Opinie o LAVARD

3.6 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 93
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Darek
link | zgłoś
2019-01-23
*.51.121.*
Niestety jestem rozczarowany - w marynarce z garnituru za 1500 zł pękły szwy po kilku miesiącach sporadycznego noszenia
krój
cena i trwałość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2018-12-18
*:94f4:dd8f:*
Kupiłem koszule najwyższy model (200zł.), kilka miesięcy postrzępiony materiał na kańcówkach kołnierzyka plus materiał na mankietach i kołnierzyku odklejony , reklamacja nie uznana dziękuję więcej nie kupię i nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pietruszka
link | zgłoś
2018-12-12
*.79.250.*
Kupiłem kurtke tej firmy.Jak na wnikliwy ogląd produktu wydaje mi się że cena jest dość adekwatna do jakości, ale tak naprawdę i tak czasem się okaże czy zostały użyte dobrej jakości materiały czy też złej.Obsługa w Serenada w Krakowie miła i fachowa.Polecam odwiedzić ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2018-08-18
*.208.238.*
Kukupiliśmy połówkę w sklepie Lavard niestety po trzech pytaniach się zmechaciła (prałam ją w 30 stopniach). Bardzo kiepska jakość materiału. nie polecam!
Brak
Cena. Jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-07-30
*.239.168.*
Po dzisiejszej wizycie w sklepie(galeria łódzka)na pewno więcej sklepu nie odwiedzę.Wraz z narzeczonym szukając dodatków do garnituru ślubnego,weszliśmy w celu zakupów.Niestety Pani która obsługiwała w sklepie niby pod nosem stwierdziła,że chyba pomyliliśmy sklepy. Zastanawiam się czym się kierowała [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andrzej
link | zgłoś
2018-07-03
*.254.147.*
Kupiłem skórzane buty w grudniu 2017 po miesiącu pękł mi jeden but z boku. złożyłem reklamacje odpisano mi, że kupiłem zbyt ciasne buty i uszkodziłem je mechanicznie( po miesiącu!!!!!!!!!!!!!)dwukrotnie reklamowałem ale bez skutku odpuszcze, ale przestrzegam wszystkim przed butami sprzedawanymi w te [rozwiń/zwiń]
brak
słaby produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agaszarotka
link | zgłoś
2018-05-04
*.254.190.*
Moja opinia dotyczy sklepu na Podhalu czyli w siedzibie firmy. Obsługa bardzo miła i fachowa. Ubrania tej firmy bardzo mi się podobają. Kupiłam piękną marynarkę z super materiału i w przepięknym kolorze oraz bluzkę. Podobało misię 80% rzeczy bardzo i na pewno tam wrócę. Miła odmiana od sieciówek. I [rozwiń/zwiń]
ubrania i ich jakość
rozmiarówka - brak rozmiarów 44 i 46 .... wykupione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-04-22
*.169.77.*
Dotyczy sklepu Lavard Fashion House Gdansk. Serdecznie dziekuje Pani Kasi, Pani Dominice, oraz trzeciej Pani, ktorej, przepraszam imienia nie pamietam za bardzo mila, fachowa obsluge przy zakupie garnituru na uroczystosc slubna. Bylo to spore wyzwanie ze wzgledu na ograniczenie czasowe i bez pomocy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krof
link | zgłoś
2018-03-25
*.196.48.*
Gliwice ch Europa . Kupiłem płaszcz w piątek za 500zł, i do płaszcza dostałem wieszak ZŁAMANT żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Derrek
link | zgłoś
2018-03-17
*:81d8:537a:*
Kupiłem prochowiec tej marki. Jest to pierwszy zakup produktu tej marki. Dobrze skrojony, fason bardzo na czasie i wykończenie ok. Za krótko chodzę aby ferwowac tu jednoznaczne opinie ale nie rozkleil się , nie podarl, nie zeszpecil..... Obsluga ok i dobrze doradził. Polecam.
Jakosc do ceny
Na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?