Opinie o LAVARD

2.9 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gosia
link | zgłoś
2018-08-18
*.208.238.*
Kukupiliśmy połówkę w sklepie Lavard niestety po trzech pytaniach się zmechaciła (prałam ją w 30 stopniach). Bardzo kiepska jakość materiału. nie polecam!
Brak
Cena. Jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-07-30
*.239.168.*
Po dzisiejszej wizycie w sklepie(galeria łódzka)na pewno więcej sklepu nie odwiedzę.Wraz z narzeczonym szukając dodatków do garnituru ślubnego,weszliśmy w celu zakupów.Niestety Pani która obsługiwała w sklepie niby pod nosem stwierdziła,że chyba pomyliliśmy sklepy. Zastanawiam się czym się kierowała [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwek
link | zgłoś
2018-07-15
*:1938:53a:*
Kupiłem marynarkę za 500 zł i koszulę w promocji za 1 gr. Zostałem o tej promocji poinformowany za trzecim wejściem do sklepu(tego samego dnia) bo byłem niezdecydowany. Nie wiem czy to normalne? Dostałem także kartę stałego klienta, ktora jak się później okazało przy reklamacji nigdzie nie była zare [rozwiń/zwiń]
fajny krój, materiał
jakosc wykonania, obsluga sklepu, podejcie firmy do klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-07-03
*.254.147.*
Kupiłem skórzane buty w grudniu 2017 po miesiącu pękł mi jeden but z boku. złożyłem reklamacje odpisano mi, że kupiłem zbyt ciasne buty i uszkodziłem je mechanicznie( po miesiącu!!!!!!!!!!!!!)dwukrotnie reklamowałem ale bez skutku odpuszcze, ale przestrzegam wszystkim przed butami sprzedawanymi w te [rozwiń/zwiń]
brak
słaby produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-06-20
*.16.107.*
Kupiłem skarpetki po pierwszym praniu zrobiła się dziura dodam ze recznym pralem dałem do reklamacji nie została uwzględniona ponieważ wg oceniajacego było to uszkodzenie mechaniczne jak ten oceniający do tego doszedł? Nie polecam firmy sprzedają towar złej jakości kupiłem koszule z której również n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
agaszarotka
link | zgłoś
2018-05-04
*.254.190.*
Moja opinia dotyczy sklepu na Podhalu czyli w siedzibie firmy. Obsługa bardzo miła i fachowa. Ubrania tej firmy bardzo mi się podobają. Kupiłam piękną marynarkę z super materiału i w przepięknym kolorze oraz bluzkę. Podobało misię 80% rzeczy bardzo i na pewno tam wrócę. Miła odmiana od sieciówek. I [rozwiń/zwiń]
ubrania i ich jakość
rozmiarówka - brak rozmiarów 44 i 46 .... wykupione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-04-22
*.169.77.*
Dotyczy sklepu Lavard Fashion House Gdansk. Serdecznie dziekuje Pani Kasi, Pani Dominice, oraz trzeciej Pani, ktorej, przepraszam imienia nie pamietam za bardzo mila, fachowa obsluge przy zakupie garnituru na uroczystosc slubna. Bylo to spore wyzwanie ze wzgledu na ograniczenie czasowe i bez pomocy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krof
link | zgłoś
2018-03-25
*.196.48.*
Gliwice ch Europa . Kupiłem płaszcz w piątek za 500zł, i do płaszcza dostałem wieszak ZŁAMANT żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Derrek
link | zgłoś
2018-03-17
*:81d8:537a:*
Kupiłem prochowiec tej marki. Jest to pierwszy zakup produktu tej marki. Dobrze skrojony, fason bardzo na czasie i wykończenie ok. Za krótko chodzę aby ferwowac tu jednoznaczne opinie ale nie rozkleil się , nie podarl, nie zeszpecil..... Obsluga ok i dobrze doradził. Polecam.
Jakosc do ceny
Na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-11-05
*.248.160.*
Kupiłam damski plaszcz piękny i ciepły.wykomany starannie i szykowne bardzo dobrze się układa. Jestem bardzo zadowolona cena adekwatna do jakości. Super miła obsługa i piękny elegancki salon. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bolek
link | zgłoś
2017-06-14
*.74.174.*
Dwa tygodnie temu zakupiłem garnitur w Lavard Btom Agora. Personel bardzo miły Panie dobrze doradziły w wyborze garnituru i dodatkow. Jednak spodnie wymagały poprawek. Po tygodniu czekania na informację sms zadzwoniłem do sklepu i dowiedziałem się, że garnitur czeka na odbiór. Niestety przy ponownej [rozwiń/zwiń]
PERSONEL SKLEPU
KRAWCOWA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-09-03
*.156.117.*
Muszę przyznać, że ubrania z Lavard naprawdę trzymają klasę. Jakość bije na głowę produkty w tanich sieciówkach. Czy to koszule, czy to krawaty, czy to garnitury - naprawdę wszystko stoi na najwyższym poziomie. Kupowałem ostatnio cały zestaw na ślub - oczywiście na miarę. Jestem bardzo zadowolony. O [rozwiń/zwiń]
najwyższa jakość, jaką spotkałem, profesjonalna obsługa, poprawki krawieckie w cenie
wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...