Opinie o Kwiatowa Przesyłka

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 296
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.kwiatowaprzesylka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
boro22222
link | zgłoś
2017-06-22
*.213.19.*
jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ta firma. Nie bede sie rozpisywac, warto im po prostu zaufac!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bubik8825
link | zgłoś
2017-06-21
*.197.175.*
Bardzo chętnie polecam każdemu tą pocztę kwiatową. Obsługa jak i dostawa na rewelacyjnym poziomie! Jestem super zadowolony!!!
obsługa, dostawa, kwiaty
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diag
link | zgłoś
2017-06-20
*.47.69.*
dostawa na czas i sprawna obsługa, polecam
dotarlo to co zamowilem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2017-06-20
*.213.19.*
bardzo fajny pomysł na sprawienie prezentu bliskiej osobie, ekspresowa realizacja. Mama bardzo zadowolona, dziekuje i polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janosik120
link | zgłoś
2017-06-19
*.23.11.*
Najlepsza kwiaciarnia internetowa, profesjonaliści w swoim fachu. Jestem baaaardzo zadowolony i będę polecał Was każdemu!!!
kwiaty, dostawa, obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
witek68
link | zgłoś
2017-06-18
*.213.19.*
wszystko ok, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2017-06-16
*.213.19.*
Róże duże, świeże i ładne, kurier miły i dostarczył w wyznaczonym przedziale godzin. Mogę polecić tą firmę
kwiaty świeże, miły kurier, terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2017-06-12
*.197.175.*
Kwiaty dotarły na czas, bukiet ładny i świeży. Niespodzianka się udała. Serdecznie polecam
bukiet ładny i świeży, terminowa dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2017-06-08
*.137.18.*
moje zamówienie zrealizowali w Dzień Matki bez najmniejszych problemów, a kwiaty wysyłałem do bardzo małej wsi, tym większe było moje zaskoczenie.
dostarczaja do malych miejscowosci, ladne kwiaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Polak
link | zgłoś
2017-06-08
*.134.171.*
Kwiaty świeże i dostarczone punktualnie. Ceny ok, biorąc pod uwagę inne sklepy.
łatwa obsługa,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grzegorz
link | zgłoś
2017-06-06
*.0.201.*
Ja mam jak najbardziej pozytywne odczucia związane z tą pocztą kwiatową, dostarczyli bukiet w wyznaczonym terminie, świeże kwiaty. Nie mam się do czego przyczepić. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tamara
link | zgłoś
2017-05-29
*.255.134.*
Zamówiłam bukiet na dzień mamy po przeczytaniu pozytywnych komentarzy i się nie zawiodłam. Wszystko ok, wiadomo że godzinnej dostawy nie było, ale wiedziałam i liczylam się z tym. Bukiet bardzo ładny, a kwiaty świeże.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klaudia9907
link | zgłoś
2017-05-26
*.254.140.*
Niestety niepotrzebnie zasugerowałam się dobrymi opiniami. Kwiaty doszły co prawda bardzo punktualnie ale bukiet całkowicie różnił się od tego który zamawiałam. Różnił się kolorem i składem bukietu, był ZUPEŁNIE inny i wcale mi się nie podobał. Był po prostu brzydki! Rozczarowanie :(
otrzymałam zupełnie inny bukiet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...