Opinie o logistykaopon.pl

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 334
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2017-05-11
*.242.11.*
Skorzystałem z polecenia szwagra i będe polecać dalej bo warto. Poprostu opłaca się u nich zamawiać. Do tego mają niesamowicie duży wybór, nie wiem czy już gdzieś taki widziałem
Cena, opony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leopold
link | zgłoś
2017-05-11
*.9.20.*
sklep solidny, wpsółpracuje z nimi już jakiś czas, zamawiając większe ilości da firmy. Ceny mają bardzo dobre, a jakość wysoką. tyle w zupełności mi wystarczy aby zamawiać właśnie u nich
asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iksik
link | zgłoś
2017-05-11
*.132.117.*
rzadko wystawiam opinie, chyba ze jestem bardzo zadowolony. w tym przypadku jestem, wiec dokładam plusik od siebie - bardzo dobry sprzedawca!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mokoś
link | zgłoś
2017-05-11
*.74.68.*
ogromny wybór i świetne ceny! az nie mogłem uwierzyć, ale przyszły i wszystko jak najbardziej w porządku :) żałuje, ze dopiero w tym zesoie na nich wpadłem
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mania
link | zgłoś
2017-05-11
*.64.113.*
Bardzo fajne opony, w bardzo dobrym stanie. Przyszły w miarę szybko, już zdążyłam wymienić :)
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomciooo
link | zgłoś
2017-05-10
*.166.73.*
Mogę zdecydowanie polecić sklep każdemu. Wybór bardzo duży, ceny jak w żadnym innym sklepie. Nie ma co przepłacać, takie moje zdanie, zwłaszcza, ze w tym sklepie wszystko się zgadza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szybki i wściekły
link | zgłoś
2017-05-10
*.203.18.*
Powiem tak, sklep oceniam zdecydowanie na 6. Opony rewelacyjne, nic złego o jakosci powiedzieć nie mogę. Dostawa szybka, dobrze zapakowane, wybór ogromny.
ceny i jakość opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilox
link | zgłoś
2017-05-10
*.203.18.*
Kupiłem u nich dwa komplety opon, dotarły do mnie mega szybko. Ogólnie jakościowo są super, nie jakieś stare, nóweczki z tego roku. Ogólnie zachęciła mnie ich cena i nie żałuję, że na ten sklep postawiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szyjku
link | zgłoś
2017-05-10
*.69.25.*
sklep godny polecenia w 100%! Nigdzie nie znajdziecie opon w takich cenach, mi się przynajmniej nie udało! Pierwsze zakupy, ale sklep dał radę, dobre opony, bo z tego roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustaw
link | zgłoś
2017-05-10
*:7545:6b0f:*
Zdecydowanie polecam ten sklep. Sam go wcześniej nie znałem, ale zakupy super, sklep się sprawdził, super jakość w super cenie, idealne połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Widos
link | zgłoś
2017-05-08
*.139.2.*
Największy wybór opon jaki spotkałem, do tego w takich cenach! SKlep odpisał mi szybko na maile, co jest zdecydowanie na plus. Opony, które dotarły do mnie, pomimo niskiej ceny, są z tego roku! Na pewno w przyszłości tez bede u nich kupował
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sajdak
link | zgłoś
2017-05-08
*.89.251.*
sklep zdecydowanie polecam. Olbrzym wybór opon, każdy coś dla siebie znajdzie, nie ma innej opcji. Same opony rocznik 17, super, dostarczone w dni kilka. Ogólna ocena : 6/6
duży wybór, niskie ceny,
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-05-08
*.59.225.*
Długo szukałem dobrych opon w dobrych cenach i w końcu znalazłem. Przysłali je szybko, ogólnie sklep świetny, złęgo słowa nie powiem. DO tego jest naprawdę mega tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?