydki, wygląda jakby ułożyłgoktoś przypadkowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2017-07-25
*.191.156.*
Solidna i godna zaufania firma.Kwiaty przepiękne i świeże. Córka była mile zaskoczona.Z pewnością skorzystam z tej firmy znowu co też każdemu polecam.Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Elżbieta
link | zgłoś
2017-07-23
*.255.223.*
Dołączam do grona zadowolonych klientów. Zdecydowane TAK!! Kwiaty dotarły do odbiorcy idealnie na czas, bukiet był taki jak w opisie. Kwiaty pachnące,świeże a co najważniejsze doprowadziły Odbiorce do Wzruszenia ;). Wielkie Dzięki za SERWIS. ZDECYDOWANIE Polecam!!
Kwiaty świeże, Dostarczone na czas.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazek
link | zgłoś
2017-07-19
*.31.255.*
Ludzie nie czytajcie opinii - wystawiaja je głównie niedopchane kobiety i metroseksulane monstra.
super ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kama90
link | zgłoś
2017-07-06
*.213.19.*
Rewelacyjna obsluga i kontakt. Odbiorca mile zaskoczony . Firma na ktorej mozna polegac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-07-03
*.213.19.*
Świetny sklep, poziom obsługi klienta fantastyczny. Dostarczyli moje zamówienie w ciągu dwóch godzin!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2017-06-30
*.137.18.*
Jak najbardziej zadowolony:) Skorzystam nie raz z waszego sklepu. Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasia
link | zgłoś
2017-06-29
*.166.78.*
Zawsze szybko. Zawsze na czas. Zawsze piękne kwiaty. Polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2017-06-28
*.166.90.*
gorąco i bardzo serdecznie polecam!! super obsługa i błyskawiczna dostawa!!
super obsługa, szybka dostawa, ładne kwiaty
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2017-06-26
*.166.83.*
Super firma!! Bukiet bardzo ładny, kurier punktualny i bardzo kulturalny. Dotrzymał tajemnicy do samego końca. Będę Was polecać znajomym!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...