Opinie o LAVARD

3.6 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 93
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał90
link | zgłoś
2020-05-21
*.41.136.*
Płaszcz fajny, cena moim zdaniem adekwatna do jakości. Kontakt spoko, na towar czekałem 5 dni, mogło być trochę lepiej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk88
link | zgłoś
2020-05-21
*.181.166.*
Kupiłam sukienkę, którą ostatecznie musiałam wymienić na większą. Ogólnie kontakt bardzo dobry, Panie na infolinii bardzo miłe i uprzejme. Jedyny problem to długie oczekiwanie na przesyłkę. Poza tym wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2020-05-19
*.104.185.*
Wszystko super! Garnitur fenomenalny. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-05-18
*.159.186.*
Generalnie polecam, bardzo szybka obsługa, ładne pudełko i wszystko w najlepszym porządku.
Szybka Wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megi
link | zgłoś
2020-05-18
*.230.125.*
Ubrania bardzo ładnie wykończone, cena (zwłaszcza promocyjna) zachęcająca, obsługa miła, ale czas oczekiwania na przesyłkę faktycznie trochę długi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Konrad
link | zgłoś
2020-05-18
*.195.19.*
Wszystko ok! Towar dobrego gatunku, obsługa fajna i czas oczekiwania do przyjęcia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2020-05-11
*.174.64.*
Generalnie jest ok, na duży plus zdecydowanie jakość produktu i cena. Czas dostawy 4 dni więc mogłoby być lepiej
Jakość/cena
Czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin S.
link | zgłoś
2020-05-11
*.192.69.*
Jak dla mnie super! Szybka obsługa, niska cena i ładnie zapakowane. Polecam
Szybka Dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
haha
link | zgłoś
2020-05-06
*.113.231.*
Lavard żeby podrabiać pozytywne komentarze to też trzeba umieć :D Żenuaa. Na dobrą opinie trzeba sobie zapracować !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-05-06
*.211.250.*
Jestem pozytywnie zaskoczony, szybka wysyłka, płaszcz jak na zdjęciu. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Nie mam się do czego przyczepić;) Polecam, bo rzeczy naprawdę dobrej jakości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?