Opinie o logistykaopon.pl

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 334
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
monioak
link | zgłoś
2017-04-24
*.191.0.*
Wszystko ok!!
szybkosc
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz89
link | zgłoś
2017-04-20
*.74.68.*
skusił mnie spory wybór opon u tego sprzedawcy. dzieki temu mam teraz dokładnie to czego potrzebuje
duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Bużyk
link | zgłoś
2017-04-20
*.167.159.*
Produkt zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Ogólnie oceniam współprace jako mocno zadowalającą.
produkt, opakowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł J.
link | zgłoś
2017-04-20
*.255.44.*
sprawna transakcja pomimo szczytu sezonu. cieszę się że zamówiłem opony akurat u nich bo wiem że znajomi jak zamawiali w mniej pewnych miejscach to sobie czekają później nie wiadomo ile :)
sprawność transakcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jack
link | zgłoś
2017-04-20
*.159.144.*
opony bardzo wysokiej jakości. w razie potrzeby już zawsze będę zamawiał w logistyceopon bo cena też bardzo dobra.
jakość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Julek
link | zgłoś
2017-04-19
*.74.68.*
jestem bardzo zadowolony z obsługi i czasu realizacji. opony przyszły szybciej niż sie spodziewałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robin23_d
link | zgłoś
2017-04-17
*.34.183.*
Bardzo długo szukałem idealnych opon i to jeszcze w korzystnej cenie. W końcu udało się w Logistyce opon i jestem bardzo zadowolony. Moje zamówienie dotarło na czas. Teraz polecam ten sklep wszystkim znajomym ;)
duży wybór opon, szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinia_heart
link | zgłoś
2017-04-17
*:0000:9ef9:*
Świetny sklep. Duży wybór opon i fachowa obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blackdreamer_
link | zgłoś
2017-04-17
*.34.183.*
Mój kumpel zamawiał u nich opony i przy okazji dorzuciłem się do zamówienia bo okazało się ze też potrzebuje nowych letnich. Mają bardzo duży wybór i świetne ceny. Zamowienie bardzo udane. Kolejnym razem też na pewno skorzystam z ich oferty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario_23
link | zgłoś
2017-04-17
*.10.125.*
Zamawiałem u nich opony letnie w tym roku. Zamówienie przyszło na czas. Wszystkie wątpliwości i pytania można było rozwiązać z konsultantem, który był bardzo pomocny i fachowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mack56
link | zgłoś
2017-04-16
*:0000:0001:*
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie. U mnie całe zamówienie przebiegło bez problemów. Nie dość że na czas to jeszcze profesjonalnie zapakowane i obsługa klienta jak najbardziej na plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kps
link | zgłoś
2017-04-15
*:5df2:411a:*
BARDZO długi czas realizacji zamówienia
towar zgodny z opisem
długi czas realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2017-04-10
*.0.38.*
Firma logistyka opon obiecywala dostarczyc/sprzedać mi opony z bieżącego roku. Doastalem oczywiście z 2016 .ce lepsze. Kiedy napisałem im mailowo (bo innego kontaktu z nimi niema ) o dacie prosukcji, to boklogistykaopon.pl zablokowala mnie. Jakiś absurd , odradzam . Opony doszly okolo 3 tygodniw po [rozwiń/zwiń]
Nowe opony bez uszkodzeń.
Brak kontaktu , oraz zeszloroczna produkcja towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...