Opinie o LK Personalservice

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
www.officetelework.at
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
oszukany
link | zgłoś
2020-05-24
*::362:*
Opinia najgorsza jaka może być, Ciągłe przekręty w firmie brak wypłat, ogólnie katastrofa nie polecam nikomu w 100%
złodziej
złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pracownik
link | zgłoś
2020-05-06
*.137.36.*
LK Personalservice Lukasz Kudla jest zwykłym kłamcą i oszustem podającym się za właściciela firmy. Natomiast jest to SŁUP na którego postawiona jest firma mieszcząca się we Wiedniu. Prawdziwym właścicielem, który prowadzi firmę jest niejaki Bogusław Tomas człowiek zamieszkały w miejscowości Stano [rozwiń/zwiń]
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-08
*::a5a:*
W końcu ktoś napisał prawdziwą opinie o tej firmie. Oszuści i złodzieje, nie wypłacają pieniędzy i każą jakieś fałszywe papiery podpisywać na własną korzyść. Unikać z daleka tej firmy, dziwi mnie że jeszcze ta firma istnieje na rynku
Unikać z daleka tej firmy - oszuści, państwo powinno się za nich wsiąść i zamknąć ich wszystkich
tylko wady, nie powinni istnieć na rynku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Electro
link | zgłoś
2020-02-29
*.137.36.*
Zgadzam sie z opiniami oszuści! Radzę unikać tych złodzieji i oszustów...
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-02-23
*.255.71.*
Niestety mnie również oszukali. Ci ludzie to ZORGANIZOWANA GRUPA PRZESTĘPCZA. Skala problemu z tego co widać jest ogromna. Nie wypłacają ludziom ciężko zarobionych pieniędzy, pobierają od ludzi haracz i piorą go. Są póki co bezkarni mam nadzieje że zajmą się nimi odpowiednie służby w POLSCE oraz [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści i złodzieje, firma prowadzona przez słupa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Oszukany Piotr
link | zgłoś
2020-02-18
*.137.6.*
Pracuję już x lat w Austrii chciałem spróbować rozwijać się dalej w GSM przeszedłem do firmy Elka personal Service którą prowadzi Łukasz Kudla z Raciborza Oczywiście jak się później dowiedziałem słup prawdziwym szefem jest Bogusław Tomas z Stanowic uważajcie na tą firmę i jeżeli nie chcecie mieć pro [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolejny oszukany
link | zgłoś
2020-02-18
*.219.212.*
Łukasz Kudla to figurant szefem jest niejaki BODO.Jeden wielki przekręt.firma nie wypłaca pieniędzy ,kombinuje z umowami i kilometrówkami .Radzę omijać tą firmę z daleka.
j,w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były pracownik
link | zgłoś
2020-02-13
*.142.96.*
Ludzie omijajcie te agencje pracy,oszukują na kazdym kroku. Należy bardzo pilnować portfela i uważać co się podpisuje. Prawdziwy szef firmy, niejaki BODO Bogusław Tomas, natomiast Łukasz KUDLA jest szeroko znany wśród osób pracujących w Austrii. Niestety ma mocno zaszarganą reputację. Dostaje się j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pracownik
link | zgłoś
2020-02-02
*.173.97.*
Nie polecam tej firmy. Niestety to co przedmowcy piszą to prawda. Pan Łukasz Kudla z Raciborza to zwykły oszust. Ludzie powinni zglośić gościa do odpowiednich organów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były
link | zgłoś
2020-01-31
*.111.142.*
Oszuści UNIKAĆ !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]