Opinie o LAVARD

3.0 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2018-04-22
*.169.77.*
Dotyczy sklepu Lavard Fashion House Gdansk. Serdecznie dziekuje Pani Kasi, Pani Dominice, oraz trzeciej Pani, ktorej, przepraszam imienia nie pamietam za bardzo mila, fachowa obsluge przy zakupie garnituru na uroczystosc slubna. Bylo to spore wyzwanie ze wzgledu na ograniczenie czasowe i bez pomocy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krof
link | zgłoś
2018-03-26
*.196.48.*
Gliwice ch Europa . Kupiłem płaszcz w piątek za 500zł, i do płaszcza dostałem wieszak ZŁAMANT żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Derrek
link | zgłoś
2018-03-18
*:81d8:537a:*
Kupiłem prochowiec tej marki. Jest to pierwszy zakup produktu tej marki. Dobrze skrojony, fason bardzo na czasie i wykończenie ok. Za krótko chodzę aby ferwowac tu jednoznaczne opinie ale nie rozkleil się , nie podarl, nie zeszpecil..... Obsluga ok i dobrze doradził. Polecam.
Jakosc do ceny
Na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-02-12
*.254.128.*
kupiłem spodnie za bagatela 256 zł spadnie układały się dobrze lecz już w domu po dokładniejszych oględzinach okazało się że w kroku nie trzyma szef i porostu jest dziura za takiej jakości towar z dziurą to troszeczkę za dużo kasy nie polecam nikomu i każdy czytający te opinie niech pamięta że nie m [rozwiń/zwiń]
brak
tragiczna jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-08
*.235.43.*
Nikomu nie polecam Lavard. Dziadostwo w odniesieniu do tej firmy to delikatne określenie. Garnitury z bazaru mają już lepszą jakość. Jakość materiałów denna, po pol roku garnitur nie nadaje się do noszenia. Ceny wygórowane, obsługa miła ale niekompetentna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.134.*
Slowo dno to malo. Sklep w Arkadii i obsluga bydlo...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-11-05
*.248.160.*
Kupiłam damski plaszcz piękny i ciepły.wykomany starannie i szykowne bardzo dobrze się układa. Jestem bardzo zadowolona cena adekwatna do jakości. Super miła obsługa i piękny elegancki salon. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolek
link | zgłoś
2017-06-15
*.74.174.*
Dwa tygodnie temu zakupiłem garnitur w Lavard Btom Agora. Personel bardzo miły Panie dobrze doradziły w wyborze garnituru i dodatkow. Jednak spodnie wymagały poprawek. Po tygodniu czekania na informację sms zadzwoniłem do sklepu i dowiedziałem się, że garnitur czeka na odbiór. Niestety przy ponownej [rozwiń/zwiń]
PERSONEL SKLEPU
KRAWCOWA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-09-04
*.156.117.*
Muszę przyznać, że ubrania z Lavard naprawdę trzymają klasę. Jakość bije na głowę produkty w tanich sieciówkach. Czy to koszule, czy to krawaty, czy to garnitury - naprawdę wszystko stoi na najwyższym poziomie. Kupowałem ostatnio cały zestaw na ślub - oczywiście na miarę. Jestem bardzo zadowolony. O [rozwiń/zwiń]
najwyższa jakość, jaką spotkałem, profesjonalna obsługa, poprawki krawieckie w cenie
wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...